Şimdi Ara

### Turkcell T20 Ana Konu - S.S.S & Rom & Root & CWM & Diğer ### (321. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.477
Cevap
21
Favori
317.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 319320321322323
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dulger007

Şu roma bak kardeş çok iyi ya .

http://www.youtube.com/watch?v=e20yjo9uVBg

ama daha iyileri varmı bilmiyorum yardım edin lütfenn

kardes bu rom dedigin gibi cok iyi. orjinal android 4 u portlamislar. ancak calismayan uygulamalar fazla. en onemlisi sim kart devre disi kaliyor bu romda. en son kamera da acilmiyordu ama onu basardilar diye hatirliyorum. denemeden belirtmek istedim.
    surekli rom deneyen biriyim. oyun oynayan biriyseniz fundowsky oneririm. ama benim gibi whatsapp, facebook gibi uygulamalar kullaniyorsaniz bu telefon her turlu kasar, donar zorlamayalim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar wifi ve diyer kısayollar gittiğinde bir çözümüm var Power Toggles adlı uygulamayı indirin emin olun çok memnun kalacaksınız

bide arkadaşlar ben huwaei romu kurdum fakat içinde face yok faceyi yükledim ama ağır geldi acaba t20 2.3.3 te yüklü gelen face versyonu nedir çok lazım arkadaşlar
  • Merhaba arkadaşlar,
    bendeki telefon sim kartı görmüyordu, telefonun pilini ve sim kartını çıkartıp tekrar yerine taktım ancak bu seferde telefon açılmadı. Şarja takıp açtım bu seferde pil yokmuş gibi bomboş gösteriyoru. bi kaç kez böyle açıp kapadıktan sonra açıldı ve şarj etmeye başladı , menulerı dolaşırken "sıcaklık telefonun çalışma sıcaklığından düşük, işlevsellik sonlandırıldı" uyarıs vermeye başladı. Telefonu tekra şarja bırakıp içeri gidip geldikten sonra telefonun yine kendi kendine kapandığını gördüm ve yine şarj tutmuyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim
    Acill yardımınıza ihtiyacım var
  • selam . radyonun apk sını upload edebilir misiniz acaba ? birde turkcell rom 2.3.5 i buradan verilen root dosyasıyla root edemedim .Yardım edebilir misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferrari S.p.A.

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1403

Arkadaslar biliyosunuz hafıza problemi var t20 lerde hafiza kartını dahili Hafıza yapanlar varmış bu nasıl oluyor

Dostum Huawei Rom var onu indir Turkcell uygulamalarının hepsini siliyor. Tüm uygulamaları SD Kart'a atabiliyorsun.

Konunun ilk sayfalarında indirme linki ve nasıl kurulacağı yazıyor.

merhaba
    t20 turkcell garantisi bitti.ayrıca hattımı avea ya tasıdım artık turkcell uygulamalarını gormek istemiyorum.ilk sayfada olan general romlardan Huawei Rom 2.3.6 bunu kurmam yeterlimi?kurulumuda belirttiğiniz gibi karta yukleyip direk telefonun menusunden kuracagım degilmi?farklı anlatımlar mevcut yanlıs yapmayayım.ayrıca bu romda hafıza kartına uygulama tasıyabilirmiyim?yarımlar icin simdiden tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: chemucell

quote:

Orijinalden alıntı: Ferrari S.p.A.

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1403

Arkadaslar biliyosunuz hafıza problemi var t20 lerde hafiza kartını dahili Hafıza yapanlar varmış bu nasıl oluyor

Dostum Huawei Rom var onu indir Turkcell uygulamalarının hepsini siliyor. Tüm uygulamaları SD Kart'a atabiliyorsun.

Konunun ilk sayfalarında indirme linki ve nasıl kurulacağı yazıyor.

merhaba
    t20 turkcell garantisi bitti.ayrıca hattımı avea ya tasıdım artık turkcell uygulamalarını gormek istemiyorum.ilk sayfada olan general romlardan Huawei Rom 2.3.6 bunu kurmam yeterlimi?kurulumuda belirttiğiniz gibi karta yukleyip direk telefonun menusunden kuracagım degilmi?farklı anlatımlar mevcut yanlıs yapmayayım.ayrıca bu romda hafıza kartına uygulama tasıyabilirmiyim?yarımlar icin simdiden tesekkurler

Dostum konunun ilk sayfasında nasıl kurulum yapacağın yazıyor oradan bakabilirsin.

bende ordan bakarak yaptım şuan telefonumu sorunsuz kullanıyorum.

