Şimdi Ara

### Turkcell T20 Ana Konu - S.S.S & Rom & Root & CWM & Diğer ### (322. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.477
Cevap
21
Favori
317.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KoSeKu3

bu telefonda ekran görüntüsü nasıl alınıyor? (screenshot)

üzgünüm telefonun orjiinal halinde ekran görüntüsü alınamıyor. Miui veya CyanogenMod romlarında ekran görüntüsü(screenshoot) alınabilmektedir.
  • bende bir rom var ama hangisi bilmiyorum, yine de söyler misin belki olur?
  • quote:

bende bir rom var ama hangisi bilmiyorum, yine de söyler misin belki olur?

telefonun guc tusuna basili tuttugunda kapat, yeniden baslat falan yazdigi menude screenshoot yaziyorsa oluyordur. yani guc tusuna basilip cikan secenegi seciyoruz ekran goruntusu almak icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa.berk

quote:

telefonun guc tusuna basili tuttugunda kapat, yeniden baslat falan yazdigi menude screenshoot yaziyorsa oluyordur. yani guc tusuna basilip cikan secenegi seciyoruz ekran goruntusu almak icin.

hmm maalesef onlardan değilmiş, yok :(

peki en iyi rom hangisi şu anda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoSeKu3 -- 3 Aralık 2013; 18:21:24 >
  • quote:

quote:

quote:

hmm maalesef onlardan değilmiş, yok :(

peki en iyi rom hangisi şu anda?

sürekli neredeyse her hafta rom atan birisiyim açıkçası telefondan bıktım ama değiştiresim gelmiyor, kredi paramı alayım belki değiştiririm diyorum da bakalım

ne yönden kullanıyorsunuz telefonu? oyunlarda pek kasmasın falan derseniz fundowsky i öneririm sanal bellek oluşturularak oyunlarda kasmayı azaltıyor.
    cyanegonmod romlar meşhur, görsel olarak çok iyi olsa da performansı düşük. şarjı çok yiyor.
    turkish rom var klasik, whatsapp mesenger programları olur başka bişey olmaz diyosan öneririm. şarj çok yemez.
    miui deli gibi ram yiyor çok kasıyor telefon, ancak görsel olarak 10 numara
    şimdi cyanegonmod yükledim android 4.0.4. kamerası yok, ayrıca google uygulamaları yüklü değil. eğer fotoğrafı telefondan çekmek, uygulamaları __.apk olarak hafıza kartına atar ordan yüklerim derseniz öneririm. yalnız şarjı nasıl gidiyor bilmiyorum dediğim gibi yeni yükledim

sorun olursa sorabilirsin cevaplamaya çalışırım

ayrıca görüntü alma android 4.0.4 romunda mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miyavlayankirpi -- 3 Aralık 2013; 18:28:31 >

• ben hiç oyun yüklemiyorum zaten hafıza da yetmiyor :( (güncelleştirme bile yapamıyorum)
    şarjı hemen bitmesin(şuan 6 saatte bitiyor), telefon çok kasmasın, tabi bazı uygulamalar(whatsapp, ibb trafik, iett otobüs saatleri vs.) gerekiyor, bir de radyo ile müzik çalar olsun. bi de kamera çok kötü çekiyor ama ona yapacak bişey yok sanırım?
    kullandığım uygulamalar:
    facebook
    google haberler
    takvim
    notlar
    harita
    radyo
    müzikçalar
    opera
    kamera
    e-posta
    ibb trafik
    sözlük
    whatsapp
    ieet otobüs saatleri
    foursquare(sanırım en çok şarj yiyen bu)
    hava durumu
    itü mobil
    +pdf ve power point açabilen bi program var gaiba (documents to go) o da işime yarardı ama güncellemesi lazımmış ona da yer kalmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoSeKu3 -- 3 Aralık 2013; 20:21:53 >
  • quote:

ben hiç oyun yüklemiyorum zaten hafıza da yetmiyor :( (güncelleştirme bile yapamıyorum)
    şarjı hemen bitmesin(şuan 6 saatte bitiyor), telefon çok kasmasın, tabi bazı uygulamalar(whatsapp, ibb trafik, iett otobüs saatleri vs.) gerekiyor, bir de radyo ile müzik çalar olsun. bi de kamera çok kötü çekiyor ama ona yapacak bişey yok sanırım?
    kullandığım uygulamalar:
    facebook
    google haberler
    takvim
    notlar
    harita
    radyo
    müzikçalar
    opera
    kamera
    e-posta
    ibb trafik
    sözlük
    whatsapp
    ieet otobüs saatleri
    foursquare(sanırım en çok şarj yiyen bu)
    hava durumu
    itü mobil
    +pdf ve power point açabilen bi program var gaiba (documents to go) o da işime yarardı ama güncellemesi lazımmış ona da yer kalmadı

