Şimdi Ara

### Turkcell T20 Ana Konu - S.S.S & Rom & Root & CWM & Diğer ### (266. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.477
Cevap
21
Favori
317.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: farego
    +1 ben geçen yazmıştım bidaha bu telefonun aynısnı alacam yedekte dursun diye o kadar memnunum yani

Şimdi anlayamadığım. 500+500DEN bin liraya başka bir telefon almak varken neden 2 tane t20
  • quote:

Orijinalden alıntı: india_ipekyolu

quote:

Orijinalden alıntı: farego
    +1 ben geçen yazmıştım bidaha bu telefonun aynısnı alacam yedekte dursun diye o kadar memnunum yani

Şimdi anlayamadığım. 500+500DEN bin liraya başka bir telefon almak varken neden 2 tane t20

360 tl ye bulurum ben :) bunu daha harhor kullanırım

+digerleri t20 kadar saglam mı :d
    twinch kardesin ki bile camasır makinasında yıkanmıs bisey olmamıs :d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caki101

quote:

Orijinalden alıntı: BaykusReis

arkadaşlar Alllah'ını seven biri bana yardım etsin nolur delirdim artık bu telefondan ne olur birisi bana nasıl custom rom kuracağımı veya nasıl bu telefonu hızlandırabilirim onu söylesin lütfen deliriyorum artık nasıl hızlandırıcam nasıl overclock yapıcam lütfen biri söylesin aslında basit konular ama heryerde farklı şeyler yazdığı için pek samimi gelmiyo boşverin garantiyi umrumda değil lütfen biri custom rom yüklemeyi öğretsin veya root atmayı telefon nasıl hızlanıyosa onu yapmayı öğretsin lütfen arkadaşlar Allah'ın adını verdim yalvarıyorum size delirdim artık cidden delirdim lütfen yardım edin...
    bıktım artık telefonun sorunlarındanda bıktım doğru düzgün ses çıkmıyor niye aldım diyorum çok pişman oldum keşke bunu alacağıma biraz daha koyup düzgün adam gibi bi telefon alsaydım diyorum niye böyle bi hata yaptım hayatımın hatası resmen daha kötüsü olabilirmi ya lütfen yardım edin arkadaşlar lütfen....

arkadaşım halil sezai gibi "isyeeeeaaaannn" modun girmişsin, bir otur, soluklan hele, sakin ol

öncelikle şu ön yargını kıralım;
    - huawei almak teknolojiden anlayan ve kullanışlı - keyifli bir telefon deneyimi yaşamak isteyen herhangi birisi için müthiş bir alternatif ve bence yapılabilecek en akıllıca alışverişlerden birisi. ben hayatımda daha önce bu kadar memnun olduğum ve keyif aldığım bir elektronik cihaz alışveriş deneyimi yaşamamıştım.

nedenlerinde pek çok şey sayılabilir, ancak herşeyden önce şunu söyleyebilirim;

- eğer daha fazla verip bahsettiğiniz veya umduğunuz telefon neyse onu alsaydınız, muhtemelen bu kadar çok "kişisel destek ve geliştirme" yapılan bir platforma ulaşma şansınız olmayacaktı.

custom rom kurmayı - bunu sağlıklı biçimde becerebilmeyi başarırsanız telefonunuzu kullanmaktan inanılmaz keyif almanız mümkün, ben şuan o kadar iş gücün arasında sırf günüm keyifli geçsin diye yeni rom modlamaları yapıp gelişmeleri takip ediyor, telefonumda 1500 tl'lik telefonlarla başa çıkabilecek gelişmeleri görerek keyif alıyorum.

şimdi - sükunet sonrası sana rehber olacak yolu göstereyim, sonrasında yine sıkıntı yaşarsan bana pm'den telefon numaranı at yardımcı olayım;

1- öncelikle telefonunda titanium back up programının son versiyonu yüklü olsun ve önemli olarak nitelendirdiğin herşeyi yedekle - çok basit bir işlem, program seni yönlendirecektir zaten - ancak şunu unutma - şuan bulunduğun rom ve yükleyeceğin ROM arasındaki uyumsuzluklar nedeniye kaybedebileceğin veri riskini göze almış ol.

