Şimdi Ara

TURKCELL T20 ROM YÜKLEME-DETAYLI (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
6
Favori
117.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lucia

yok abi ya ses kapama tusuyla guc dugmesıne basınca telefon acılıyo sureklı,bu kacıncı oldu deli olucam..

Hızlı önyüklemeyi kapadığına eminmisin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

evet eminim,oraya gelene kadar her şeyi yaptım ama telefon kısmı olmuyor. Bunu telefonculara felan götürsem orda yapabilirler mi acaba?

Telefon kapalıyken bi pili çıkar ve 10 saniye kadar bekle. sonra tak ve kombinasyonu tekrar dene, olmazsa birseyi eksik yapıyorsun demek. Telefoncular pek anlamaz bundan,zannetmiyorum

Orijinalden alıntı: Senutarus

quote:

evet eminim,oraya gelene kadar her şeyi yaptım ama telefon kısmı olmuyor. Bunu telefonculara felan götürsem orda yapabilirler mi acaba?

Telefon kapalıyken bi pili çıkar ve 10 saniye kadar bekle. sonra tak ve kombinasyonu tekrar dene, olmazsa birseyi eksik yapıyorsun demek. Telefoncular pek anlamaz bundan,zannetmiyorum

neyse olmadı bunlardan anlayan bi arkadaşa götürücem ona yaptırırım,sana da teşekkürler verdiğin bilgiler için,faydalı konu olmuş...
  • abi bende başka bir garanti kapsamına girmeyen bir rom vardı onun içinde CLOCKWORKMOD u yüklemiştim. şimdi onu kaldırmak istiyorum ve CepTSonic yüklemek istiyorum dediklerini uyguladım ama romu yükleyip yeniden başlatınca yeniden eski romun açılışı gibi olup açılıyor .s şimdi ne yapmam lazım
    Acer Aspire E5-571G | Toshiba 50UA2263DT | Poco X3 NFC | Lg BH6530T Blu-Ray 5.1 | Digiturk HD IQ
    Renault Fluence
  • T20 yi bırakıp yeni telefon aldığım için konuya artık bakmayacağım, yardıma ihtiyacı olanlar rehbere baksın, yorum yapsın, konuyla ilgilenenler kendi arasında halleşsin, teşekkürler...

Orijinalden alıntı: Senutarus

T20 yi bırakıp yeni telefon aldığım için konuya artık bakmayacağım, yardıma ihtiyacı olanlar rehbere baksın, yorum yapsın, konuyla ilgilenenler kendi arasında halleşsin, teşekkürler...

HOCAM EMEGİNE SAGLIK BU GÜNE KADAR CESARET EDİP DENEYMEMİŞTİM AMA ÇİNDEN BİR LENOVO ALDIM BAŞIMA BELA OLDU BENDE ROM UZMANI OLDUM ÇOK AÇIKLAYICI YAZMIŞSIN 15 GÜNDE 4.04. YÜKLEDİM AMA SENİN ANLATIMINLA 15 DAKİDA YÜKLEDİM BURANINDA KÖTÜ YANI BU BİLENDE KONUŞUYO BİLMEYENDE EMEGİNE SAGLIK ALLAH RAZI OLSUN BENİ KURTARDIN LANET TURKCELL UYGULAMARINDAN TELEFON RESMEN KENDİNE GELDİ ÇİN İŞKENCESİ ÇEKMİSİM BU GÜNE KADAR

Orijinalden alıntı: Lucterian

T20 yi bırakıp yeni telefon aldığım için konuya artık bakmayacağım, yardıma ihtiyacı olanlar rehbere baksın, yorum yapsın, konuyla ilgilenenler kendi arasında halleşsin, teşekkürler...
    süper bi rom ceptsonic v3 tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usta0037 -- 15 Nisan 2013; 0:40:39 >
  • Cyanogen 7.2 kurdum ahize sesi ve telefonun hoparlör sesinde bozulmalar var.
    Nasıl düzeltebilirim ?
    Ahizeden çok az ses geliyor karşıyı duyamıyorum neredeyse.
  • Senutarus Dostum teşekkürler telefon turkcell ekranı geliyor açılıp kapanıyordu kendi halinde hafıza kartına dload dosyasını attım yükleme başladı ve oldu sayende Allah razı olsun senden emeğine sağlık ...
  • arkadaşlar yardım lütfen rom ve root yapmıştım güzel çalışıyrdu fakjat bişiler oldu artık telefon hiç acılmıyor ses açma + power kapama + power ıkısı beraber + power hıc bırı ıse yaramıyor turkcel yazısı bile gelmıyor sarja takıyorum sarj olmuyor nedır bunun cozumu lütfen yardmmm tel t20
  • dostum Allah senden razı olsun. Geçen sene ve önceki sene, gene bu zamanlarda günlerce uğraşmıştım becerememiştim. Şimdi yaptım oldu. Nasıl oldu bende bilmiyorum :D Teşekkürler tekrar :) @Senutarus
  • SELAMIN ALEYKÜM SENUTARUS O NETE BAĞLANIPTA İNTERNETE GOOGLEYE BİLE GİREMİYEN KULLANICILARDAN BİRİYİM CEPTSONİC V3 YÜKLÜYDÜ VE BAĞLANAMIYODUM SENİN VERDİĞİM İPİ FİLAN DENEDİM BAĞLANDI ANCAK GOOGLEYE GİREMEDİM SONRA ARAŞTIRDIM VE BU İPLERİ BULDUM YAZDIM VE DÜZELDİ VE KOLAYLIKLA NETE BAĞLANIYORUM TELDEN O HATA ALANLAR BUNU DENESİNN :))

AYARLAR/KABLOSUZ ÖZELLİĞİ VE AĞLAR/KABLOSUZ AYARLARI/ = Butonuna basın/ Gelişmişe basın

Statik İp kullan kutucuğunu işaretleyin
    Alt kısmlara bu bilgileri girin ve kaydet deyin
    ip adress : (192.168.1.66)
    gateway: (192.168.1.1)
    netmask : 255.255.255.0
    dns1 : 156.154.70.22
    dns2: 156.154.71.22

Sorununuz mutlaka çözülecektir.

BUNLARI YAPTIM VE SORUNSUZ ŞEKİLDE NETE BAĞLANIYORUM HATA ALANLAR BENİM GİBİ BUNU DENESİNNNNN

BİR TEŞEKKÜRÜ EKSİK GÖRMEYİN

• hocam huawei stockrom linki değişmiş sanırım bi bakarsanız uygun olur yazılım yükseltme linkinden ben indirdim ama aynı rom mudur bilemiyorum umarım olur şimdiden çok teşekkürler türkcel uygulamalarından kurtulmak güzel olacak diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berenvcdcenter -- 9 Temmuz 2013; 13:55:52 >
  • Arkadaslar t20 telefonumda ceptesonicv3 rom kurulu.Dün telden internette gezinirken ekran karardı telefon açılmıyor.Garantiye yollayacam ama orjinal roma nasıl dönerim? Ekrana görüntü gelmiyor.Ekran açılmadan eski haline nasıl dönerim yoksa servis telefonu kabul etmeyecek.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.