Şimdi Ara

Turkgamer Knight Online SERVER (Dosyalar,Üyelik)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkgamer Knight Online Server (Türkiye de En Fazla Oynanan,En Uzun Süreli,Rollback Yüzü Görmeyen,Koxp Engelli Lvl kasmak normal para kasmak kolay KO SERVER)

Şu an 2 Tane serverlari var Server#1(1500 Kisilik),server#2(750 kisilik) (8 AY) Server#2 (3.5 AYDIR Açık)
    100.000 + üzerin de reel üyesi var (char açmış oyun üyeleri) site ve oyun üyelikleri ayrı.

www.turkgamer.net (Resmi web sitesi,forumlarından yardım alabilirsiniz)
    http://ko.turkgamer.net (Resmi KO Sitesi)

Dosyalar ;

ftp://ko2.turkgamer.net (Özel Dosya Protokolünden Birçok Dosyaya Ulaşabilirsiniz)

Bağlantı İçin Gerekli 350 MB Client (FTP Limiti olduğundan max 25 K ile çekersiniz ve 300 Kişiden fazla kişi dosya çekiyorsa sayfa görüntülenemiyor hatası alırsınız)
    ftp://ko2.turkgamer.net/1client.rar (Rar dosyasından çıkartıp hemen oyuna girebilirsiniz Flashgetle Çekmeniz önerilir)

Üyelik İçin Gerekli Linkler
    http://ko.turkgamer.net/uye/index.php?act=registration (1. servera uyelik her ikisine de uye olun derim ayni nick ve pass ile)
    http://ko2.turkgamer.net/uye/index.php?act=registration(2. servera uyelik her ikisine de uye olun derim ayni nick ve pass ile)

Üye olurken dikkat etmeniz gereken sifrenizi 6 haneli ve zor birsey yapin ki kimse ogrenmesin yoksa degistirmeniz icin 25ytllik avantaj char hesabi almaniz gerekir.

+Yönleri

Uzun süredir açık,oyuncu pörtföyü yüksek bir sürü private server var ama nedense herkes burayı tercih ediyor herşeye rağmen emeklerimizin silinmediği tek server
    1000 ve üzerinde insan ayni anda oyun oynayabiliyor,Koxp kullanamiyorsunuz yada kullanirsaniz level90'da kullanirsiniz onu da gmler gorup banliyor,Mage ve archery skilleri Level 90'da aciliyor bu da gozgore gore emek verdiginiz charınızı koxp yapıp yakmassınız demek ki bence akıllıca bir cozum.

-Yönleri

Edit charlar normallere göre daha avantajlı,Currently offline(Bazen çok sık bakıma girebiliyor) doğal olarak offline oluyor kapanmaları sayacak olursak
    günün 40 dk'sını bulur re-start falan atilip yedek aliniyormus saatlik kastiginiz leveller+paralar kaybolmasin diye.

Olasi hatalari ;

Currently Offline ; (SERVER KAPALI VE BAKIMDA buyuk ihtimalle yedekleme var.
    Disconnect ; Giris Ekranında Connect Derken (Disconnect) yapıyorsa yine buyuk ihtimalle cok kisi iceri de ve sizi almiyor yada yedek aliyorlar.
    Oyundan çok sık dc olmak ; ftplerin de ki nova fix patchini yuklemelisiniz yoksa baskalari nova atinca siz dusersiniz.

Sonuç ;

Her iki serverı da güzel,oyuncular yardımsever ve iki server da birbirinden guzel s#2 biraz daha sakin
    bu serverı cok karaladılar zamanında ama genel de su an yas grubu buyuk insanlar oynuyor
    server sahipleri sozlerini tuttu en buyuk oldular ve en uzun sureli isi basardilar gece bile 400-500 tane turk oynuyosa burada onca private server olmasina ragmen demekki basardilar tebrik ediyorum herkese selamlar saygilar.

• yaw ben oyunu indirdim patch i indirdim oyunu açmak için logine basınca hiçbişey çıkmıyo nasıl çalıştırabilirm acaba
  • Oyun inmio yaa nasıl indirionuz
  • Bende Yarın Sabah İndircem Şu An çok Yavaş
  • quote:

Orjinalden alıntı: byyolkesen

Oyun inmio yaa nasıl indirionuz

Bende gayet güzel iniyor
  • denemek lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sro için Teamspeak3 Server'ı.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.