Şimdi Ara

Turkish Airforce F-4 and F-16 -TuAF- (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
11.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: cemal1982

arkadaşlarwww.avsim.com buralardan FSX e yama yaparak F-16 gibi askeri uçakları yüklüyorsunuz ve oynuyorsunuz....

Avsimden indirdiklerinle oynarsın zaten.
    Aerosoftun 560 mb boyutundaki uçaği bu. Her tuşu her butonu çalışıyor. SİMULASYON olduğu için
  • quote:

arkadaşlarwww.avsim.com buralardan FSX e yama yaparak F-16 gibi askeri uçakları yüklüyorsunuz ve oynuyorsunuz....

tesekkurler
  • Orjinalden alıntı: nofear72

Kaptan ZÜR SEE hocam, bana şu linki verirmisin AEROSOFT un şu F-16 uçaklarını FSX e kurayım, ayrıca FSX kursu veriyormusun online uçuyormusunuz, kurs verirecekseniz kurs almak isterim sizinle daha öncede tanışmışlığımız vardı hatırlıyorsanız....

• Off oyun cidden güzelmiş ya bunun CD simi DVDsimi var bilmem ama almak lazım :D Türk jetleri ile havada uçmak !!! lazım!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: nofear72

quote:

Orjinalden alıntı: Silver_Sky

bir Eskişehir' li olarak F4' lerden nefret ediyorum, F16' lar sesiz sedasız ilerlerken, F4 resmen ben geliyorum! diye bağırıyor.

kurban olurum o sese

kurban değil, sağır ya da sinir olursun

• quote:

quote:

quote:

bir Eskişehir' li olarak F4' lerden nefret ediyorum, F16' lar sesiz sedasız ilerlerken, F4 resmen ben geliyorum! diye bağırıyor.

kurban olurum o sese

• quote:

Orjinalden alıntı: Askaray

quote:

quote:

quote:

kurban olurum o sese

ben ölürüm o sese beeaa

• setup linkini atarmısınız
  • Fantomlar harbiden acayip gürültülü geçiyor. Ben de Konya'dayım biraz alçak bir de arkası dönükse yanındaki adamı duyamazsın...
  • link lütfen
  • link? setup? hanı resımler ıyı guzel hosta avsım den bulamadım???
  • Link yasak.Zaten avsim de bulamassin 29,99 € yani parali.
  • Herkese merhaba bu forumda yeniyim ama fsx de deil:). Bende bu ucagi indirdim ve hayran kaldim hazir 192. filo boyasida varken bi filo kuruyum dedim. Kurmayada basladim simdi 2 kisiyiz baska bir turk arkadasla ve bu texture la beraber ucmasi cok zevkli oluyor. Ben baska pilotlar ariyorum. 2 ve 3 pilot daha ariyorum. Katilmak isteyen, benim formasyonum(grup ucusu) iyi ve fsx le deniyimliyim diyorsa dusunmeden fsxanatoliantigers@hotmail.com u ekleyebilir.

Saygilar,
    Berk
  • Bu Uçak Flight simulator x uçak eklentısıdır yanı oyunun ıcındekı ucakla sınırlı deildir uçak olayı buralardan aratılarak yada tek tek bakılarak bulunabılır
    http://simviation.com/1/front-page
    http://library.avsim.net/index.php
    dikkat edın uçakların boyutları 40tan 120 150mb kadar uzanabılıyor ona gore yanı bazıları ucak turk bayragı ıste değişimk motor eklentılerı sesler olabılır okuyarak ındırın yada google cevırı ıle okuyarak ındırın örnek ucak paketı verıyorum. FSX BOEING 747-400 Package yazanları ındırın FSX BOEING 747-400 textures yazanlarda turk hava yolları onur air felan hava yollarının ucagın dısına yapılmış reklamıdır

• F-4 Skinlerini beğenmedim. Hawx için yaptığım bile daha iyi. :)

Turkish Airforce F-4 and F-16 -TuAF-

Turkish Airforce F-4 and F-16 -TuAF-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GARYOSAVAN -- 15 Kasım 2010; 20:05:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofear72

quote:

kurban olurum o sese

Eskişehir'i biliyorum dakika başı desibel desibel bangır bangır geçiyorlar uçaklar. Ama değil rahatsızlık aksine mutluluk veriyor insana o ses. yöre insanıda bu düşüncede.

• Hava kuvvetleri artik TuAF diye degil TurAF diye aniliyor !!
  • esesesssss kiki eskieskiesssssss
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrMhMt

Hava kuvvetleri artik TuAF diye degil TurAF diye aniliyor !!

Sen google.com da ara bakalım o şekilde... :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GARYOSAVAN -- 5 Ekim 2011; 13:56:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GARYOSAVAN

quote:

Orijinalden alıntı: TrMhMt

Hava kuvvetleri artik TuAF diye degil TurAF diye aniliyor !!

Sen google.com da an bakalım o şekilde... :)

Arkadasim gecen ay hava kuvvetleri komutanligi TuAF olan kisaltmayi TurAF olarak degistirdi !! Google'da eskisi cikiyor diye bu gercek degismez !!

yani herseye muhalefet etmek neyinize yariyor anlamiyorum !!!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.