2- root yetkisini kazanman için gerekli yönergeleri forum içerisinden bularak uygula, çok zor bir yöntem değil, internetten hi-suite programını indirerek yapılan root yöntemi en kolay olanlardan birisi, diğer yöntemler de adımları dikkatli takip edersen gayet kolay, arama yaparken "root olma rehberi" şeklinde yazarsan forumdaki konuyu bulabilirsin.

3- telefonuna custom rom yüklemen için "recovery" menüsüne ulaşmalısın. bu menüye ulaşmanı sağlayacak olan işlem için internetten "android recovery 5.5.0.4" şeklinde bir arama yapman yeterli olacaktır, ayrıntılı biçimde anlatan onlarca site bulacaksın.

4- forumdaki custom rom konuları altında tüm rom'lara ait güçlü ve zayıf yanlar, tercih nedenleri gibi tartışmalar mevcut, bu doğrultuda ihtiyacına en uygun rom'u tespit edip, recovery ekranına girerek rahatlıkla rom yükleyebilirsin, android telefonlarda işletim sistemi yükleme zorluğu - windows bilgisayarlarda format atıp sistem yükelemekten kat kat kolay, gözünü korkutmadan işlemleri titizlikle uygula yeter.

5- elektronikte bir kavram vardır, "donanımsal sorun olmadıkça hiçbir cihaz bozulmuş kabul edilemez" - bunun anlamı şu - ne yaparsan yap - telefonu ne hale getirirsen getir - kesinlikle kurtuşlmanı ve eski haline dönmeni sağlayacak bir çözüm mevcut - ve sabırla internette doğru kelimelerle yapacağın bir arama en fazla 5 dakikanı alır.

özetle - şuan forumda yer alan ve katkı sağlayan onlarca - yüzlerce arkadaşın ilk başta yaptığı gibi "ÜŞENME - OKU - TAKİP ET - ARA - ARAŞTIR VE TELEFONUNDAN KİMSENİN ALAMAYACAĞI KEYFİ AL..."

saygılarımla.

dün gece delirdim bi an ciddiyim peki herşeyi göze alıyorum custom rom olarak ne yüklüyeyim ? ceptsonic v3 mü yoksa cyanogen 7.2 mi ? yada root mu yapayım turkcell rom a ? siz nasıl kullanıyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sowa -- 28 Mayıs 2012; 17:00:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Twincharged Injection

quote:

Orijinalden alıntı: tlserkan

Arkadaslar bnm t20 yere düştü ve arka kapağın üstü biraZ asindi. Bide metal gibi görünen kısmı aslında plastik olan yerde çatladı ve hafiften çıkar gibi oldu. Acaba bu arka kapağı ve yan çıtaları kaça değiştirebiliriz..

eBay'da front cover+ touch screen 46 dolar.

ewt hocam buldum. 25 dolarada var. biraz pahalı geldi gerçide. şimdi genpa ile iletişime geçip sordum. yan çıtalar filan için telefonu görmek lazımmış. ama arka kapak 15 tl dedi..
  • beyler forumda şöyle bir custom rom var deneyen varmı? Baya iyi görünüyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_58562761/tm.htm
  • slm mıllet t20 kullanıyom bende ama telefon sesı bana kısık gelıyo buna bır cozum varmı ?
  • slm mıllet t20 kullanıyom bende ama telefon sesı bana kısık gelıyo buna bır cozum varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vasfi37

hocam bu ics temalı overclocklu versiyon değilmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: algenist

quote:

Fundowsky bu.

• quote:

quote:

quote:

Fundowsky bu.

yokmu benru'yu deneyen??

• quote:

vaaav güzelmiş bu
  • quote:

quote:

quote:

http://img840.imageshack.us/img840/5488/20120510173707431.png

Fundowsky bu.

Öncelikle bu romun faydaları;

-Diğer custom romlar gibi root lu
    -+75Mb ram var hatırladığım kadarıyla
    - Swap alanı oluşutulabiliyor(yani extradan 350 mb ram yapabilme buda oyunlarda 0 kasmaya sebep ]
    - Orijinal roma göre 2 kat belki daha fazla hız ve performans artışı...
    -Yeni arayüz ve menü görünümü.
    -Android 2.3.6 sürümü ile rus yapımı ve birçok özellik....
    -ROOT EXPLORER VB GİBİ ÖNEMLİ UYGULAMALAR VAR YANİ TELEFONDAN SİLİNMEYEN ŞEYLERİ SİLEBİLİOSUNUZ... BAZI GEREKSİZ ŞEYLERİ SİLİN...
    -Ve o.c yapabilirsiniz..En ideali 748.8 yada 729.6 mhz yapın. Bende stabil 748.8...

