aynen oyle twinc cok ram yiyiyor sagolasın tekrar her seye kosuyosun valla networkta oyle sende
Android klavyesi kullananlar kervanından biri olarak; evet go keyboard fazla ram harcıyor ve ilk harfi yazarken takılıyor.
Arkadaşlar bu 2.3.5 huawei 'nin romu mu yoksa turkcell in mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: Twincharged Injection
quote:
Orijinalden alıntı: bakican88
arkadaşlar telefonu ilk timden aldığım hale getirmek istiyorum ne varsa denedim olmadı. ( hafıza kartını programla biçimlendirmek, başka hafıza kartı denemek, bi başkasının paylaşmış olduğu clockmod restore dosyanın yüklemek ) orjinal roma dönemiyorum, pembe bar donup kalıyor, telefonun başlangıcında huawei logosunun altında cepTsonic yazıyo sürekli zaten ne olduysa onu yükledikten sonra oldu tam anlamıyla silemedim onu.. ben telefona format atmak istiyorum bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba? teşekkürler..
CWM yukleyip ilk mesajdaki. Zip dosyasi ile yukleme yapacaksiniz. Ardindan da wipe data cache wipe dalvik cache.
ilk mesajdaki zip dosyası derken hocam, adı nedir hangisi acaba bi defa daha zahmet olmazsa yapacağım işlemleri sırayla yazabilir misiniz rica etsem.. teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: özgür41
quote:
Orijinalden alıntı: cahit050
quote:
Orijinalden alıntı: BaykusReis
arkadaslar herkes su ondeki metal parcanin ciktiggini soyluyor sizdede boyle bi olay varmi? bide servise gonderince ucretsiz yapiyolarmi?
Bende çıkmadı fakat sıcak bi ortama koyarsan altındaki yapışkan cıvıyor ve kürdan ile hareket ettiğini hissedebiliyosun. Ha çıkarsa da garantiye gönderip telefonsuz kaldığına değmez. Dikkatli bi şekilde japon yada başka bi yapıştırıcıyla yapıştır, belli bile olmaz. Zaten orjinalinde de yapıştırıcı var.
nasıl tam alacağım vakit gördüm şimdi soğudum telefondan neden çok mu kötü işçiliği var bu telefonun ?
Yok be kardeş soguyacak bişey. Taş gibi telefon.
quote:
Orijinalden alıntı: Nétwork
quote:
Orijinalden alıntı: J.Hornet
Merhabalar foruma sırf bu konu için kayıt oldum denebilir :). Şuan telefonumda anroid'in 2.3.3 sürümü yüklü, konuda ki linkten fm radyoyu indirsem kurmaya çalışsam yüklenirmi? Yoksa 2.3.5 için mi geçerli yanıtlarsanız sevinirim. Ayrıca turkcell t20 kullanıcılarınada eklersen onada sevinirim, iyi günler kolay gelsinn :)
Turkcell 2.3.5 kurmamak için bir sebep yok. Daima güncel kullanmak iyidir.
Boş bi zamanımda kurucam, zaten telefonu yeni aldım aldığımda 2.3.4 sürümü yüklüydü. 2.3.5'e çevirdim ve bazı hatalar çıktı benimde elimde 2.3.3'ün dosyaları bulunuyordu onları kurdum. 2.3.5'i kurduğumda radyoda çalısacakmı peki ücretsiz olarak?
quote:
Orijinalden alıntı: eakarvardar
Arkadaşlar bu 2.3.5 huawei 'nin romu mu yoksa turkcell in mi ?
Ben de 3 gun bunu dusundum. Yukarda da sorularim oldu bununla ilgili. Ben Huawei Rom unu yukledim. 138 MB bos hafiza var. Turkcell romunda Turkcell uygulamalari yuzunden bos hafiza daha azdi. Ayrica radyo da yuklu geliyor Huawei 2.3.5 surumunde.
quote:
quote:
quote:
arkadaşlar telefonu ilk timden aldığım hale getirmek istiyorum ne varsa denedim olmadı. ( hafıza kartını programla biçimlendirmek, başka hafıza kartı denemek, bi başkasının paylaşmış olduğu clockmod restore dosyanın yüklemek ) orjinal roma dönemiyorum, pembe bar donup kalıyor, telefonun başlangıcında huawei logosunun altında cepTsonic yazıyo sürekli zaten ne olduysa onu yükledikten sonra oldu tam anlamıyla silemedim onu.. ben telefona format atmak istiyorum bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba? teşekkürler..
CWM yukleyip ilk mesajdaki. Zip dosyasi ile yukleme yapacaksiniz. Ardindan da wipe data cache wipe dalvik cache.
ilk mesajdaki zip dosyası derken hocam, adı nedir hangisi acaba bi defa daha zahmet olmazsa yapacağım işlemleri sırayla yazabilir misiniz rica etsem.. teşekkürler
Once Cwm yukleyiniz. Ardindan ilk mesajda bulunan cwm ile yuklenecek turkcell 2.3.5 rom var onu indirip .zip seklinde hafiza kartiniza atin. CWM den install zip from sdcard seceneginden yukleyin. Wipe data wipe cache ve advanced den wipe dalvik cache yapin.
rom arayan bi denesin güzele benziyor. ahize sorunu da düzeliyormuş, bu yüzden cyanogen yükleyemeyen arkadaşlar vardı.
benim telefon bu rom ile çok şişti.ahize sesi ekolu ,ayrıca geri dönüş zor ben cwm yi 4 .0 a düşürerek döndüm
4everandroid in bi önceki editini kullandım, ona da geri dönüşü zor diyolardı ama bi sorun yaşamadım. cwm 5 silinmiş zaten, o yüzden 4e düşürmeye gerek yok. ahize sesini bilemicem ama nolursa olsun eskisinden iyidir diye düşünüyorum. sesinin gitmemesi ve karşı tarafı duyamamak çok kötü..
