Şimdi Ara

*Turkish* Clanı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O olay lag den oluo Network problemi aynı şey arkadaşımada oluodu zaten oyun onda arada bir kasıodu bide clan resmi gözükmüodu Cafeden oynayınca herşey gözüküodu...Bilgisayarın nasıl bilmiyorum ama o olay internetin yavaşlığından oluyo Umarım yardımcı olmuşumdur; oyuna girdiğinde bi sor ping'in ne anlarsın ozaman Umarım yardımcı olmuşumdur
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheKinQ

Wonderbread veya Gagano olarak görmüşsündür belki birisi 45 diğeri 53 lv
    su ara pek oynamadım bi kaç aydır sadece arada bi iki gün girdim o kadar
    3v3 yapıcak olursakta zaten ayarlamak biraz uzun sürebilir ama sanırım deniz(CuteGirL-61lv) ve mehmet-Mince49(Noßody-39/40lv) olur yanımda

senin nick ne? eğerki international oynadım diyosan ordaki nickimde Crusard_tr(45) ve Pa¡nKiLL£R(Lv hatırlamıyom)

allahım biliodum cutegirl ismini bildiimi üff geçen gün cw yaptık lvl 61 di seni bi yerden hatırlıorm dedim alla alla dedi ama o beni hatırlamıomu :( hemde lgdeki ismimin ijjide aynı olmasına rağmen bide hiç kstyle yapmıodu ama aşırı kolay kesiodu beni yaf sürekli pb fln vuruodu

• oto aim gibi aimi var benide kesiyo öle ama normal kapısmada değil zorlamamışsınızdır zorlasanız oynar arada durup pb atar fln :P SSden sora devam ettir RS le gibi ^.^

ayrıca deniz Lgde sadece 1 hafta kadar oynadı Lgdeki nickide CuteGirL değil :P benim üst konudaki son resimdeki diyaloga bakarsan anlarsın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.