Şimdi Ara

Turkcell TV+PLUS HAKKINDA HERŞEY (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.891
Cevap
104
Favori
473.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TzisTa

quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cronaldo2

Baby tv yeni yilda Hd kalitesine gececk ve bu hafta ici ntv spor hHd eklenebilir

Benım 8 aylık cocuk baby tv karsısından kalkmıyor en çok o sevinecek :)

Çocuklara tv izletmek çok zararlı Hocam. Aman alıştırmayın.

Valla 6 aylık bebeklerın elınde cep telefonu tablet gordukten sonra ben sahsen cizgi film ardından lego egitici oyuncaklar vb olarak buyutmeyı planlıyorum.
    Ayrıca tv izlerken sakin durusu sayıları harflerı vb devamlı tekrarlamalarının ılerıde etkılı olabılecegını dusunuyorum.

Bizde bebek bekliyoruz Hocam. Okuduğum ve dinlediğim kadarıyla. Küçük yaşta Tv izleyen çocukların beyin gelişimleri olumsuz etkileniyor. Şöyle bir kaynak buldum.

quote:

7 Yaşın Altındakiler
    • Hayal ile gerçeği ayırt edemediği için korku ve şiddet öğeleri içeren animasyonlar
    • Cansız nesnelere insan özellikleri yüklediği için endişe ve korku yaratan hayali kahramanların yer aldığı yapımlar
    • Kendi yetenek ve kapasitesini abarttığı, gerçekçi olarak değerlendiremediği ve çizgi film kahramanlarını da gerçek sandığı için saldırgan davranışlar içeren yapımlar
    • Algısal olarak belirgin özelliklere örneğin hızlı, renkli ve yüksek sesli görüntü akışına daha kolay ilgi gösterdikleri için fantastik yaratıkların ani değişim ya da dönüşümlerini içeren korkutucu yapımlar
    • Dikkati çabuk dağıldığı ve hızla akan görüntülerdeki bilgiyi tam olarak anlamadıkları için çok kısa süreli şiddet ya da korku içeren yapımlar
    • Davranışın altındaki niyeti değil, sonucu kavradıkları için amacı iyi olarak sunulan saldırgan davranışlar

hersey kitabina uygun olsa keske.bende tv izlermisim ozellikle cizgi film.hayal meyal hairliyorum sabahin 7 lerinde kalkip ninja kaplumbagalar vs izledigim donemleri.ne oldu ? 30 yasinda cok buyuk isler basardim ..sirket sahibi oldum.

sizin bu verdiginiz linkler bir nevi sigara icerseniz kanser olursunuz diyip 90 yasinda sigara icmesine ragmen sapa saglam olup 55 yasinda babam gibi nerdeyse sifir sigara icmesine ragmen kanserden vefat etmesine benziyor...

Bu yuzden cok fazla kitaba uygun yetistirirseniz cocuklarinizi veya istatistiklere gore hayatinizi yonlendirirseniz kapali bir kutunun icinde yasiyor gibi olursunuz.

ayrica verdiginiz linkten alinti ;

TV Çocuklar üzerinde olumsuz etkilere sahip olabilir:
    • Çocukları pasif öğreniciler haline getirebilir
    • Kalıpyargıları öğretebilir
    • Saldırgan ve şiddet kullanan modeller sunabilir
    • Dünyanın gerçek olmayan temsilini sunar
    • Çocukların şişmanlığına katkıda bulunur

• TV çocuklar üzerinde olumlu etkilere de sahip olabilir:
    • Güdüleyici eğitim programları sunabilir
    • Uzak yerleri ve dünya hakkında bilgilerini artırır
    • Olumlu davranışlar sergileyen modeller sunar

kisacasi ne izledigini bildikten sonra ve duzgun seyler izletirseniz ben sahsen artilarini eksilerden daha fazla goruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 5 Aralık 2015; 16:44:49 >

