O olay lag den oluo Network problemi aynı şey arkadaşımada oluodu zaten oyun onda arada bir kasıodu bide clan resmi gözükmüodu Cafeden oynayınca herşey gözüküodu...Bilgisayarın nasıl bilmiyorum ama o olay internetin yavaşlığından oluyo Umarım yardımcı olmuşumdur; oyuna girdiğinde bi sor ping'in ne anlarsın ozaman Umarım yardımcı olmuşumdur
quote:
Orjinalden alıntı: TheKinQ
Wonderbread veya Gagano olarak görmüşsündür belki birisi 45 diğeri 53 lv su ara pek oynamadım bi kaç aydır sadece arada bi iki gün girdim o kadar 3v3 yapıcak olursakta zaten ayarlamak biraz uzun sürebilir ama sanırım deniz(CuteGirL-61lv) ve mehmet-Mince49(Noßody-39/40lv) olur yanımda
senin nick ne? eğerki international oynadım diyosan ordaki nickimde Crusard_tr(45) ve Pa¡nKiLL£R(Lv hatırlamıyom)
allahım biliodum cutegirl ismini bildiimi üff geçen gün cw yaptık lvl 61 di seni bi yerden hatırlıorm dedim alla alla dedi ama o beni hatırlamıomu :( hemde lgdeki ismimin ijjide aynı olmasına rağmen bide hiç kstyle yapmıodu ama aşırı kolay kesiodu beni yaf sürekli pb fln vuruodu
oto aim gibi aimi var benide kesiyo öle ama normal kapısmada değil zorlamamışsınızdır zorlasanız oynar arada durup pb atar fln :P SSden sora devam ettir RS le gibi ^.^
ayrıca deniz Lgde sadece 1 hafta kadar oynadı Lgdeki nickide CuteGirL değil :P benim üst konudaki son resimdeki diyaloga bakarsan anlarsın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme