Bildirim
Turkcelle geçtim her yöne konuşma ve internet faturasız
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
türkcell de en iyi tarife genç tarifedir. INTERNETIM yaz 2222 ye gönder arada beleş net gelir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
6 aydır turkcell'de olman ve hiç paket almamış olman gerek deneme paketi için. onun yerine numara taşıyanlara özel net paketleri var onları yapabilirsin -
Yaş 30 genç değilim 25 TL her yöne 500 dk var interneti de ekle baya tuzlu oluyor mecburi buna geçecez şimdilik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
YILDIZ HEPSI YAZ 2222 ye gönder hy 500dk 1000sms 2gb 30 tl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sa2000
Çok teşekkür ederim bilgin adına, iki defa mesaj attım her hangi bildirim gelmedi -
quote:
Orijinalden alıntı: sa2000
Çok teşekkür ederim bilgin adına, iki defa mesaj attım her hangi bildirim gelmedi -
Eğer olmadıysa şu şekilde deneyin YILDIZ 500 YAZ 2222 GÖNDER heryöne 500 dk 19 tl paket tanımlandıktan sonra YILDIZ EK YAZ 2222 GÖNDER 1000 mesaj +2GB net 11tl ye oluyor ikisi beraber 30 TL -
Bunada dönüş yok :) Yaş farkı var mı var sanırım bu paketlerde
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefonum açık olduğu halde arayanlar ulaşamıyor
- telefon meşgul çalıyor
- platinum bol star 50 gb
- turkcell e sim
- türkiye"de yabancı hat kullanmak
- turkcell şebeke sorunu son dakika
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- wifi araması nedir
- turkcell internet gönderme
- akıllı fatura ek fayda nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X