• Tabii ki herkes kendi istediği şekilde büyütür çocuğunu. Benim verdiğim link sadece bir örnekti. Gerçekten çok detaylı çalışmalar var. Kendimizle şimdiki çocukları karşılaştırmak yanlış. Örneğin ben lisede ilk kez telefon kullanmaya başladım. Şu an 30 yaşındayım. Özellikle bebeklerin TV ye dahi bakmaması gerektiğini söylüyorlar.
  • egemensehitli E kullanıcısına yanıt
    Benim binada superonline kullanan var ama tv kullanan yok ama bbence sacma geldi oyle bir durum olmasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de kullanmaya basladim fakat kumanda makina arasinda bi sikinti var gibi. Bi film secmek icin nerdeyse 10dk ugrasiyorum. Her hangi bi tusa basiyorum 5 sn sonra algiliyor.
    Bu durum sadece bende mi boyle?

• quote:

Orijinalden alıntı: doguuk

Ben de kullanmaya basladim fakat kumanda makina arasinda bi sikinti var gibi. Bi film secmek icin nerdeyse 10dk ugrasiyorum. Her hangi bi tusa basiyorum 5 sn sonra algiliyor.
    Bu durum sadece bende mi boyle?

Yok hocam cihaz ağır sizden kaynaklı değil.

• arkadaşlar...türkcell plus şebekesinin üzerinden yayın yapan kaç sd ve kaç hd yayın var pilatformun görüntü kalitelerinden ve interaktif uygulamalarından genellikle memnunmusunuz?...
  • 2yıldır superonline fiber kullanıyordum taahütüm bitmişti. Şimdi turkcelltv de eklettim. Birkaç sorum olacak izninizle

1) Telefondaki adam tek paket var başka çeşidi yok tüm kanallara sahip olacaksınız dedi ama sitesine baktım yok eğlence paketi vırt zırt var.
    2) Parayla film satılması plus vip odalar falan gördüm. Onlar nedir? Para vermeden film izleyemiyormuyuz?
    3) Turkcell tvden izlediklerin telefondan tabletten hiçbiryerde kotadan gitmiyor dedi fakat sitesinde gördüğüm kadarıyla 2 çeşit paket var biri tvde kullanılan biri telefon tablette kullanılan.
    4) Son sorum biraz saçma olacak ama gene sorayım. Dışarda turkcell tvden izlersem kotamdan gider dimi
  • AlpKhanate kullanıcısına yanıt
    Ev eglence paketinde ekstra 50saat kayit ve bazi plus salonlar acik onun disinda pek bi ozellogi yok

Plus slonlarinin bazilari ev eglencede bazilari herkese acik sec izle filmleri var ünlü ve yeni cikanlar 5tl ancak herkese acik 100e yakin film var

2turlude internet kotani etkilemiyor akkyi etkiemiyor cepden izlesen dahii

Disarda turkcell hattan 1gb ye kadar izlersin gerisi int paketinden yer

• quote:

Ev eglence ...

Teşekkürler cevap için
  • Dün itibariyle ben de Turkcell TV'ye geçtim. İlk izlenimim olumlu değil, çok olumlu.

Bulut üzerinden çalışan bir IP TV olduğu için bunun avantajlarını kullanıyor. Uydu TV'ye göre geleceği daha parlak bir teknoloji.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Baby tv yeni yilda Hd kalitesine gececk ve bu hafta ici ntv spor hHd eklenebilir

Benım 8 aylık cocuk baby tv karsısından kalkmıyor en çok o sevinecek :)

Çocuklara tv izletmek çok zararlı Hocam. Aman alıştırmayın.

Valla 6 aylık bebeklerın elınde cep telefonu tablet gordukten sonra ben sahsen cizgi film ardından lego egitici oyuncaklar vb olarak buyutmeyı planlıyorum.
    Ayrıca tv izlerken sakin durusu sayıları harflerı vb devamlı tekrarlamalarının ılerıde etkılı olabılecegını dusunuyorum.

