Şimdi Ara

### Turkcell T20 Ana Konu - S.S.S & Rom & Root & CWM & Diğer ### (165. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.477
Cevap
21
Favori
317.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Twincharged Injection

yaradıda mobiltv için Mşteri hz. aramam gerekiyor.Bu arada GTA 3 loading çubuğu doluyo o anda atıyo masaüstüne bi de theme chooser kapat hatası verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyilmaz93 -- 5 Ocak 2012; 3:28:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twincharged Injection

quote:

Orijinalden alıntı: cahit050

Şu proxy ile internet mevzusunu denedim daha yeni. Sanırım oldu. Turkcell internet paketim vardı fakat normalde her kullanımdan sonra kullanım miktarı ve kalan mb yazardı artık yazmıyor.

Anladığım kadarıyla sadece indirdiğimiz opera apk sı ile yaptığımız işlemler 0.facebook.com un bedava olması nedeniyle hep oraya giriyor gibi görünüyor ve ücret ödemiyoruz. Fakat bu durumda aktif olan widgetların kullandığı data miktarı yine ücretlendirilecek diye düşünüyorum. Ama o da zaten kb den mb a geçmiyor . Yani kısacası işe yarıyor diyebilirim. Paylaşan arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım.

Hocam eğer opera apn seçiliyse opera dışında hiçbir şekilde internete girmez. Girmeye çalıştığınızda video oynatılamıyor diye hata alırsınız.

Mantığı da belirttiğiniz gibi 0.facebook.com a giriliyor gibi görünüyor ancak siz başka sitelerdesiniz.

Flood oldu farkındayım.

Yok hocam opera seçiliyken de telefonun her yerindeki internet çalışıyor.

@Network hocam sadece vodafone dan kalktı diye biliyorum..

Bu arada 1 aylığına ceptsonic yükleyecem demişsiniz. Acaba hangisini yükleyeceksiniz. Şuan bende v3 var ama oc yok bunda. v2 yi falan mı yükleyeceksiniz? Ben de sizin yükleyeceğinizi yüklemeyi düşünüyorum . Fakat v2 ye donma oluyo falan demişlerdi o yüzden denememiştim. Beni bi bilgilendirirseniz ona göre ben de değiştiricem romu.

cyanogeni de denedim de pek sevmedim bi fark göremedim menü dışında (menüleri siyah yapmışlar adamın içi kararıyo). Ekstra bi özelliği yok bence.

• bildiğiniz karekod okuyucu program varmı uyumlu .
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiser şoze

bildiğiniz karekod okuyucu program varmı uyumlu .

Goggles İnt.den hakkında bllgi sahibi olabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Şu proxy ile internet mevzusunu denedim daha yeni. Sanırım oldu. Turkcell internet paketim vardı fakat normalde her kullanımdan sonra kullanım miktarı ve kalan mb yazardı artık yazmıyor.

Anladığım kadarıyla sadece indirdiğimiz opera apk sı ile yaptığımız işlemler 0.facebook.com un bedava olması nedeniyle hep oraya giriyor gibi görünüyor ve ücret ödemiyoruz. Fakat bu durumda aktif olan widgetların kullandığı data miktarı yine ücretlendirilecek diye düşünüyorum. Ama o da zaten kb den mb a geçmiyor . Yani kısacası işe yarıyor diyebilirim. Paylaşan arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım.

Hocam eğer opera apn seçiliyse opera dışında hiçbir şekilde internete girmez. Girmeye çalıştığınızda video oynatılamıyor diye hata alırsınız.

Mantığı da belirttiğiniz gibi 0.facebook.com a giriliyor gibi görünüyor ancak siz başka sitelerdesiniz.

Flood oldu farkındayım.

Yok hocam opera seçiliyken de telefonun her yerindeki internet çalışıyor.

@Network hocam sadece vodafone dan kalktı diye biliyorum..

Bu arada 1 aylığına ceptsonic yükleyecem demişsiniz. Acaba hangisini yükleyeceksiniz. Şuan bende v3 var ama oc yok bunda. v2 yi falan mı yükleyeceksiniz? Ben de sizin yükleyeceğinizi yüklemeyi düşünüyorum . Fakat v2 ye donma oluyo falan demişlerdi o yüzden denememiştim. Beni bi bilgilendirirseniz ona göre ben de değiştiricem romu.

cyanogeni de denedim de pek sevmedim bi fark göremedim menü dışında (menüleri siyah yapmışlar adamın içi kararıyo). Ekstra bi özelliği yok bence.

v2 atacağım en iyisi o şuan. Zaten 1 aya kendi ROMumu çıkarırım.

Şimdi Anroidi bildiğini sananlar eleştiri dizisine başlıyorum.

Bir arkadaşım var yakın telefon tavsiyesi istedi T20 dedim o zaman ben de yeni almıştım zaten. Arkadaşım ben ne yüklersem aynısı yükledi tema program launcher kilit falan. Ben de bundan rahatsız olmaya başlamıştım artık ona birşey kakaladım iPhone temasını kendim ICS kullanıyorum daha güzel istemedi şuan.

Neyse bu arkadaş kendini çok Android biliyor gibi gösteriyor oyun-uygulama indirmekle marketten Android süperi olunmuyor bence.

Bu ROM işinden bi ara bahsettim ben de yapayım ya ya ya dedi bir tane deneme uygulamam vardı KullanıcıDoğrulama diye onu da nasıl yaptın dedi Java biliyor musun dedim hıh o ne lan?! dedi neyse boşver dedim soğudum resmen. Geçende ROMun betasını denerken gördü bu ne dedi ROMum dedim. Hmm bu ROM kullananların bilgisayarına erişebiliyorsun değil mi? dedi. Kafamdan aşağı kaynar sular döküldü ROM kullananların bilgisayarına erişmek nedir ya(!).

Bana diyoki Bilgisayar akademisine gitcem Android yazmayı öğrencem diyo 2 yıldır yemin ederim sorunlu.

• quote:

Orijinalden alıntı: eylz93

quote:

Orijinalden alıntı: spawn_

arkadaslar benide eklermisiniz acaba t20 kullanıcılarına bende aldım bugün bu telefondan :) hehee bide sormak istedigim bisi var acab klavyeyi nasıl degistirebiliyoruz normal telfonlarda hani mesela 3 kere basınca def yazıyo ya öle olmasını istiyorum yardımcı olursanız sevinirim :)

Önce Marketten GOKeyboard ve GOKeyboard Türkçe eklentisini indir.Sonra Ayarlar>Dil Ve Klavye den GOKeyboard aktif et.Ve Mesajlara gir klavyeyi aç veya başka bi yerden aç.Resimdeki gibi Türkçe yazısına basılı tut ve switch layout u seç.

GOKeyboard
    <--Burdan-->

GOKeyboard Türkçe
    <--Burdan-->

tskler :) bide malasya rom attım oh cok guzel oldu reklamlardan kurtuldum gercekten bide sormak istedigim su vardı sd karta yuklemek istoyrum programları ama olmuyo nasıl yapıcam galiba malesya rumda sd karta yukleme yapmıyo onu nasıl acababilirim bide nerden yapıyoruz ögrenebilirmiyim acaba=??

• Ayarlar > Uygulamalar > Uygulamaları Yönet > taşıyacağın uygulamayı seç ve SD Kart'a Taşı'yı seç bunu yaptıgımda sd karta tası donuk cıkıyo:( he bide iletim mesajı nasıl alabilrim biraz fazla sordum ama özur dilerim
  • quote:

Ayarlar > Uygulamalar > Uygulamaları Yönet > taşıyacağın uygulamayı seç ve SD Kart'a Taşı'yı seç bunu yaptıgımda sd karta tası donuk cıkıyo:( he bide iletim mesajı nasıl alabilrim biraz fazla sordum ama özur dilerim

Ayarlar> Uygulamalar > Tercih edilen yükleme konumu > Harici sd kart. seçeneğini seçmeniz lazım taşıyabilmek için.