Teşekkürler hocam, deniyeceğim. Genel olarak Cyanogen'den memnundum, iki sorunum; hoparlör cızırtısı ile ahize sorunuydu. Onlarda hallolduysa seve seve denerim
Arkadaşlar şu anda bu rom'u kullanmaya devam ediyorum. Ahize sesi orjinal rom'daki kadar yüksek değil; fakat DSP sayesinde normal DSP içermeyen Cyanogen rom'larına göre daha iyi. Şu andaki ahize sesi seviyesi iphone 3g seviyesine yakın. Oda bana şuanda yetiyor; kulağımda bu sese alıştı diyebilirim. Hoparlördeki cızırtı sorunu da DSP sayesinde düzeldi. Diğer Cyanogen Rom'larına göre en çok memnun kaldığım rom bu. Şu ana kadar bir problem yaşamadım. Performansı da gayet tatmin edici. Eğer denemek isteyen varsa, tavsiye edebilirim. 4-5 gündür ne reset sorunu yaşadım, ne de farklı bir sorun yaşamadım
uygulamaları sd karta atma sorunu olmayan bi rom rica edebilirmiyim.? Huawei Rom 2.3.5 - kullanıyorum, karta taşıyamıyorum uygulamaları.
quote:
Orijinalden alıntı: Hayvan eti Yiyen
uygulamaları sd karta atma sorunu olmayan bi rom rica edebilirmiyim.? Huawei Rom 2.3.5 - kullanıyorum, karta taşıyamıyorum uygulamaları.
Bence ROM değiştirmeyin Link2SD yükleyin ve root yapın her uygulamayı taşırsınız. İlla ki ROM olsun diyorsanız Malaysia ROM var bir de custom ROMlar.
@buraoca2
Hocam performans iyi de stabilite berbat.
Bu arada imzanız kurallara uygun değil değiştirin derim.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Hayvan eti Yiyen
Bence ROM değiştirmeyin Link2SD yükleyin ve root yapın her uygulamayı taşırsınız. İlla ki ROM olsun diyorsanız Malaysia ROM var bir de custom ROMlar.
@buraoca2
Hocam performans iyi de stabilite berbat.
Bu arada imzanız kurallara uygun değil değiştirin derim.
Hocam stabil geliyor bana şuanda. Dediğim gibi 4-5 gündür hiçbir sorun yaşamadım. Muhakkak her Cyanogen 7.1 ve 7.2 romlarında sorun yaşıyordum; fakat bu romda sorun yaşamamam çok şaşırttı beni. Bakalım belki ilerleyen günlerde sorun çıkarsa, o zaman tekrar CepTsonic'e geri dönerim. Şuanda olumsuz bir durum yok
Hocam imza olayını çaktırmasaydınız ya Uzun süredir bu şekilde kullanıyorum; ne zaman bir kişi imzanız kurallara uygun değil derse uyarı geliyor
bizim telefon için 3000mAhlı batarya çıkmış 16,90 euro diyo :)
valla kardeş bozmaz neden bozsun param olsun sipariş vericem :)
Hadi bakalım bekliyorum cevabınızı.
Hocam rom'da siz ne gibi stabilite problemleri yaşamıştınız. Eğer, bir uygulama falan kullanırken yaşadıysanız, bende uygulamayı deneyip; romda stabilite sorunu olup olmadığına bakıyım
quote:
Orijinalden alıntı: buraoca2
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: aykut..
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: aykut..
bizim telefon için 3000mAhlı batarya çıkmış 16,90 euro diyo :)
valla kardeş bozmaz neden bozsun param olsun sipariş vericem :)
Hadi bakalım bekliyorum cevabınızı.
Hocam rom'da siz ne gibi stabilite problemleri yaşamıştınız. Eğer, bir uygulama falan kullanırken yaşadıysanız, bende uygulamayı deneyip; romda stabilite sorunu olup olmadığına bakıyım
Günde çok zorlarsam kasarsa reset atıyor 3 kez. İnternet tarayıcısı Mobil bağlantı ile bağlanırken bir süre sonra kesiliyor resetlemem gerekiyor. Lockscreen kasıyor.
Millet bi çıkar yol gösterin delircem artık,
Duvarkağıdı ayarlarken dikdörtgen şeklinde bişey çıkarıyor resimleri kırpmak zorunda kalıyoruz, kimi resimler boydan çekilmiş, ekrana öyle komak istiyorum ama bu mübarek telefon yan olarak kırpıyor düzeltme imkanımız yada ayar yapma gibi bi şansımız yokmu bilen bi yardım etsin ama :(