Bizde bebek bekliyoruz Hocam. Okuduğum ve dinlediğim kadarıyla. Küçük yaşta Tv izleyen çocukların beyin gelişimleri olumsuz etkileniyor. Şöyle bir kaynak buldum.

quote:

7 Yaşın Altındakiler
    • Hayal ile gerçeği ayırt edemediği için korku ve şiddet öğeleri içeren animasyonlar
    • Cansız nesnelere insan özellikleri yüklediği için endişe ve korku yaratan hayali kahramanların yer aldığı yapımlar
    • Kendi yetenek ve kapasitesini abarttığı, gerçekçi olarak değerlendiremediği ve çizgi film kahramanlarını da gerçek sandığı için saldırgan davranışlar içeren yapımlar
    • Algısal olarak belirgin özelliklere örneğin hızlı, renkli ve yüksek sesli görüntü akışına daha kolay ilgi gösterdikleri için fantastik yaratıkların ani değişim ya da dönüşümlerini içeren korkutucu yapımlar
    • Dikkati çabuk dağıldığı ve hızla akan görüntülerdeki bilgiyi tam olarak anlamadıkları için çok kısa süreli şiddet ya da korku içeren yapımlar
    • Davranışın altındaki niyeti değil, sonucu kavradıkları için amacı iyi olarak sunulan saldırgan davranışlar

http://www.devpsy.hacettepe.edu.tr/dosyalar/annebaba/televizyonuncocuklaruzerindekietkileri.pdf

hersey kitabina uygun olsa keske.bende tv izlermisim ozellikle cizgi film.hayal meyal hairliyorum sabahin 7 lerinde kalkip ninja kaplumbagalar vs izledigim donemleri.ne oldu ? 30 yasinda cok buyuk isler basardim ..sirket sahibi oldum.

sizin bu verdiginiz linkler bir nevi sigara icerseniz kanser olursunuz diyip 90 yasinda sigara icmesine ragmen sapa saglam olup 55 yasinda babam gibi nerdeyse sifir sigara icmesine ragmen kanserden vefat etmesine benziyor...

Bu yuzden cok fazla kitaba uygun yetistirirseniz cocuklarinizi veya istatistiklere gore hayatinizi yonlendirirseniz kapali bir kutunun icinde yasiyor gibi olursunuz.

ayrica verdiginiz linkten alinti ;

TV Çocuklar üzerinde olumsuz etkilere sahip olabilir:
    • Çocukları pasif öğreniciler haline getirebilir
    • Kalıpyargıları öğretebilir
    • Saldırgan ve şiddet kullanan modeller sunabilir
    • Dünyanın gerçek olmayan temsilini sunar
    • Çocukların şişmanlığına katkıda bulunur

• TV çocuklar üzerinde olumlu etkilere de sahip olabilir:
    • Güdüleyici eğitim programları sunabilir
    • Uzak yerleri ve dünya hakkında bilgilerini artırır
    • Olumlu davranışlar sergileyen modeller sunar

kisacasi ne izledigini bildikten sonra ve duzgun seyler izletirseniz ben sahsen artilarini eksilerden daha fazla goruyorum.

Uzun zamandir okudgum en guzel orneklerden biri ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Laynis

Dün itibariyle ben de Turkcell TV'ye geçtim. İlk izlenimim olumlu değil, çok olumlu.

Bulut üzerinden çalışan bir IP TV olduğu için bunun avantajlarını kullanıyor. Uydu TV'ye göre geleceği daha parlak bir teknoloji.

Spor kanallarından memnun musunuz gerçekten?

• Aslında ben uydu tv kullanıyorum. Bu ekstra olarak kullanmaya başladığım bir hizmet. Ayrıca benim için belirleyici olan spor kanalları değil. İleride kanal zenginliği artar diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Laynis

Aslında ben uydu tv kullanıyorum. Bu ekstra olarak kullanmaya başladığım bir hizmet. Ayrıca benim için belirleyici olan spor kanalları değil. İleride kanal zenginliği artar diye düşünüyorum.

Bu hizmeti ilk alanlardan biriyim ilk aldığım zamandan bu yana evet kanal sayısında artış oldu ama öyle aman aman bir artış gerçekleşmedi

• Merhabalar, 2.5 senedir superonline fiber internet kullanıcısıyım, hiçbir sorun yaşamadım, şimdi turkcell tv+ hizmetine de abone olmayı düşünüyorum ama bu hizmeti kullanan arkadaşlara bir sorum var, bu sistemden yararlanmak için evde bağlantılar tam olarak nasıl yapılıyor?