Eğer tercih edilen yükleme konumu diye bişey yok ise ayarlarda, appinstaller e bir kere girip çıkarsanız gelecektir. Kolay gelsin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: volkanslim

2g 3g geçişini yaptim bakalim bedavalar gelicekmi. Arkadaslar benim malezya modda kaldirmak istedigim bazi uygulamalar var ama root olmak lazim galiba.
    Malezya modda root yapmis bir arkadas kisa kida islem adimlafi halinde neler yaptigini anlatabilirmi acaba ?

http://www.fileserve.com/file/KmckAnn/update.zip

- İndirdiğiniz zip dosyasını açmadan, SD kartın herhangi bir yerine atın.
    -Telefonun ayarlarından, Ayarlar / Uygulamalar / Hızlı Önyükleme deki onay işaretini kaldırın.
    -Ayrıca telefonun ayarlarından, Ayarlar / Uygulamalar / Geliştirme / USB Hata Ayıklaması'ı devreye sokun.
    -Telefonun açma/kapama tuşuna uzunca basın ve çıkan menüden KAPAT diyerek telefonu kapatın.
    -Telefon kapalı iken, telefonun ses açma tuşuna basılı tutun ve parmağınızı kaldırmadan, telefonun açma/kapama tuşuna basın. İki tuşa beraber, takriben 5-6 sn kadar basılı tutun.Mavi yazılar ile yazılmış "Android system recovery <3e>" adlı bölüme gelmiş olacaksınız.
    -Bu bölümde ses açma/kapama tuşu ile menulerde dolaşabilir, Telefonu açma/kapama tuşu ile seçim işlemini gerçekleştirebilirsiniz. 2. sıradaki "Apply update from sdcard" adlı menüye gelin ve Telefonun açma/kapama tuşuna bir kere basarak seçin.
    -Seçim işleminden sonra SD kartınızdaki dosyaları göreceksiniz. Burdan update.zip i seçin.
    -Eğer işleminiz başarı ile sonuçlandıysa "Install complete. Enjoy! Install from sdcard complete." şeklinde uyarı almanız lazım.
    -Daha sonra "reboot system now" menüsünü seçerek telefonunuzu reboot edin.
    - Yüklenen uygulamalar kısmında "Superuser" uygulamasını görebiliyorsanız telefonunuz başarı ile rootlanmış bulunmaktadır.

eyvallah canım kardeşim superuser ı başarıyla yükledim ve çalıştırdım fakat menüdeki bazı uygulamaları mesela google arama şeysi lattitude ses ile arama falan gibi şeyleri nasıl kaldıracağımı bulamadım SU yu açtığımda apps sekmesinde no apps in list diyor diğer sekmelerde de bişey yok.

• quote:

quote:

bildiğiniz karekod okuyucu program varmı uyumlu .

Goggles İnt.den hakkında bllgi sahibi olabilirsin.

uyumlu değil .kamerası dandik olduğundan uyumlu olsada bu telefondan okunacağını sanmıyorum .

bakalım belki iyi bir program olursa okuyabilir.
  • quote:

uyumlu değil .kamerası dandik olduğundan uyumlu olsada bu telefondan okunacağını sanmıyorum .

bakalım belki iyi bir program olursa okuyabilir.

Bu dosyayı indir hocam Youtube dan denedim çalışıyor.

http://www.multiupload.com/HLZJ78XXZY

quote:

Orijinalden alıntı: volkanslim

eyvallah canım kardeşim superuser ı başarıyla yükledim ve çalıştırdım fakat menüdeki bazı uygulamaları mesela google arama şeysi lattitude ses ile arama falan gibi şeyleri nasıl kaldıracağımı bulamadım SU yu açtığımda apps sekmesinde no apps in list diyor diğer sekmelerde de bişey yok.

quote:

Ayarlar > Uygulamalar > Uygulamaları Yönet > taşıyacağın uygulamayı seç ve SD Kart'a Taşı'yı seç bunu yaptıgımda sd karta tası donuk cıkıyo:( he bide iletim mesajı nasıl alabilrim biraz fazla sordum ama özur dilerim

volkanslim ve spawn_

http://www.multiupload.com/6TVW62FVKF

Bu dosyayı indirin sonra dosya içindeki Titanium_Backup_Pro_v4.2.1 kurun açmayın sonra UNLOCKER kurun bunuda açmayın ve menüye gidip Titanium Backup Activate yazan programı açın ve SuperUser yetkisi isteyecektir izin verin sonra program açılınca Activate butonuna basın.Artık Programı tam sürüm olarak kullanabilrisiniz.