Özellikler böyleymiş. Acaba yüklemeye değer mi? Bende cynogenMod var ama çok sade daha doğrusu gereğinden fazla sade. Ayrıca şu swap alanından kastı nedir biraz açarmısın hocam

• Merhaba Arkadaşlar,

fundowsky nin pil kullanımı nasıldır?
    birde exchange hesabı kurulabiliyormu?

kullananlar cevap verebilirmi?
  • Arkadaşlar merhaba acil yardımınıza ihtiyacım var. Telefonumda yetersiz alan uyarısı vardı bir kaç gündür ancak çalışmasında bir sıkıntı yoktu. bugün uyandığımda telefonumun kapanmış olduğunu gördüm açmaya çalıştığımda hoşgeldiniz yazısından sonra telefon kendi kendine kapanıyordu.

http://www.androidli.com/turkcell-t20-fabrika-ayarlar-na-d-nd-rme-hard-reset-t977.html

Bu sitede söylenen şekilde Factory Reset yaptım ardında da reboot dedim. Ancak şimdi telefonum hiç açılmıyor herhangi bir tepki yok. Bu arada telefonu turkcell den aldığım şekilde kullanıyordum her hangi bir rom yüklememiştim. Yardımlarınıza çok ihtiyacım var lütfen bi el atın :(

• quote:

Orijinalden alıntı: india_ipekyolu

quote:

quote:

quote:

http://img840.imageshack.us/img840/5488/20120510173707431.png

Fundowsky bu.

Öncelikle bu romun faydaları;

-Diğer custom romlar gibi root lu
    -+75Mb ram var hatırladığım kadarıyla
    - Swap alanı oluşutulabiliyor(yani extradan 350 mb ram yapabilme buda oyunlarda 0 kasmaya sebep ]
    - Orijinal roma göre 2 kat belki daha fazla hız ve performans artışı...
    -Yeni arayüz ve menü görünümü.
    -Android 2.3.6 sürümü ile rus yapımı ve birçok özellik....
    -ROOT EXPLORER VB GİBİ ÖNEMLİ UYGULAMALAR VAR YANİ TELEFONDAN SİLİNMEYEN ŞEYLERİ SİLEBİLİOSUNUZ... BAZI GEREKSİZ ŞEYLERİ SİLİN...
    -Ve o.c yapabilirsiniz..En ideali 748.8 yada 729.6 mhz yapın. Bende stabil 748.8...

Özellikler böyleymiş. Acaba yüklemeye değer mi? Bende cynogenMod var ama çok sade daha doğrusu gereğinden fazla sade. Ayrıca şu swap alanından kastı nedir biraz açarmısın hocam

Hocam bana sordunuz sanırım.

Swap alanı şöyle ki cihazınızın RAM'i 256 MB diyelim ki, swap ile taktığınız hafıza kartından yer ayarlıyorsunuz, oyunları uygulamaları oradan çalıştırıyor asıl RAM boş kalıyor. Hafıza kartınızın Class değeri çok önemli burada.

• Yokmudur bir cevabı,çözümü olan bu soruna, kafayı yiyecem yardım edin lütfen
  • Bende de bir kaç özel karakterde öyle. Bi fikrim yok, mesaj yazmadığım için şahsım adına pek takılmıyorum.
  • Diğer karakterler önemli değil de ı harfinde olması hoş olmuyor, ı yı kullanmak şart
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senutarus

Yokmudur bir cevabı,çözümü olan bu soruna, kafayı yiyecem yardım edin lütfen

Sen yazana kadar farketmemiştim. Çözüm mesaj paketi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi algenist -- 31 Mayıs 2012; 21:33:11 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Senutarus

Yokmudur bir cevabı,çözümü olan bu soruna, kafayı yiyecem yardım edin lütfen

Sen yazana kadar farketmemiştim. Çözüm mesaj paketi :)

Mesaj paketi derken?

• 
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.