Şimdi Ara

Turkcell TL yükleme sorunu!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar dün migrostan turkcell hattıma tl yüklettirdim. 1 gün geçmesine rağmen tl hattıma yüklenmedi. Bugün tekrar migrosa gittim. Kasiyerler turkcell müşteri hizmetlerini aradı. Onlar da telefonuma bir mail hesabı yolladı. Fişleri o hesaba göndermemi istediler. Ben de yolladım. Acaba kaç güne geri dönüş yaparlar? Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.



  • Turkcellin kendi web sitesinden kontör yükledim, banka kartımla. Kontör gelmedi. Turkcelle defalarca yazdım topu bankaya attı, banka biz ödemeyi yaptık onlar kontörü yollamamış dedi, velhasılı yattılar üstüne. Bende bu durum ve başka haksızlıkları yüzünden Turkcelle düşman kesilip iletişimi bedavaya bağladım. Bir nevi intakam yani. Bu arada sizin olaya gelecek olursak, o iş epeyce uzar, hal olma ihtimali de %50
  • büyük ihtimal dediğiniz gibi olacak hocam. Turkcell den cevap geldi. Herhangi bir yükleme yapılmamış diye. Topu migrosa attılar. 2sinin arasında kaldım. Çok basit bişey ama insan kafaya takıyor. 2 gündür bununla uğraşıyorum. Bu olay çözülmezse bana da bedava iletişim olayını öğretirsiniz artık. Kendi adaletimizi kendimiz sağlarız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.