->Uygulama Taşımak için Titanium Backup programına girin ve telefondaki seçenekler tuşuna tıklayın ve Toplu İşler yazan seçeneği seçin aşağı doğru indiğinizde Taşı diye bi bölüm görüceksiniz tavsiyem sadece yüklediğiniz uygulamları SD karta taşıyın sistem dosyalarını taşımak hatalara yol açabilir.

->Uygulama Kaldırmak için Titanium Backup açtığınızda üsteki sekmelerden Geri yükleme/Yedekleme sekmesine gelin tüm uygulamaları burda göreceksiniz uygulamanın üstüne tıkladığınızda ise Kaldır seçeneğini göreceksiniz.

Bu program için cihazınızın root edilmiş olması gerekiyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyilmaz93 -- 5 Ocak 2012; 15:44:31 >

• Arkadaşın t20si çöktü kendiminki gibi malaysia kurmayacağım istemiyor.Turkcell ekranında kalıyor recoverye erişebiliyorum ben buna nasıl orjinal romu kurarım(birde orjinal romu nerden indireceğim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtr5000

Arkadaşın t20si çöktü kendiminki gibi malaysia kurmayacağım istemiyor.Turkcell ekranında kalıyor recoverye erişebiliyorum ben buna nasıl orjinal romu kurarım(birde orjinal romu nerden indireceğim)

Hocam recovery varsa kurtardınız demek. İlk önce CWM yükleyin anlatım ilk mesajda.

CepTSonic attım az önce Cyanogeneden sıkılıp simsiyahtı. Titanium ile back almıştım hepsini yükledim sd karta taşıdım birde ne göreyim 72 MB boş alan Cyanda aynı şekilde 29 MB vardı mutlu oldum.
  • quote:

quote:

Arkadaşın t20si çöktü kendiminki gibi malaysia kurmayacağım istemiyor.Turkcell ekranında kalıyor recoverye erişebiliyorum ben buna nasıl orjinal romu kurarım(birde orjinal romu nerden indireceğim)

Hocam recovery varsa kurtardınız demek. İlk önce CWM yükleyin anlatım ilk mesajda.

CepTSonic attım az önce Cyanogeneden sıkılıp simsiyahtı. Titanium ile back almıştım hepsini yükledim sd karta taşıdım birde ne göreyim 72 MB boş alan Cyanda aynı şekilde 29 MB vardı mutlu oldum.

cyanogende benim de 80 mb bos alan var hafizada. bi yanlislik olmasi lazim sende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

cwmden sonra ne yapacağım akşam uğraşırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Live4Me

quote:

quote:

cyanogende benim de 80 mb bos alan var hafizada. bi yanlislik olmasi lazim sende

Hocam uygulama yüklü mü?

• quote:

quote:

quote:

cwmden sonra ne yapacağım akşam uğraşırım

Öncelikle ilk menüden Turkcell 2.3.5 CWM dosyasını indireceksiniz link http://bit.ly/Turkcell235CWM

.zip dosyasını açmadan sdkarta atacaksınız. CWM'de ses açma kapama tuşları ile gezinip power tuşu ile seçim yapabilirsiniz. Install .zip from sdcart yazan yeri seçip choose .zip seçeneğinden attığınız .zipli dosyayı seçip yes diyeceksiniz. Install complete dedikten sonra go back ile ana ekrana gelip wipe data ve wipe cache yapacaksınız ve reboot system now diyeceksiniz. Bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twincharged Injection -- 5 Ocak 2012; 19:21:39 >

• Selamın aleyküm arkadaşlar final haftam dolasıyla pek takılamıyorum foruma,

Bi soru sorup gidicem hemen, T20 de wifi bağlantısına geçiyorum evde sonra wifi kapattığımda otomatik olarak hattın internetine geçmiyor, 3G 2G yada Edge simgesi gelmiyo yukarı nete girmeye çalıştığımda ağ bağlantısı yok diyo. Ancak telefonu kapatıp açınca Hattın internetine bağlanıyo sizdede böylemi ? yani i phone'lardaki gibi wifiden çıkınca otomatik diğer hat internetine geçme gibi bişey ? çözümü varsa birisi paylaşabilirmi ?
  • 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.