Şimdi Ara

turkcell vınnn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi geceler...iki gün önce türkcell den 4gb lık vınn aldım sadece 3 saat msn de görüntülü konuşmak yaptık 1.5gb gitti.1 saatte 400 mb gidiyo sizce bu normal mi? teşekkürlerr

• Merhaba,
    Bilgisayarınızın güncelleştime ayarlarını kontrol edin, güncelleştirmeler sizin denetiminizde olması gerekir,
    syg.
  • normal yuksek hızda baglandıgınızdan dolayı yuksek veri harcarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: _indianapolis_

iyi geceler...iki gün önce türkcell den 4gb lık vınn aldım sadece 3 saat msn de görüntülü konuşmak yaptık 1.5gb gitti.1 saatte 400 mb gidiyo sizce bu normal mi? teşekkürlerr

merhaba
    vınn modemlerde hem download hemde upload kotadan düştüğü için görüntülü görüşmede giden 1,5 gb normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbo_ -- 20 Aralık 2011; 18:27:44 >
  • Merhaba arkadaşlar benimde türkcell vınn ile ilgili benzer sorunum var. Bilgisayarımda win 7 yüklü ve 4 gb kotalı vınn kullanıyorum. Msn açtığım zaman bilgisayar hızlı bi şekilde download yapmaya başlıyor ve durmuyor görüntülü konuşmada yapmıyorum , vınn penceresinden takip ediyorum sürekli, msn'i kapatınca duruyor. Dün msn açtıktan sonra takip etmeyi unutmuşum 750 MB kadar dayanmış, hiç takip etmesek 2 günde kotayı dolduracakmış. İnternet kotalı olduğu için büyük problem oluyor. windows güncelleştirmeleri kapalı, antivirüste devre dışı. Sizce bunun sebebi nedir neyi indiriyo bu bilgisayar msn açınca? Hatta bazen internet explorer açınca bile download başlıyor. Format attım oda çözüm olmadı. Bir bilen yardımcı olursa sevinirim.
  • Şu an şu sayfada bile kotanız gidiyor. Artık eskisi gibi değil, çoğu site flaş içerikli, reklamlar, videolar v.s siz istemeden arka planda çalışan bir sürü şey var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.