Şimdi Ara

Turkcell TV Hakkında Sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, dün superonline fiber bağlattım. Huawei modem kurdular ve hızından memnunum şu ana kadar.

    Turkcell Tv'den bahsettiler fakat benim 1-2 sorum var, arkadaşlara sormayı unuttuğum (bayada hızlı hızlı anlattılar kafam karman çorman oldu)

    1) Modem salonda, kendi odamda TV var fakat herhangi bir uydu alıcı, uydu kablosu, kablolu tv, digitürk falan yok.. Ethernet kablosu var odamda sadece, bu TV izlemek için yeterli olur mu? Ekstra bir kablo çekilecek mi odama yoksa?

    2) Turkcell TV izlerken görüntü internetten geliyo sanırım, peki bu adil kullanım kotasından mı düşüyor?

    3) Turkcell TV + Eğlence paketinde yabancı dizi izleyebilirsin diyor internette, bu kutunun içinde dizi mi yüklü, yoksa dizi kanallarımı var tam anlayamadım?

    4) Görüntü kalitesi nasıl? HD olarak mı izliyoruz kanalları?

    5) TV izlerken herhangi bir takılma, donma oluyor mu? Yada görüntü geç mi geliyor digiturk'e göre?







  • PVH kullanıcısına yanıt
    tv yayını modemden iptv cihazına ayrı olarak çekilen ethernet kablosu ile gelir. Ayrı protokol kullandığı için hiçbir şekilde internet kotanızı etkilemez. Belirttiğiniz filmleri menüden seçip izliyorsunuz sanırım.
  • bende pc den izliyorum ama şöyle bir sorunum var win7 kurulu biligsayardan sorunsuz izlediğim halde win8 kurulu pc.de sık sık donma yapıyor her iki pc de aynı ortamda ve wirelles ile nete bağlı problem nedir acaba bir bilen yardımcı olursa sevinirim
  • Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum cok basarılı goruntu kalıtesıde cok guzel tek sıkıntı gerıye donuk yayınları ızlerken hata vermesıydı 12 saat gerıye sarabılıyorsunuz son 3 gundur gerıye donuk yayınlarda kı hatalarıda asmıslar gıbı ekranda hata cıkıyor ama kısa surede cozup kaldıgı yerden devam edıyor
  • Tek fibere veriyorlar çeşke normal adslde verseler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.