Bildirim
Turkey is toilet of europe (blog tv koşun)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
kız haklı birader -
quote:
Orijinalden alıntı: FatalKnifeStroke
kız haklı birader
evet ama bunu yanlarına bırakmamalıyız -
sadece avrpanın olsa iyi -
ne demiş la türkiye avrupanın tuvaletimi demiş analamdım ne iş -
senin halkın burda ülkenin saygısını mahvetti ama alınma demiş. -
hala open boobs demeye devam edin abazalar
dünyadaki herkes sizden nefret edene kadar open boobs -
sadece yabancı kızlara da değil. geçende biri blog TV de kendini bişey sanan şımarık türk kızı buldum diye konu açmıştı. girdim, kız gayet seviyeli konuşuyodu, öyle havalı bi tarafı falan yoktu, kimseye kötü bişey söylemedi. ama konuşmaya dahil olan herkes kıza ağza alınmayacak belaltı espirileri-lafları sürekli söylüyolardı. kız ilk önce yapmayın etmeyin diyodu ama anlayan kim? biraz dayandı sonra bişey demeden kapattı ekranı. -
quote:
Orijinalden alıntı: hanci86
hala open boobs demeye devam edin abazalar
dünyadaki herkes sizden nefret edene kadar open boobs
Kitty e download tişört diyen vardı o da bişeymi
-
quote:
Orijinalden alıntı: 01001101
sadece yabancı kızlara da değil. geçende biri blog TV de kendini bişey sanan şımarık türk kızı buldum diye konu açmıştı. girdim, kız gayet seviyeli konuşuyodu, öyle havalı bi tarafı falan yoktu, kimseye kötü bişey söylemedi. ama konuşmaya dahil olan herkes kıza ağza alınmayacak belaltı espirileri-lafları sürekli söylüyolardı. kız ilk önce yapmayın etmeyin diyodu ama anlayan kim? biraz dayandı sonra bişey demeden kapattı ekranı.
onu geç 14 yaşında avusturalyalı bi kız çocuğu yayın yapıyo ufacık kıza senin m.melerin çok küçük aç bi bakalım abi bu nasıl birşey sabisübyana denecek lafmı bunlar -
quote:
Orijinalden alıntı: hanci86
quote:
Orijinalden alıntı: 01001101
sadece yabancı kızlara da değil. geçende biri blog TV de kendini bişey sanan şımarık türk kızı buldum diye konu açmıştı. girdim, kız gayet seviyeli konuşuyodu, öyle havalı bi tarafı falan yoktu, kimseye kötü bişey söylemedi. ama konuşmaya dahil olan herkes kıza ağza alınmayacak belaltı espirileri-lafları sürekli söylüyolardı. kız ilk önce yapmayın etmeyin diyodu ama anlayan kim? biraz dayandı sonra bişey demeden kapattı ekranı.
onu geç 14 yaşında avusturalyalı bi kız çocuğu yayın yapıyo ufacık kıza senin m.melerin çok küçük aç bi bakalım abi bu nasıl birşey sabisübyana denecek lafmı bunlar
türklüğümden utanır oldum bu sapıklar yüzünden
-
Hala 2 dengesiz küfür edip duruyor orda yazık -
quote:
Orijinalden alıntı: Static-X
Hala 2 dengesiz küfür edip duruyor orda yazık
FrecoB forumdan hatırlıyorum nickini , ilkokullu küfürleri yazmış , bildiğin beyin yetmezliği ya oksijen tüketme boşuna frecob. -
haklılar ülkemin insanlarından utanıyorum -
Ulan şu blogtv de çok fena Türk var hepsi yabancı kanallara open titz , show me boobs yazıp duruyolar onlarda haklı tabi bu insanlar yüzünden Türkiye nasıl biliniyor .. -
İnciciler sağolsun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X