Şimdi Ara

Turkcell Tavsiye Ediyomusunuz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    0532 veya 0533 ile başlayan numara alıp 3 ay sonra Vodafone'a taşımalısın, eğer sürekli kullanacaksAn.

Çünkü Turkcell ve Türk Telekom'un (AVEA) yurtdışı tarifeleri pahalıya geliyor. Yurtdışında kullanımın ücretlendirmesi açısından -bir çok ülkede şebekesi olduğu için- en uygun olanı Vodafone.

Ama dersen ki "Turkcell alıcam ama kenarda dursun" dersen bir şey diyemem.
  • izkus35 İ kullanıcısına yanıt
    Google a turkcell i olmak istiyorum yazarsanız açılan sayfada başvura basın orda istediğiniz numaraları yazıp aratabilirsiniz zaten kendide benzer öneriler sunuyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim hepinize yarın 532 li bir hat alıp kullanmadığım hattın faturasını ödemeye başlicam çok saçma gibi geliyo ama iş hayatında faydasını görürüm umarım. Deneyip görücem tecrübe etmezsem hep içimde ukte kalır.

• Oyle de kardes superonline fiber internet veriyor turl telekom adsl fiber versin ona gecelim 75tl gidiyor her ay benden superonlineye turkcell tv ile

• Araştırırken gördüm ev için 50 mbs superonline + telefon için 4 gb 1000 dk 1000 sms 80 tl ikisi. Kalitesini bilmem ama fiyat çok başarılı evdeki kıytırık turknetin taahütü bitince yaptırabilirim bu kampanyadan.

• Numara is hayatinda onemli. Al turkcell i keyfine bak.

• cedric... C kullanıcısına yanıt
    Fiber varsa kesin geç

• Imkanin varsa kablonete gec derim. En azindan sorunlari az.
  • cedric... C kullanıcısına yanıt
    Hat açılınca hattı dondur sadece vergilerini ödersin hatta kredi notun yüksek ise telefon bile alabilirsin

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Hat dondurma varsa süper yarın alırken gaptırıyom da sanırım bi fatura döneminden sonra yaparlar gibime geliyo bakıcaz. Telefon derken bildiğimiz taahütlü mü ? Yolsa bi ara turkcell ücretsiz nokia lumia dağıtıyodu sayılı müşterilere onlardan mı ? Taahütlü ihtiyacım yok telefonum var da hediye geliceksede hayır demem alıp ihtiyacı olan birine hediye ederim bende.

• Kullandim bolgedenmidir nedir interneti rezalet habire cökdü durdu altyapi gidince telefonuda acmiyorlar

• Turkcell candir hocam
  • Artık paran var,her konuda Turkcell en iyisi
    Turkcell dışındakilerde fakir muamelesi görürsün
    Hizmet
    Kalite
    Hız

• 532li hattın hakkaten bir kerameti varmış satın alamadım. Üzerime kayıtlı ödenmiş bir fatura yada kaymakamlıktan bilmem ne belgesi istediler. Üzerime kayıtlı Türkiye de hiçbir şey olmadığı için orda battım zaten. 2 tane bayiye gittim bu belgeleri tamamlamış olsam bile biri en az 49 tllik paketten diğeride 79 tllik paketten bu hatta sahip olabiliceğimi söyledi. Ama zaten bu hattı alsam bile yurtdışında olucağım için 4-5 ay kullanmicaktım 50 liralık pakette çöpe gidicekti. Kısaadan hisse mecburiyetten kışa erteledim hat değiştirmeyi herkese teşekkürler. 532 li numarası olanda kıymetini bilsen her önüne gelene vermiyolar.

• 532 li hattın ne karizması var ya yillar önceydi o,hangi pozisyonda caliscan ik müdürü mü olcan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam sıfır kurumsallık. neyin havası anlamadım. kesinlikle turktelekom ve vodafone önlerinde.
  • Vodafone dan Turkcell platinuma gectim yalan yok lokasyonlarim ayni kagithane caglayan taraflarinda sinyal kesintisi kaybi vodafone a gore cok fazla var; saat basi kimaramis mesaji geliyor hani o abartildigi kadar da degismemis turkcell ortalama 1.5 yil vodafonedaydim,hani.pismanim demem de keske gecmeseydim diyorum.Cihaz Note 5

• Gereksiz pahalı

• ne prestij merakınız var arkadas ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Durdu

ne prestij merakınız var arkadas ya

o hatların prestiji faturalı olmasından geliyor sonradan faturasız yapıp da milleti kandırmayın fakir kardeşlerim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.