< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★ (571. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
beyler birisi beni aydinlatirsa sevinirim. bazilari diyorki 15mbit sinirsiz şu kadar para diye. bu para yillikmi aylik mi???
birse turkcell sitesinde aylik paketler var. mesela 200,300,500gb yada sınırsız diye bunlarda Huawei superbox cihazida hediye mi. allah rizasi icin paketleri birkisi açıklayabilir mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Malesef bu fiyatlar aylık fiyat, modem ücreti kiralama tarzı ödeniyor, sonrasında modemi iade alıyorlar, güzel ülkemde olacak iş değil şu fiyatlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 3 Temmuz 2022; 19:16:46 >
peki modem kiralama ücretleri yazan aylik fiyat içinde geçerli mi.yoksa ona ayri ucret mi talep ediliyor. ayri fiyat talep ediliyor ise onun fiyatı ne kadar
Malesef bilgim yok
TurkCell fiyatları bukadar astoromik olmasının amacı nedir?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hedıye falan olayı yok,kira ucretıde yok,taahhut bıttıkten sonra modemı ıade edıyorsunuz yoksa 600 lira ceza yansıyor faturaya(zamlardan sonra belkı buda artmıstır)
superbox go var ayrıyetten bunda ek ucret odeyerek modemı satın alıyorsunu aylık taksıtlerle ama verdıgı modem dandık vınn modemlerden.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
10mbit 200TL'ye kullanıyordum bu ay taahhütüm bitiyor. Taahhütsüz 300TL olarak gördüm ama doğru mu? 300TL ise taahhütsüz devam etmek istiyorum. Herhangi bir şey yapmam gerekiyor mu? Bir de daha sonra komple iptal etmek istersem ekstra ücret çıkarırlar mı?
-
Taahhut bittikten sonra tahhutsuz fiyati gozukur ona gore devam edersiniz.
Ben subatta iptal ettigimde 300 liraydi 10 mbit in taahhutsuz fiyati.
Cikmaz sonucta taahhutsuz devam ediyorsunuz,sadece modemi iade edersiniz o kadar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
altyapıları yetersiz, caydırmak için fiyat yüksek tutuluyor. bunu alacak adam mecbur kalmıştır, bu yüzden de yüksek fiyat çekiyorlar.
-
Altyapı yok bu yüzden mecburen aldım, 300 GB 320 TL, kaldı ki bu fiyatın bile yükseleceğini düşünüyorum, Turkcell'de çalışan çocuğun dediğine göre uzun zamandır zam gelmemiş, bu fiyata şükret abi filan dedi.
Fakat asıl sıkıntım
Sorun modemde mi evimde mi nedir bilmiyorum ama çok yakın mesafede sorun yok fakat 2 yan odaya geçince hemen bağlantı çok düşük seviyeye geliyor, TP-Link Repeater aldım o da wi-fi'in sinyalini düşük gördüğünden sinyali güçlendirmiyor.
Xiaomi repeater al dediler ama onda da çözüm olmayacaksa boşa para vermek istemiyorum.
Var mı benim gibi sorun yaşayan acaba?
-
Yeni gördüm. Sonunda. 6 ay önce Turkcell söylediğim de de görseydik iyiydi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Superbox ı başka şehirde kullanmaya izin var mıydı yoksa başka şehire taşınınca ne yapmak gerekiyor ?
istediğiniz her yerde kullanabilirsiniz hocam. alırken verdiğiniz adres, cihazda & sinyalde sıkıntı çıktığında kontrol için gelecekleri yer. başka şehirde sorun yaşarsanız servisten yararlanmanız sorun yaratıyor.
-
Başka şehirde de merkezi konumlarda sıkıntı olmaz di mi hocam? Mobil Turkcell hat iyi çekiyorsa Superbox ta iyi çeker di mi hocam?
hocam müşteri hizmetlerinin klasik cevabı gibi olacak ama 4.5G çekiminin iyi oldugu yerlerde sorun yaşamazsınız
eğer sıfırdan alacaksanız, müşteri hizmetleriyle görüşürken kullanmayı düşündüğünüz adresleri vererek sinyal kalitesini öğrenebilirsiniz. ben 532 den talep oluştururken 3 farklı adres verdim, hepsinde çekim sorunu olmadığını teyit etti.
-
Yeni abonelikte modemi ücretsiz olarak kullanım sürecinde ücretsiz vermiyorlar mı?
Hayır, en son baktığımda 30 küsüratlı aylık modem ücreti var.
Merde yazıyor göremedim hocam. İade edilmezse ücreti yazıyor .
Kampanya kapsamında sunulan modem, Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş ye ait olup kampanya bitiminde ya da hat iptalinde eksiksiz, çalışır durumda ve hasarsız bir şekilde 10 gün içerisinde Turkcell’e iade edilmesi gereklidir. İade edilmemesi, eksik, hasarlı ve kullanılamaz durumda olması halinde Cat 6 model modem için KDV dahil 700TL, Cat 11 model modem için KDV Dahil 1200TL değerinde bedel son faturaya yansıtılır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X