Şimdi Ara

Turkcell T10 a.k.a Huawei u8110 Kullanıcıları (Cihaz hakkında herşey) (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.174
Cevap
5
Favori
190.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar telefonla ilgili bir kac sorum olacak?? Suanda nokia 5800 kullaniyorum sizce bu telefonla degistirmee degermi??
    Ikinci sorum ise bu telefonla internetini wifi uzerinden paylasima acabilirmiyim?? Bu cok onemli nasil yapabilirim paylasimi veya kabloyla oluyormu??
    Son sorum ise bir arkadas kullanmamiz gereken romu ve programlari sade bir anlatimla duzenleyebilirmi??
  • RESİMLİ ANLATIM MEVCUT.

http://forum.donanimhaber.com/m_47913391/mpage_1/f_/key_//tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosukabi35 -- 31 Mart 2011; 19:36:56 >
  • arkadaşlar pil ömrü nasıl telefonun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urfa_Lee

Arkadaşlar önceki sayfaları okuduysanız MENU tuşumun işlevini kaybettiğini okumuşsunuzdur.Garantiye verdim kullanıcı hatası dediler.Tamir ettirmek istiyorum.Nerde, nasıl tamir ettirebilirim?
  • resimli anlatimd verdiginiz androidin hangi surumu??

hot spot olarak kullanabiliyormuyuz telefonu??
  • Telefonun internetini wireles ile paylastırabilirsin,program yukleyerek,Sen telefonu bir alda ondan sonra yardım ederiz.
  • Arkadaslar ben t10 telefonumda adw launcher kullaniyorum ama ana sayfa tusuna uzun basip uygulama arasi gecis yaptigimda her seferinde varsayilan launcheri secmemi istiyor orjinal rom kullaniyorum bi cozumu varmidir bunun.
  • gercekten ankarada nerden bulabılırım telefonu arkadaslar turkcellden kampanyalı almak ıstıyorum...
  • Ben ikinci el aldım 250 tl ye...
  • ıkıncı el degılde turkcellden taahhutlu almak ıstıyorum zaten turkcell kullanıcısıyım...
    Pekı memnunmusunuz??
  • Evet çok memnunum,telefonda ardıgım her şey var.Tavsiye ederim...En begendigim özelligi ise dokunmatik haricinde menu tusuylada kullanılabilmesi...
  • peki ankarada hangi turkcellde var bu cihaz yardimci olabilecek yokmu??
  • Arkadaşlar merhaba,

Ben de iki gün önce T10 aldım. Telefondan genel olarak gayet memnunum fakat bir sorunum var. Telefona bir kaç tane twitter uygulaması kurmama rağmen hiç birinden erişim sağlayamadım. Hepsinde de aynı hatayı veriyor. Kullanıcı adı ya da şifre hatalı diyor. Ama ben hem pc'den hem de telefonun tarayıcısından aynı kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapabiliyorum.

şifremi değiştirmeme rağmen sorun devam ediyor. Sizin bu konuda neden olabileceğine dair bir fikriniz olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MCMV

Arkadaşlar merhaba,

Ben de iki gün önce T10 aldım. Telefondan genel olarak gayet memnunum fakat bir sorunum var. Telefona bir kaç tane twitter uygulaması kurmama rağmen hiç birinden erişim sağlayamadım. Hepsinde de aynı hatayı veriyor. Kullanıcı adı ya da şifre hatalı diyor. Ama ben hem pc'den hem de telefonun tarayıcısından aynı kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapabiliyorum.

şifremi değiştirmeme rağmen sorun devam ediyor. Sizin bu konuda neden olabileceğine dair bir fikriniz olabilir mi?

Twidroid isimli uygulama yüklü oluyor zaten telefonu aldığınzda ondada aynı sorunu yaşadınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urfa_Lee

quote:

Orijinalden alıntı: MCMV

Arkadaşlar merhaba,

Twidroid isimli uygulama yüklü oluyor zaten telefonu aldığınzda ondada aynı sorunu yaşadınız mı?

Twitroid'in pro sürümü olmadığı için açılmıyor sanırım. Pro sürüm için verilen link'e tıkladığımda ise market sayfasına giriş izniniz yoktur gibi bir uyarı veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MCMV -- 3 Nisan 2011; 20:36:03 >

• yahu şu rom atarken,recovery menüsüne geçmenin kolay bir yolu yokmu,ses tuşu,no tuşu yada yes tuşu her neyse ve açma kapamaya aynı anda basıp kabloyu bağlayıp install recovery dattan bir türlü recovery menüsüne geçemiyorum,yokmu bu menüye geçmenin daha kolay bir yolu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi search in vain -- 3 Nisan 2011; 21:12:11 >
  • Ses Açma + Yeşil Tuş + Telefonu Kapama/Açma butonu. Konumda yazmayı unutmuşum.
  • oda fayda etmiyorki android yazısı ekranda kalıyor pili sökp takınca yeniden başlıyor kapatıp ses açma yeşil tuş kapama açma yapıncada bişey değişmiyor,şeş kaza bir kere girebildim o menüye bidahada giremedim,arkadaş ne dandik işmiş bir recovery menüsüne girmek

bu arada ben pro celestial v2 den fresh zodiac 5.1 e geçmeye çalışıyorum,yapılacak farklı bir şey yok değilmi?
  • Hayır hiç bir fark yok. İlk önce Bilgisayardan yapılacak işlemi yapın. Okay Okay yazarsa iki kere o ekranda yani MS-DOS ekranında tamamdır. Sonra Ses Açma + Yeşil Tuş + Açma Kapama tuşuyla girebilirsin. Her hangi bir problem yoktur sen yapamamışsındır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosukabi35

Hayır hiç bir fark yok. İlk önce Bilgisayardan yapılacak işlemi yapın. Okay Okay yazarsa iki kere o ekranda yani MS-DOS ekranında tamamdır. Sonra Ses Açma + Yeşil Tuş + Açma Kapama tuşuyla girebilirsin. Her hangi bir problem yoktur sen yapamamışsındır.

okay okay yazıyor fakat sonrasında takılıyorum zaten,okay okay yazdıktan sonra kabloyu çekiyoruz değilmi telefondan ondan sonra ses açma+ yeşil tuş+ açma kapama bastığımızda kablo takılı olmuyor değilmi?böyle yatığımda android yazısı çıkıyor tekrar ekrana telefona normal hatsız açılışa geçiyor,şu ilk okay okay mesajından sonra yapılması gerekenleri sana zahmet adım adım nokta dahi atlamadan yazarmısın rica etsem?

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.