Evde içerideki odada eski bir lcd tv var, odada uydu kablosu takacak yer yok şu anda kablo tv altyapısı üzerinden analog yayın izliyoruz, turkcell tv+ abonesi olsam bu tvde turkcell tv+ yayınını izleyebilir miyim? iptv hizmeti olduğu için uydu kablosuna gerek yok sanırım direkt kendi cihazı internete bağlanıyor yayınları ordan alıyor galiba ama kutu ile tv arası bağlantı nasıl yapılıyor hdmi üzerinden mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: matarese

Merhabalar, 2.5 senedir superonline fiber internet kullanıcısıyım, hiçbir sorun yaşamadım, şimdi turkcell tv+ hizmetine de abone olmayı düşünüyorum ama bu hizmeti kullanan arkadaşlara bir sorum var, bu sistemden yararlanmak için evde bağlantılar tam olarak nasıl yapılıyor?

Evde içerideki odada eski bir lcd tv var, odada uydu kablosu takacak yer yok şu anda kablo tv altyapısı üzerinden analog yayın izliyoruz, turkcell tv+ abonesi olsam bu tvde turkcell tv+ yayınını izleyebilir miyim? iptv hizmeti olduğu için uydu kablosuna gerek yok sanırım direkt kendi cihazı internete bağlanıyor yayınları ordan alıyor galiba ama kutu ile tv arası bağlantı nasıl yapılıyor hdmi üzerinden mi?

Bir kutusu ve kumandası geliyor kablo ile modeme bağlanıyor kutu ,kutu tv'ye hdmi ile bağlanıyor ve kurulum tamamlanıyor

Bu arada arkadaşlar Tv+ kullanıcıları Müşteri hizmetlerini arayıp Discovery ve Eurosport kanalları için talepte bulunur ise kanalların gelme ihtimalinin yüksek olduğunu söylediler rica ediyorum herkes arayıp kanalları talep edebilirse sevinirim

• Çok teşekkürler bilgilendirme için peki salondan içerideki odaya kablo çekmemek için elimde bulunan, interneti elektrik hattı üzerinden ileten tp-link adaptörü üzerinden aktarsam çok sıkıntı yaşar mıyım?

bu linkteki üründen var elimde.

• quote:

Orijinalden alıntı: matarese

Çok teşekkürler bilgilendirme için peki salondan içerideki odaya kablo çekmemek için elimde bulunan, interneti elektrik hattı üzerinden ileten tp-link adaptörü üzerinden aktarsam çok sıkıntı yaşar mıyım?

http://www.tp-link.com.tr/products/details/cat-5034_TL-PA4010KIT.html bu linkteki üründen var elimde.

Zannetmiyorum , kablo ile modem ve kutu bağlantısını sağladıktan sonra bi sorun yaşıcağınızı sanmıyorum

• arkadaşım çepnioğlu...türkcell tv plus şebekesine yeni yılda gelme ihtimali kuvvetli yeni kanallar hakkında müşteri temsilciliğinden bilgi aldınızmı sizce filim dizi sipor belgesel çocuk ve müzik tematiğinde yenilikler gelirmi fikrinizi öğreneyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartilkisi -- 13 Aralık 2015; 1:55:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartilkisi

arkadaşım çepnioğlu...türkcell tv plus şebekesine yeni yılda gelme ihtimali kuvvetli yeni kanallar hakkında müşteri temsilciliğinden bilgi aldınızmı sizce filim dizi sipor belgesel çocuk ve müzik tematiğinde yenilikler gelirmi fikrinizi öğreneyim...

Filmbox kanalları gelicek kesin olarak Ocak ayında bir de Youtube gelecekmiş yüksek ihtimal , sonra Discovery 'ye talep fazla onlardan gelebilirmiş peki hem ev hem de ev eglence için mi gelir,yoksa yeni kanallar için yeni paket açarlarmı diye sorduğumda çok büyük ihtimal ile tüm paketlere geleceğini belirttiler fakat spor kanalları hakkında bir şey belirtmediler.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.