Huawei rom ile uygulamaları Hafıza kartına atabiliyorsun telefonda bayağı yer açılıyor.

• Merhaba, rehberdeki kişileri bilgisayardan görüp düzenleyebileceğim ve sms atabileceğim bir program var mı? Malum bayram mesajları atacağım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoSeKu3

Merhaba, rehberdeki kişileri bilgisayardan görüp düzenleyebileceğim ve sms atabileceğim bir program var mı? Malum bayram mesajları atacağım :)

HİSuite programı var telefonu pc ye bağlar bağlamaz tanır ve her türlü işinizi görebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakankurt09

quote:

Merhaba, rehberdeki kişileri bilgisayardan görüp düzenleyebileceğim ve sms atabileceğim bir program var mı? Malum bayram mesajları atacağım :)

HİSuite programı var telefonu pc ye bağlar bağlamaz tanır ve her türlü işinizi görebilirsiniz

onu denedim ama telefonu algılamıyor nedense
  • quote:

quote:

quote:

hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz ?

tam olarak bilmiyorum ama turkcellin kendi işletim sistemini kaldırmıştım. 2.3.6 android sürümü yazıyor ayarlarda

• Rom önerisi olan var mı ?

Çok takılmaya başladı telefon.

Oyun oynamıyorum mesaj ve konuşma arada nete giriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Windmark

Rom önerisi olan var mı ?

konunun ilk sayfasındaki huawei 2.3.6 romunu tavsiye ederim (eğer CWM yükleyemiyorsan)
    CWM yükleyebilirsen de fundowsky yi öneririm 0 kasma
  • quote:

quote:

konunun ilk sayfasındaki huawei 2.3.6 romunu tavsiye ederim (eğer CWM yükleyemiyorsan)

CWM var. Şu anda cyanogen rom yüklü ilk başlarda iyidi ama artık sürekli takılıyor o zaman fundowsky kurayım ben
  • Merhaba telefonum da Throne Wars adlı bir uygulama(oyun) u çalıştırmak için ne yapabilirim android 4.0 üzeri açıyor da oyunu rom önerecek olan biri var mıdır ?
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.flaregames.gameofknights&hl=tr
  • quote:

quote:

SELAM HOCAM P.M. ATTIM BAKARMISINIZ ?
  • arkadaşlar telefonuma root atamıyorum daha önce defalarca atmış olmama rağmen bu kez atamadım.daha öncekilerde sistem 2.3.5 ti ancak servise gitti geldi 2.3.6 oldu acil cevap
  • bende t20 kullaniyorum ve 2 sene 3 ay oldu yani anlayacaginiz garantisi bitti bana en saglamindan bi rom onerebilcek varmi suan cynagenmod kullaniyorum fakat yari memnunum simdiden cevaplayanlara tesekkurler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu telefonda ekran görüntüsü nasıl alınıyor? (screenshot)
  • quote:

Orijinalden alıntı: algenist

quote:

Orijinalden alıntı: gencolyeter

Arkadaşlar telefonuma "Turkcell T20 Cyanogen 7 (ICS rom)" romunu yükledim ve memnun kalmadım.

Başka rom atmak istedim. Huawei 2.3.5 indirdim ve sdcard a update.zip olarak attım.
    recovery menüsünden "install ZIP from SD Card -> Choose ZIP from SD card" seçeneklerinden update.zip dosyasını gösterdim ama yüklerken aşağıdaki sorun ortaya çıktı:

finding update package...
    opening update package...
    installing update...
    installation aborted.

sonrasında sırasıyla:
    -wipe data/factory reset
    -wipe cache partition

uyguladım. ve şu an telefonumda sistem açılmıyor. telefonu normal şekilde açmak istediğimde ics romun giriş görüntüsü geliyor ama orada kalıyor.
    ne yapmam gerekiyor yardım eder misiniz acil!

Huawei 2.3.5'in cwm versiyonunu yüklemen gerekiyordu hata etmişsin ama panik yapma ses tuşlarına basarak telefonu açarsan recovery'e ulaşabilirsin. cwm versiyonlu herhangi bir romu oradan yükleyebilirsin...

hocam yeğenime hediye olarak t20 aldım yalnız bu telefonda 2.3.7 rom kurulu orjınale dönmek istiyorum açılışte ıxs cm7 yazıyor açılışta ekrana clockworkmod recovery v4.0.1.5 diye bir yazı geliyor.

telefon takılıyor bana yardımcı olun lütfen....orjinal roma nasıl dönebilirim.

• 
Sayfa: önceki 319320321322323
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.