Şimdi Ara

Turkcell VINN WiFi Kullanıclarına 10 Uzman Sorusu! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
36.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Blur

İlginiz için çok teşekkürler öncelikle açıklamalarınızdan sonra son bir kac sorum daha var.

2-Pili cıkartıp adaptor baglı olarak kullanamıyoruz dogru mu anladım?
    3-sn'de 25mb download mu gordunuz?
    8-Cihazın dahili hafızasına depolanan dosyalar wifi ile paylaşıma açılıyor olmalı diye biliyorum.

Teşekkürler :)

birazdan video koyucam ordan bakabilirsiniz cihazin açik haline ve hiz testi yaptim ordan gorebilirisniz ne kadar etkili oldugunu eksikler varsa soyleyin onuda çekip koyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskis

quote:

İlginiz için çok teşekkürler öncelikle açıklamalarınızdan sonra son bir kac sorum daha var.

2-Pili cıkartıp adaptor baglı olarak kullanamıyoruz dogru mu anladım?
    3-sn'de 25mb download mu gordunuz?
    8-Cihazın dahili hafızasına depolanan dosyalar wifi ile paylaşıma açılıyor olmalı diye biliyorum.

Teşekkürler :)

birazdan video koyucam ordan bakabilirsiniz cihazin açik haline ve hiz testi yaptim ordan gorebilirisniz ne kadar etkili oldugunu eksikler varsa soyleyin onuda çekip koyim

Cok tesekkurler yardımlarınız için :) Bu kadarı yeterli

• Abi bendede var bundan arkadaştan arakladım pansiyonluyum orda kullanmak için on numara alet bide kırdım avea da kullanıyorum oh mis ipod touch 5 var ordan bunun sayesinde her yere int girebiliyorum
  • quote:

Yakında Vınn modemim'den bu cihazı alıp Vınn WiFi'ye terfi etmeyi düşünüyorum ve gerçek kullanıcılardan yapıcı eleştiri ve cevaplara ihtyacım var.

1. Arka odada prize taksam (24 saat kullanım için), salondan ya da arada duvarların olduğu mesafeden çekim gücü ve bağlantı hızı etkileniyor mu?

2. Pil dahili mi? Çıkartıp (pil ömrü açısıdan) sabit adaptör ile kullanım imkanı var mı?

3. Download ile gördüğünüz max. kb/sn. nedir?

4. Pil ömrü 4.5 saat sanırım gerçeği yansıtmıyor. Araştırdığım kadarıyla ortalama 2 saatlik aktif kullanım sunuyormuş?!

5. Ethernet girişi var mı? XBOX'ımı Live'e bağlamak için kullanmayı düşünüyorum ya da Pc'ye bağlayıp daha güvenli ve hızlı bir bağlantı için...

6. 43.2mbps olan modelin 21.6 olanından hız açısından bir farkı var mı? Her iki modelde de DLNA mevcut mu? Turkcell sitesinde alt modelinde bu özelliği yazmamışlar.

7. Ayrıca kullanıcılar kullanmadıkları halde abartı veri tükettiğini söylüyorlar. Gerçeklik payı nedir?... Normal VINN'ım kullandığım kadarını tüketiyor mesela...

8. Wifi Dosya paylaşımı ve DLNA verimi nasıl? Kullananlarınız var mı?

9. Sim kilit var mı? 2 modeli olduğunu okudum. Biri sim kilitsizmiş ama nasıl ayarabileceğimiz ile ilgili malumatım yok.

10. Son olarak piyasada Turkcell'den başka farklı markalar adı altından satılan alternatif cihazlar var mı?

Sanırım cihaz ile ilgili sorulabilecek tüm soruları bir araya getirdim Aklıma başka soru gelmedi. Cevap verecek arkadaşlar da bu cihazı almak isteyen benim gibilerine yol göstermiş olacaklar.
    Biraz uzun oldu ama bu soruların cevabını ne TIM'ler ne de Müşteri hizmetleri verebilir. Tecrübeli ve bilgili bir kullanıcının yorumlarından daha kıymetli bir şey yoktur Şimdiden teşekkürler...

alalı 5 gün oldu,ttneti kapattırıp wınn wifi aldım.evet artısı çok olduğu kadarda eksiside çok.kısaca bahsedeyim.

1. arka odada prize taksan çekim gücü azalıyor. araya duvar girdimi azalma oluyor.doğrusu 5 metreyi geçtimi çekim güzü azalıyor.

