Şimdi Ara

Turkcell VINN MF65M Kablosuz Modem-3G-WiFi-MicroSD-Yeni Nesil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
4.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell VINN MF65M Kablosuz Modem - 3G (Download 21.6 mbps) - WiFi (10 kişi) - MicroSD (32GB'a kadar) - Yeni Nesil
    Modemi, 11.2014'te aldım. 1 ay kadar kullandım. 2 yıllık KVK garantisi sürmektedir. Ürün, ZTE marka olduğundan kalitesine güvenebilirsiniz. Hafiftir ve cepte rahatlıkla taşınabilir. Turkcell haricinde Vodafone ve Avea sim kartları ile de sorunsuz çalıştırabilirsiniz (Hat kısıtlaması bulunmadığı için otomatik olarak tanır). Kolay ve anlaşılır bir menüsü bulunmaktadır. Aynı anda 10 cihaza kablosuz paylaşım yapabilirsiniz. 32GB'a kadar hafıza kartı takarsanız USB bellek olarak kullanılabilir. Cihaz üzerinde batarya, wifi, sms, ve hat/çekim göstergeleri bulunmaktadır. Üründe hiçbir kusur, hasar ve çizik yoktur. Orjinal kutusu ile teslim edilecektir. Ürünün özelliklerini aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Genel ÖzelliklerKullanım Şekli:10 kişi aynı anda Wi-Fi üzerinden paylaşımlı kullanım. Uyumlu İşletim Sistemi:Windows XP SP3, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Mac, Linux Firewall Desteği microSD Kart Yuvası 32 GB'ye Kadar MicroSD Kart

Boyut & AğırlıkBoyutlar:102 x 50 x 13.7 mm Ağırlık:68.9 gr

3G & KablosuzKablosuz Ağ (Wi-Fi):802.11b/g/n 3G İndirme (Download) Hızı: 21.6 Mbps 3G Yükleme (Upload) Hızı: 11 Mbps SMS Özelliği

Pil & Güç YönetimiPil Türü:1500 mAh Bekleme Süresi:100 Saate Kadar Kullanma Süresi:4 Saate Kadar

FİYAT 110 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.