Şimdi Ara

### Turkcell T20 Ana Konu - S.S.S & Rom & Root & CWM & Diğer ### (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.477
Cevap
21
Favori
317.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • su 3580 den gelen mesaj 4 tl paramı yedi.. mesaj yazarken o kayıtlı mesajlardaki numaraya girdim.. kıl oldum ya su thirist uygulamasını nasıl kaldırabilirim fazla seyde yuklu degil

su adiler para kazanmasın haram olsun o para ailesinden cıksın serefssizler..

fazla uygulamada yok face twitter winap opera

arkadaslar suna cozum bulalımda can yanmasınn..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3580 ?

Nedense direk aklıma Fox TV'de gösterilen SMS ile katıldığımız ev, araba vaadeden reklam geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 4 Ocak 2012; 15:00:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Live4Me

quote:

Orijinalden alıntı: .Yankee.

quote:

Orijinalden alıntı: eylz93

quote:

quote:

Linkleri alabilirmiyiz hocam hoş olmuş

Mesajı editledim

Hocam bende Malaysia rom yüklü ve rootlu sadece 2 linktekini yüklesem olmaz mı ?

Sadece Launcher ve Locker kısımlarını değiştirdiğinizde Klavye, üstteki barlar ve widgetlar hatta renkler olmuyor sadece butonlar değişiyor ne yazıkki

telefon kaldirdi mi ics temayi? kasma yapiyosa hic denemiyim bosa

Cyanogende stabil.

• arkadaslar benide eklermisiniz acaba t20 kullanıcılarına bende aldım bugün bu telefondan :) hehee bide sormak istedigim bisi var acab klavyeyi nasıl degistirebiliyoruz normal telfonlarda hani mesela 3 kere basınca def yazıyo ya öle olmasını istiyorum yardımcı olursanız sevinirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: farego

su 3580 den gelen mesaj 4 tl paramı yedi.. mesaj yazarken o kayıtlı mesajlardaki numaraya girdim.. kıl oldum ya su thirist uygulamasını nasıl kaldırabilirim fazla seyde yuklu degil

su adiler para kazanmasın haram olsun o para ailesinden cıksın serefssizler..

fazla uygulamada yok face twitter winap opera

arkadaslar suna cozum bulalımda can yanmasınn..

cepten 532 yi ara ve üyeliklerini iptal etmeleri söyle veya evden 4440532 ara Ama Turkcellsen yap. Anladıgım ölçüde anlattım biraz daha açarsan daha fazla yardım edebilirim belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spawn_

arkadaslar benide eklermisiniz acaba t20 kullanıcılarına bende aldım bugün bu telefondan :) hehee bide sormak istedigim bisi var acab klavyeyi nasıl degistirebiliyoruz normal telfonlarda hani mesela 3 kere basınca def yazıyo ya öle olmasını istiyorum yardımcı olursanız sevinirim :)

### Turkcell T20 Ana Konu - S.S.S & Rom & Root & CWM & Diğer ###
     ### Turkcell T20 Ana Konu - S.S.S & Rom & Root & CWM & Diğer ###

Önce Marketten GOKeyboard ve GOKeyboard Türkçe eklentisini indir.Sonra Ayarlar>Dil Ve Klavye den GOKeyboard aktif et.Ve Mesajlara gir klavyeyi aç veya başka bi yerden aç.Resimdeki gibi Türkçe yazısına basılı tut ve switch layout u seç.

GOKeyboard
    <--Burdan-->

GOKeyboard Türkçe
    <--Burdan-->

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyilmaz93 -- 4 Ocak 2012; 20:15:36 >

• eylz93 'e teşekkürler. Yorumu görmüştüm ama yazmayı unutmuşum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

eylz93 'e teşekkürler. Yorumu görmüştüm ama yazmayı unutmuşum.

neyi unuttun ?
  • quote:

quote:

eylz93 'e teşekkürler. Yorumu görmüştüm ama yazmayı unutmuşum.

neyi unuttun ?

spawn'ın sorusunu görmüştüm ama Go Keyboard'ı söylemeyi unutmuşum. Yazdım sanıyordum oysaki.

• quote:

spawn'ın sorusunu görmüştüm ama Go Keyboard'ı söylemeyi unutmuşum. Yazdım sanıyordum oysaki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Twincharged Injection

Onu değil sadece CWM dosyası var. 235CWM yi değil CWM kurma rehberi var ordakinden yapacaksınız. İndirince haber verin.

ilk sayfaddaki:
    Custom Romlar
    Turkcell T20 & Huawei Sonic U8650 için ClockworkMod ve Kurulumu
    Turkcell T20 & Huawei Sonic U8650 Rom (ClockworkMod)

buralardaki herşeyi indirdim.şimdi ne yapayım.TEŞEKKÜRLER..
  • Şu proxy ile internet mevzusunu denedim daha yeni. Sanırım oldu. Turkcell internet paketim vardı fakat normalde her kullanımdan sonra kullanım miktarı ve kalan mb yazardı artık yazmıyor.

