Şimdi Ara

Turkey Post ve Turkey Post Kullanan Satıcılar Listesi (Aliexpress) (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.345
Cevap
263
Favori
173.143
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende drone araştırıyorum turkey post seçenekli ürünün linkini yollayabilir misiniz birde 30 dolara kadar alınabilecek en iyi ürün bu mu acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shark1907

Bende drone araştırıyorum turkey post seçenekli ürünün linkini yollayabilir misiniz birde 30 dolara kadar alınabilecek en iyi ürün bu mu acaba ?

AliExpress'te ne buldum, inanamazsın

aliexpress.com
    US $26.31 53% OFF|syma x5c 5c 1 ( rc drone with Camera ) Quadcopter or syma x5 x5 1 ( drone without camera ) 2.4G 4CH Dron RC Quadcopter toy-in RC Helicopters from Toys & Hobbies on AliExpress
    http://s.aliexpress.com/7ziqEBvA

Şu saticiya sordum yollarim dedi.Ama siz tekrardan sorun.Bende pek bilmiyorum ama sanirsam bu fiyata en iyisi bu.

• Arkadaşlar turkey post ile eken aksiyon kemara aldım satıcıyla konuştum ücreti düşük yaz vs diye bugün gelen korgo torbaya eklendi vs yazısı var RH034663370TR bakar mısınız bi sorun var mı acaba

• Hllfkr. H kullanıcısına yanıt
    Adres istanbul ise pazartesi salı elinizde olur büyük ihtimalle.

Bu arada Turkey Post için orada teslim alınırken kontrol ediliyor ve İstanbul da tekrar gümrüğe girmiyor demişti biri sanırım. Bu bilgi doğru mudur arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

Adres istanbul ise pazartesi salı elinizde olur büyük ihtimalle.

Bu arada Turkey Post için orada teslim alınırken kontrol ediliyor ve İstanbul da tekrar gümrüğe girmiyor demişti biri sanırım. Bu bilgi doğru mudur arkadaşlar?

İstanbuldayım.hocam da başka birisi örnek foto atmış hiç gümrüğe felan girmeden direk gelmiş turkey post ile anlamayamadım, ama yardımınız için teşekkür ederim

• Bende bir kamera aldım ve satıcı Turkey post ilke gönderdi ama Hale'n takip edemiyorum ben bunu ?

Bir daha kullanmam şahsen. Ne güzel postnl varken.

Adamlar 4-5 günde teslim ediyorlar

• fatih33yucel F kullanıcısına yanıt
    http://gonderitakip.ptt.gov.tr/en/

Buradan sorgulamış mıydınız ?

• shark1907 kullanıcısına yanıt
    Evet baktım. Hale'n Çin'de

Umarım çok beklemez

• HomeScreen kullanıcısına yanıt
    Çıkmaz hocam gümrükde sorun gönül rahatlığıyla alabilirsin. En kötü paranı iade alırsın satıcıdan merak etme yani.

Şimdiye kadar 1.000$ üzerinde alışveriş yapmışımdır Ebay Amazon ve Aliexpressden ve param hiç yanmadı hatta bazen küçük bir sorun yüzünden dispute açtım adam hemen diyoki "negatif feedback bırakma

dükkanı al git" bu kafada iş yapıyorlar yani tamamen müşteri memnuniyeti odaklı. Tabi bunu suistimal etmemek gerekir ama içini rahatlatması açısından söylüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enes13mes -- 8 Temmuz 2017; 1:15:18 >
  • DH deki en yararlı konulardan bir tanesi. Konuyu açana teşekkürler. Favoriye aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes13mes

Çıkmaz hocam gümrükde sorun gönül rahatlığıyla alabilirsin. En kötü paranı iade alırsın satıcıdan merak etme yani.

Şimdiye kadar 1.000$ üzerinde alışveriş yapmışımdır Ebay Amazon ve Aliexpressden ve param hiç yanmadı hatta bazen küçük bir sorun yüzünden dispute açtım adam hemen diyoki "negatif feedback bırakma

dükkanı al git" bu kafada iş yapıyorlar yani tamamen müşteri memnuniyeti odaklı. Tabi bunu suistimal etmemek gerekir ama içini rahatlatması açısından söylüyorum.

Hocam bu belge falan istiyorlarmis shgm'den ondan dolayi sordum? Bir daha uğraşmak istemiyorum

Sizin kargo da gümrüğe uğramamış zaten hocam.

Gümrüğe sevk edildi yazar normalde, ukim bakıyor pim değil de.

• ayyakkabi alicam varmi turkey post ile gonderim yapan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Benim kargo sizinkiyle aynı anda işlem görmüş ama hala Türkiye ye giriş yapmadı. RH034641697TR

• ferhax F kullanıcısına yanıt
    Benim kargo da ilk işlem 6 temmuz da yapıldı 8 temmuz bugün 11 de İstanbul PİM e giriş yapıldı. İlginç sizin kargonuz daha önce ilk işlemi görmesine rağmen giriş yapmamış
  • shark1907 kullanıcısına yanıt
    Kaybolmuş olabilir mi sizce

• DragonLive D kullanıcısına yanıt
    Yurt disi gelis kaydi yapilmis iki gune gelir herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: ferhax

Benim kargo sizinkiyle aynı anda işlem görmüş ama hala Türkiye ye giriş yapmadı. RH034641697TR

Hocam benim kargo sabah geldi sizin gelmemesi gerçekten ilginç anlayamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: spencermila

Yurt disi gelis kaydi yapilmis iki gune gelir herhalde

istanbul pim e geldikten sonra gerisi kolay

• Arkadaşlar fotograf malzemesi satan bir magaza lazim bana, 160 led light ariyorum turkey post ile calisan

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.