Şimdi Ara

turkcell vınn kapatmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1 ay önce taahhüt yaparak (12 ay) vınn wifi açtırdım . ama artık gerek kalmadı . yarın gidip iptal ettireceğim timlerde iptal oluyor sanırım ama sormak istediğim şey şu bazı yerlerde taahhüt süresi boyunca olan toplam borcu vererek kapatılıyor sadece dendi ben sadece cihazın parasını ve bir aylık faturayı vererek cihazı kapatabilir miyim yoksa ek ücret keserler mi ?

• turkcell i aradım sordum arkadaşları nihayet ulaşabildim cihaz parası olarak 137 lira 1 aylık kullanımı 1 gün geçtiğim için iki aylık da 160 lira dan yaklaşık 300 lira gibi bir para dendi . kontrat yapıldıgı için cihazı da alamıyorlarmış 1 ay 2 günlük kulanım bana 300 liraya maloldu :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: atahanturan

turkcell i aradım sordum arkadaşları nihayet ulaşabildim cihaz parası olarak 137 lira 1 aylık kullanımı 1 gün geçtiğim için iki aylık da 160 lira dan yaklaşık 300 lira gibi bir para dendi . kontrat yapıldıgı için cihazı da alamıyorlarmış 1 ay 2 günlük kulanım bana 300 liraya maloldu :(

Data hattı için de taahhüt yapmış mıydınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @koray.tekler kullanıcısına yanıt
    1 senelik anlaştım ben zaten iki paket var 12-24 aylık. ben sadece cihazı almadım , 12 aylık vınn wifi sınırsız (15gb akk var bitince 93 kbps ye düşüyor) şeklinde aldım data da dahildir bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell Vınn ip sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.