Anladığım kadarıyla sadece indirdiğimiz opera apk sı ile yaptığımız işlemler 0.facebook.com un bedava olması nedeniyle hep oraya giriyor gibi görünüyor ve ücret ödemiyoruz. Fakat bu durumda aktif olan widgetların kullandığı data miktarı yine ücretlendirilecek diye düşünüyorum. Ama o da zaten kb den mb a geçmiyor . Yani kısacası işe yarıyor diyebilirim. Paylaşan arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: değiştir

quote:

Onu değil sadece CWM dosyası var. 235CWM yi değil CWM kurma rehberi var ordakinden yapacaksınız. İndirince haber verin.

ilk sayfaddaki:
    Custom Romlar

hocam sen custom mu kurucaksın ?
  • quote:

quote:

quote:

ilk sayfaddaki:
    Custom Romlar

hocam sen custom mu kurucaksın ?

usta ben aslinda ne kuracagimi tam bilmiyorum ama telefonda dizgun oyun oynayabilecegim ve istedigim zaman turkcell roma geri donebilecegim bir sey istiyorum adi herneyse.TESEKKURLER....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Arkadaşlar Android 4.0 ICS Gingerbread yüklü gelen tüm telefonlara yükleebilecekmiş şanslıyız. İsteyen Android SDKdan deneyebilir.

Bizim cihazlara ICS geleceğini sanmıyorum. Diğer cihazlar dururken ve ICS nin en büyük handikabı yüz tanıma sistemiyken 2. kamerası olmayan bir telefona gelmez bence..

HANDİKAP?

EN BÜYÜK ARTISI MI DEMEK İSTEDİNİZ?
  • quote:

usta ben aslinda ne kuracagimi tam bilmiyorum ama telefonda dizgun oyun oynayabilecegim ve istedigim zaman turkcell roma geri donebilecegim bir sey istiyorum adi herneyse.TESEKKURLER....

Hocam fantazi aramıyosan bide telefonu çok kurcalamıyorsan OC fln custom rom kurmana gerek yok.Ben kurdum tekrar Malaysia Rom yükledim ve Root yaptım ve inan böyle şeyleri çok kurcalayan biriyim custom rom hoşuma gitmedi.Oyunlarda zaten fark olmuyor.Telefonun yapabileceklerini zaten belli.Performans artışını sadece yazılım değiştirmesiyle yapamazsın daha doğrusu telefonun donanımları yazılımla açılabilecek düzeyde değil.Bence sadece 150 Mhz ve 10-20 Mb ram ihtiyacı için OC yapıp donanımı yormanın bi anlamı yok ve ömrünü kısaltmanın Kur normal romu bak keyfine ve istediğin zaman recovery değiştirmeden Turkcell T20 Rom dönebilirsin. İş bu yani.

• quote:

quote:

Hocam fantazi aramıyosan bide telefonu çok kurcalamıyorsan OC fln custom rom kurmana gerek yok.Ben kurdum tekrar Malaysia Rom yükledim ve Root yaptım ve inan böyle şeyleri çok kurcalayan biriyim custom rom hoşuma gitmedi.Oyunlarda zaten fark olmuyor.Telefonun yapabileceklerini zaten belli.Performans artışını sadece yazılım değiştirmesiyle yapamazsın daha doğrusu telefonun donanımları yazılımla açılabilecek düzeyde değil.Bence sadece 150 Mhz ve 10-20 Mb ram ihtiyacı için OC yapıp donanımı yormanın bi anlamı yok ve ömrünü kısaltmanın Kur normal romu bak keyfine ve istediğin zaman recovery değiştirmeden Turkcell T20 Rom dönebilirsin. İş bu yani.

teşekkürler..

• theme choser i kaldirmistim ben, onsuz yaptim bu ics temasini ama simdilik bi fark yok gibi. sadece batarya simgesinin fln rengini degistiremiyorum.. baska da bi sorun cikmaz dimi? yine de biriniz apk yi paylasabilir mi netten indirdiklerimi yuklemiyo nedense.

ve de widgetlarda sorun var hepsi de tel hafizasinda oysaki.. ne o saat widgeti cikiyor ne de google kisayolu fln.. hala eski goruntusuyle cikiyor bu widgetlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vyl -- 4 Ocak 2012; 22:56:32 >
  • theme chooser ı yüklemem lazım sanırım. ayarla kısmı fln çoğu şey olmadı bende. ekran kilidi, uygulamalar sayfası ve ana sayfa değişti sadece.. tema olsa daha fazlası olması lazımdı galiba.. nası bulcam şu theme choser'ı?
  • quote:

quote:

quote:

teşekkürler..

Hocam şimdi 180 Mhz demişsiniz ancak şuan çoğu Nokia telefonlar sadece 180 Mhz işlemci hızında çalışıyor+ Gta 3 hiçbir Stock ROM'da çalışmazken Cyanogen'de çalışıyor denemeden yorum yapmayalım lütfen. Hocam isterseniz kurabilirsiniz zaten kurması kaldırması bilgisayarınızı açma sürenizden kısadır.

• 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.