|
Turkcell büyük festival tarifeleri gecis hakkinda (29. sayfa)
-
-
turkcell e geçiş yaptım hattım aktif oldu fakat uygulamaya veya webe giriş yapamıyorum.
paket geçişim başarılı mı değil mi nasıl anlayabilirim
-
Youtube premimum için şifre gibi bişeymi geliyor -
Herhalde
-
Bende fatura kesildikten sonraki gün gözüktü. Ancak müşteri hizmetleri de kesin konuşmamıştı gözükmesi konusunda. -
Sim kartım bugün geldi aktivasyonu tamamladım. Şimdi numaranın taşınmasını bekliyorum. -
Bende aynı şekilde hocam sabah bimcel aktif oldu hemen arkasından Turkcell başvuru yaptım sim kartım geldi öğleyin aktif edip edevlet üzerinden sözleşmeleri onaylayıp geçiş tarih saatini bekliyorum şimdiye kadar gelmesi lazım dı geçiş saatinin ama bakalım -
2 gün sürüyor karşı operatörün onaylaması Turkcell ondan sonra mesaj gönderiyor. -
6 gün önce vodafone den geçiş için başvurdum sim kart elimde hala geçiş yapılmadı bırakın geçişi bir sms bile gelmedi şu zaman geçiş olacak diye. Turkcell i aradım vodafoneyi arayın diyor vodafoneyi arıyorum bize gelen bi geçiş başvurusu yok diyor yani niye bu işler böyle işler yada neden kimsenin bişeyden haberi yok kimse sağlıklı bir bilgi veremez bu durumla ilgili gerçekten enteresan. Aslında değil ne düzgün ki bu olsun -
Aktivasyonu yaptın mı? -
Vodafone taşıma işleminde whatsapp dan bildiriyor
ben Salı başvurdum Çarşamba Kurye geldi perşembe taşıma mesajı geldi
Cumartesi sabah hat açılacak
-
Hocam aktivasyon derken bayiden geçiş başvuru yaptım. Sim kart verdi. E devletten pin kodu bişey aldım verdim başvuruyu yaparken bayideki işlemi yapan kişiye. Kimliğimi bi cihaza soktu. E devletten pin kodu aldık sisteme girdi. Başvuru tamamlanmıştır yazısını gördüm elindeki tablette. İşlem tamam dedi çıktık gittik. Tuhafıma giden türkcell i aradığımda bana evet geçiş başvurunuz var niye diyemiyor. Bizlik bişey yok vodafoneyi arayın diyor. Vodafone yi arıyorum bize ulaşan bi geçiş başvurusu yok diyor. 6 gün olmuş anormal bi durum olduğu ortada. Artık işlemi yapan kişinin numaramı yanlış girdiğinden şüpheleniyorum. Böyle sorunlar yaşayanlar olmuş. Forumlarda okudum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AfterLife61 -- 12 Aralık 2024; 22:2:4 > -
Online başvuru yapmayı dene bakalım olacak mı? -
Yarın bi bayi ye gidicem duruma göre aksiyon alıcam hocam. İlginiz için teşekkürler
-
bazi yerde 2 gun de gelmeyen oluyormus -
Bu kampanyanın son günü nedir, kesin bilen var mı? Ayrıca geçiş yapanlar bugüne kadar salla kazan yapmıştır herhalde. 12 saat geçerli 1 gb sosyal medya verip durmaya devam ediyor mu yoksa bir tık daha iyi hediyesi var mı bu paketlerin? Özellikle 10 gb 185 TL olan. -
Son gün 20 biliyorum maalesef 1 gb vermeye devam ediyor ama gerek duymuyorum 40 gb 325 geçtim
-
genelde gunluk veriyor bana 4 5 gb gibi -
yeni geçen arkadaslar faturayi otomatik odemeye kaydederseniz 1 ay gecerli 5 gb hediye ediyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 13 Aralık 2024; 9:39:55 > -
TURKCELL'e geçeli 30 gün olmadıysa uygulamadan festival tarifelerine geçilebiliyor. Müşteri hizmetlerini aramaya ya da iptal vs. yazmaya gerek yok. Faydası olması amacıyla yazıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X