2. pilsiz kullanamzsın,fişe takılı dursun sıkıntı olmaz

3. ben düzcede kullanıyorum 8 mps hızını geçemedim henüz tabi hava şartlarıda önemli bu durumda

4.pil ömür ortalam 3-4 saat

5.ethernet girişi yok

6.42 mbps hızında olan abonelik daha pahalı 159tl ön ödeme alıyorlar

7.evet aşırı bir kota tüketimi var. bu bün müşteri hizmetlerini aradım durumu izah ettim onlarda bir şey bilmiyorlar. 5-6 youtuptan klip izle 1 gb yaklaşıyor tüketim.

8 ben sınırsız olanı aldım aylık 89 tl 24 ay tahattütlü olanı.15 gb doldurdunmu hız düşüyor. bayi 512 mb de düşdüğünü söyledi müşteri hizmetlerini aradım 5kb düşüyor. dedimki onlara güldürmeyin beni 5kb ile internete bağlanabileceğimimi sanıyorsunuz,şuna açıkca 15 gb doldurdunmu internet kesiliyor deseniz doğru olur.ttneti kapattırdığıma pişman oldum.
    tek alternatif her yerde bağlanma şansın var 8 farklı cihazla aynı anda bağlanabiliyorsun.her türlü wifi özelliği olan cihaz ile bağlanabilirsin
    umarım yardımcı olabildim

• İlginiz için teşekkürler...

Vınn Wi-fi fiyatı bana abartı gelince yine aynı şekilde makul 2. el bir cihaz da bulamayınca yurt dışından çok daha marifetli başka bir cihaz siparişi verdim.
    Aldığım cihazın benzer özellikte olanları TpLink markası adı altında 100TL civarında fiyatlara satılmakta. Ben şu an idareten telefonun internetini tethering olarak paylaştırıp idare ediyorum. Cihazım geldiğinde umarım sorunum çözülmüş olacak. Ayrıca zaten 7. soruya aldığım cevaplar 3aylık 10gb kotalı Vınn kullanan benim gibileri için cihazdan soğumalarına tek başına kafi gelebilecek bir sebep!
  • arkadaşlar 21.6 ile 43.2 arasında hız farkı var mı? türkcell iletişim merkezinde bi adam bana zaten en fazla 19 mb verebiliyoruz 43.2 almanıza gerek yok dedi ama o zaman neden 43.2 var ki? madem en fazla 19 kullanıyoruz 43.2 yi piyasaya neden sürdüler? milleti mi kandırıyolar? bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tavuktavuk

arkadaşlar 21.6 ile 43.2 arasında hız farkı var mı? türkcell iletişim merkezinde bi adam bana zaten en fazla 19 mb verebiliyoruz 43.2 almanıza gerek yok dedi ama o zaman neden 43.2 var ki? madem en fazla 19 kullanıyoruz 43.2 yi piyasaya neden sürdüler? milleti mi kandırıyolar? bilgisi olan var mı?

43,2 mbit vınn modem çift taşıyıcı destekler 19 mbit'i de çift taşıyıcı sayesinde görürsünüz. 21 mbit modem çift taşıyıcı desteklemez. Belki kolay kolay 19 mbit göremezsiniz ama 10 mbit'e altına da düşmez diye düşünüyorum. Yine de 21 mbit modem kullanan arkadaşların aldıkları hızlara bakmak gerek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çift taşıyıcı nedir hocam? ne işe yarar, ben şimdi 21,6 kullanıyorum en fazla 2megabayt ile indirme gördüm turrbobit premium üyelik ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: tavuktavuk

çift taşıyıcı nedir hocam? ne işe yarar, ben şimdi 21,6 kullanıyorum en fazla 2megabayt ile indirme gördüm turrbobit premium üyelik ile

O zaman hızın yaklaşık olarak 16-17 mbit arası ki iyi bir değer. Bence 43,2 mbit almaya gerek yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyw hocam
  • 43.2 nerden bulurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kara memedin kızı olsa almam gayri,4gb ye kadar balayı(2 gün) geri kalan 29 gün kan kusturuyor,95 yılında internet daha hızlıydı.ALMAYIN ARKADAŞ KIZINI DA ALMAYIN BU ADAMIN