Size o zaman şu romu önerebilirim : CM7.2-Democracy
    İnternette rahatlıkla bulabilirsiniz. Bulamazsanız yardımcı olurum.
    Kamera için ne yazıkki yapabileceğimiz bir şey yok. 3.2 MP lik dandik, silik bir kamera.
    facebook uygulamasının yeni versiyonu önermem, eski sürümlere göz atmanızı tavsiye ederim. Kasmaması açısından. Yeni sürümü çok donuyor da.
    foursquare yi kullanmadığım için yorum yapamayacağım kusura bakmayın.

NOT: Rom atmadan önce yedekleme yapmak istiyosanız HiSuite programına bakın. Not defterinden mesajlara, yer imlerine kadar her şeyi yedekleyebiliyor program.

• tesekkurler ama ben hisuite kurdum ve telefonu algilamadi, baska yontemi var mi yedeklemenin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

Orijinalden alıntı: Thuncomb

Arkadaşlar T20 için MIUI Android 4.0.3 betası çıkmış Googledan arattığımda rast gele buldum

Oha ! Güzelliğe bak.

http://u8650.ru/roms/422-miui-4-beta-1.html

more locale ile Türkçe yapılabilirdi

• quote:

tesekkurler ama ben hisuite kurdum ve telefonu algilamadi, baska yontemi var mi yedeklemenin?

Kusura bakmayın yeni gördüm.
    Titanium Backup adlı uygulama var çoğu sitelerde full sürümü ücretsiz, onu deneyebilirsiniz
  • rica ederim ne kusru :) cok tesekkurler deneyecegim...

• quote:

rica ederim ne kusru :) cok tesekkurler deneyecegim...

pekala kolay gelsin
  • arkadaşlar desteklenen son android sürümü nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joey Tribbiani

arkadaşlar desteklenen son android sürümü nedir?

huawei nin çıkardığı orijinal güncelleştirmelerde son sürüm 2.3.7

ancak yapılan romlarda 4.0.4 e kadar çıkartılmıştır. Yalnız 4.0.4 android sürümünde çalışmayan bazı uygulamalar var.
  • quote:

quote:

ancak yapılan romlarda 4.0.4 e kadar çıkartılmıştır. Yalnız 4.0.4 android sürümünde çalışmayan bazı uygulamalar var.

ben şimdi yogio 2.3.6 yı kurdum 2.3.7 ile arasında çok fark var mıdır değer mi yüklemeye?
  • quote:

quote:

quote:

ben şimdi yogio 2.3.6 yı kurdum 2.3.7 ile arasında çok fark var mıdır değer mi yüklemeye?

hayır gözle görülür bir fark yoktur boşuna tekrar rom atmayın

• quote:

quote:

quote:

quote:

hayır gözle görülür bir fark yoktur boşuna tekrar rom atmayın

ilgin için teşekkür ederim dostum

• arkadaşlar custom rom yükleyeceğim ama CWM kuramıyorum lütfen bana bilen biri yardımcı olabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakankurt09

arkadaşlar custom rom yükleyeceğim ama CWM kuramıyorum lütfen bana bilen biri yardımcı olabilir mi ?

http://www.mediafire.com/download/snclrknls4zadl6/ClockworMod+5.0.2.7%28Nirvana%29.zip

verdiğim linki indir bilgisayarına. çıkar rardan ve dosyayı aç. açık kalsın bekle.

telefonunu kapa. ses açma ve telefonu açma tuşuna bas 5-6 saniye. usbyle telefonunu bilgisayara bağla. sonra yukarda açtığın klasörün içindeki ClockWorkMOD 5.0.2.7 (Nirvana) ni çalıştır. sonra kendi otomatik yüklenip cwm ye geçecektir.

• Bende aldim abakalim ikinci telefon olarak

• 
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.