Şimdi Ara

Türkçeye hakim olanlar bi gelsin......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yata bınıp hava atıyosa gorgusuz oluyor.

Yanlısmıyım? Gorgusuzluk ıle gormemıslık arasındakı fark bu degılmı?

Proflar cevap versın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Wittmann -- 2 Haziran 2014; 16:20:03 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• ayrı şeyler işte ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Warner Bross -- 2 Haziran 2014; 16:22:23 >
  • Prof. değilim. Evet doğru bir örnek
  • Katılıyorum geçen gün arkadaşın Lamborghini'sine bindim çarşıda gezerken baktım millet elini falan sürüyor. Dedim bu ne saygısızlık tamam görmemişsindir de bu kadar abartmamak lazım. Ardından bitanesi arabaya çarptı bizim arkadaş anında fırladı dışarı napıyosun lan sen diye bağırdı tam o sırada benim camı bir amca kırdı beni arabadan çekti çıkardı zenginlik taslayıp hava atmaya utanmıyormusunuz lan diyip tokatlamaya başladı. O normal bir amca değildi o Ninja Mercan Dede'ydi. Boynumu ısırdı ve kan kaybetmeye başladım. Tekme atıp kendimi kurtardım kırık camdan içeri atladım koltuğa oturup gazı kökledim şuan araba evimin önünde duruyor çok havalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Katılıyorum geçen gün arkadaşın Lamborghini'sine bindim çarşıda gezerken baktım millet elini falan sürüyor. Dedim bu ne saygısızlık tamam görmemişsindir de bu kadar abartmamak lazım. Ardından bitanesi arabaya çarptı bizim arkadaş anında fırladı dışarı napıyosun lan sen diye bağırdı tam o sırada benim camı bir amca kırdı beni arabadan çekti çıkardı zenginlik taslayıp hava atmaya utanmıyormusunuz lan diyip tokatlamaya başladı. O normal bir amca değildi o Ninja Mercan Dede'ydi. Boynumu ısırdı ve kan kaybetmeye başladım. Tekme atıp kendimi kurtardım kırık camdan içeri atladım koltuğa oturup gazı kökledim şuan araba evimin önünde duruyor çok havalıyım

bu saatte ne ıctın ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

quote:

Katılıyorum geçen gün arkadaşın Lamborghini'sine bindim çarşıda gezerken baktım millet elini falan sürüyor. Dedim bu ne saygısızlık tamam görmemişsindir de bu kadar abartmamak lazım. Ardından bitanesi arabaya çarptı bizim arkadaş anında fırladı dışarı napıyosun lan sen diye bağırdı tam o sırada benim camı bir amca kırdı beni arabadan çekti çıkardı zenginlik taslayıp hava atmaya utanmıyormusunuz lan diyip tokatlamaya başladı. O normal bir amca değildi o Ninja Mercan Dede'ydi. Boynumu ısırdı ve kan kaybetmeye başladım. Tekme atıp kendimi kurtardım kırık camdan içeri atladım koltuğa oturup gazı kökledim şuan araba evimin önünde duruyor çok havalıyım

bu saatte ne ıctın ya

Bir izmitli olarak apaçilerle birlikte bonzai içtim

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

adam yata hıc bınmemısse gormemıs

yata bınıp hava atıyosa gorgusuz oluyor.

Yanlısmıyım? Gorgusuzluk ıle gormemıslık arasındakı fark bu degılmı?

Proflar cevap versın

Yanlış.

Doğduğunda hiçbirşeyi olmamışsa ve sonradan para kazanıp geldiği yeri unutursa buna görmemişlik denir.
    Görgüsüzse doğduğunda herşeye sahip olup onun şans eseri sahip olduğu şeylere sahip olmayanlara artistlik yapanlara denir.

Bunlar bir örnek. Bunun dışında okula cips getirip arkadaşlarına vermeyene görmemiş, kendi hiç cips getirmeden arkadaşlarının getirdiklerine saldıranada görgüsüz denir. Örnekleri çok fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grampa Simpson -- 2 Haziran 2014; 16:30:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mantıklı geldı pampa....

• quote:

• Michael Wittmann M kullanıcısına yanıt
    görmemiş nasıl/ne yapacağını bilmemesi..

hava atması /görgüsüzlük/ yani ayarsız tepki verme diğer insanları aşağılama duygusu..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.