• Arkdaşlar bende Evimde olan Metro Neti kapattırıp Vınn Wifi almayı düşünüyorum İstanbul Hadımköyde oturuyorum . Ayrıca Almak İstemem Tek Nedeni İş Yerinde internet var ama Kapalı devre yani Sadece Molalarda girile biliyor Oda 10 dk Gece işe gittimde Bunu Yanıma Alıp gitmek İçin Günde Ortalama En az Hd olarak 2 -3 fim İzliyorum veya İndiriyorum Bu Bana Gelirmi 15 Gb Adil Kullanaım olayı kötü ..tek ordam Muzdarip Galiba Turkcellden başka bir operatörde sınırsız vermıyo die biliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3eaven

Arkdaşlar bende Evimde olan Metro Neti kapattırıp Vınn Wifi almayı düşünüyorum İstanbul Hadımköyde oturuyorum . Ayrıca Almak İstemem Tek Nedeni İş Yerinde internet var ama Kapalı devre yani Sadece Molalarda girile biliyor Oda 10 dk Gece işe gittimde Bunu Yanıma Alıp gitmek İçin Günde Ortalama En az Hd olarak 2 -3 fim İzliyorum veya İndiriyorum Bu Bana Gelirmi 15 Gb Adil Kullanaım olayı kötü ..tek ordam Muzdarip Galiba Turkcellden başka bir operatörde sınırsız vermıyo die biliyorum..

Ilk gün HD film izlersin ama kota bittiği için ayın geri kalanında internete bile zor girersin.

• arkadaşlar bende pttcell in 14 tl lik paketini alıp ( sınırsız internet 250 mb ı doldurunca 128 kb ile devam ediyorsunki bence yeterli) vınnwifi de yada vınnwifi gibi direk sim cardı takıp internete wifi olarak bağlanabileceğim bir cihaz arıyorum. yani operatör ayrımı yapmadan direk sim cardı takıp kullanabileceğim wifi cihaz arıyorum. konu ile ilgili ve bilgili arkadaşlardan yardım rica edeceğim. bu tarz bir cihaz varmı ? var ise isim yada link paylaşabilirler mi?
  • Arkadaşlar bu cihazi hangi paket ile kullanmayı düşünüyorsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralkan

arkadaşlar bende pttcell in 14 tl lik paketini alıp ( sınırsız internet 250 mb ı doldurunca 128 kb ile devam ediyorsunki bence yeterli) vınnwifi de yada vınnwifi gibi direk sim cardı takıp internete wifi olarak bağlanabileceğim bir cihaz arıyorum. yani operatör ayrımı yapmadan direk sim cardı takıp kullanabileceğim wifi cihaz arıyorum. konu ile ilgili ve bilgili arkadaşlardan yardım rica edeceğim. bu tarz bir cihaz varmı ? var ise isim yada link paylaşabilirler mi?

http://rapidgator.net/file/ec69062388404da79109937ebc7c2ea0/o1p9n.Thomson.Reuters.EndNote.X7.v17.0.1.7212.rar.htmlodafone multivinn'de sim kilit yok. Avea'nın kartını taktığımda çalışıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: saygi

quote:

Orijinalden alıntı: kralkan

arkadaşlar bende pttcell in 14 tl lik paketini alıp ( sınırsız internet 250 mb ı doldurunca 128 kb ile devam ediyorsunki bence yeterli) vınnwifi de yada vınnwifi gibi direk sim cardı takıp internete wifi olarak bağlanabileceğim bir cihaz arıyorum. yani operatör ayrımı yapmadan direk sim cardı takıp kullanabileceğim wifi cihaz arıyorum. konu ile ilgili ve bilgili arkadaşlardan yardım rica edeceğim. bu tarz bir cihaz varmı ? var ise isim yada link paylaşabilirler mi?

http://rapidgator.net/file/ec69062388404da79109937ebc7c2ea0/o1p9n.Thomson.Reuters.EndNote.X7.v17.0.1.7212.rar.htmlodafone multivinn'de sim kilit yok. Avea'nın kartını taktığımda çalışıyordu.

mesajdan bir şey anlamadım desem!

link var o linkten neyi indiricez.

satın alınan bir cihaz ise e ticaret sitesinden link paylaşır mısın?

• evde sabit olarak kullanacaksanız kablosuz 3g modem alın.
  • vinn tarifelerinde akk bildigim kadariyla yok. limitinde duruyor. yani sonrasinda internete giremezsiniz. timlerde filan insanlari yanlis bilgilendiriyorlar.

15 gb internete 90 lira verildigine gore kullanan kisinin surekli mobil ve onemli islerinin oldugunu dusunuyorum. aksi halde turkcellin yoldugu musterilerinden biridir. 40 dolarlik cihazi da 200 liraya filan satiyorlar. insaf.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.