Turkcell VINN MF65M Kablosuz Modem - 3G (Download 21.6 mbps) - WiFi (10 kişi) - MicroSD (32GB'a kadar) - Yeni Nesil Modemi, 11.2014'te aldım. 1 ay kadar kullandım. 2 yıllık KVK garantisi sürmektedir. Ürün, ZTE marka olduğundan kalitesine güvenebilirsiniz. Hafiftir ve cepte rahatlıkla taşınabilir. Turkcell haricinde Vodafone ve Avea sim kartları ile de sorunsuz çalıştırabilirsiniz (Hat kısıtlaması bulunmadığı için otomatik olarak tanır). Kolay ve anlaşılır bir menüsü bulunmaktadır. Aynı anda 10 cihaza kablosuz paylaşım yapabilirsiniz. 32GB'a kadar hafıza kartı takarsanız USB bellek olarak kullanılabilir. Cihaz üzerinde batarya, wifi, sms, ve hat/çekim göstergeleri bulunmaktadır. Üründe hiçbir kusur, hasar ve çizik yoktur. Orjinal kutusu ile teslim edilecektir. Ürünün özelliklerini aşağıdan inceleyebilirsiniz.
Genel ÖzelliklerKullanım Şekli:10 kişi aynı anda Wi-Fi üzerinden paylaşımlı kullanım. Uyumlu İşletim Sistemi:Windows XP SP3, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Mac, Linux Firewall Desteği microSD Kart Yuvası 32 GB'ye Kadar MicroSD Kart
Boyut & AğırlıkBoyutlar:102 x 50 x 13.7 mm Ağırlık:68.9 gr
3G & KablosuzKablosuz Ağ (Wi-Fi):802.11b/g/n 3G İndirme (Download) Hızı: 21.6 Mbps 3G Yükleme (Upload) Hızı: 11 Mbps SMS Özelliği
Pil & Güç YönetimiPil Türü:1500 mAh Bekleme Süresi:100 Saate Kadar Kullanma Süresi:4 Saate Kadar