Şimdi Ara

Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★ (515. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
30 Misafir (17 Mobil) - 13 Masaüstü17 Mobil
5 sn
11.890
Cevap
133
Favori
212.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 513514515516517
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Superbox tan superonline fiber'e geçersem cayma ücreti öder miyim?

Müşteri hizmetlerini ilk aradığımda cayma bedeli olmadan geçebileceğimi söylediler , fiber kampaya ve tarifelerini inceleyip

tekrar aradığımda cayma bedeli ödeyeceğim söylendi . 8 aylık kontratım var ,geçen varsa yardımcı olabilir mi.

• quote:

Orijinalden alıntı: stripe

Superbox tan superonline fiber'e geçersem cayma ücreti öder miyim?

Müşteri hizmetlerini ilk aradığımda cayma bedeli olmadan geçebileceğimi söylediler , fiber kampaya ve tarifelerini inceleyip

tekrar aradığımda cayma bedeli ödeyeceğim söylendi . 8 aylık kontratım var ,geçen varsa yardımcı olabilir mi.

cayma bedeli ödemezsiniz diye söyledilerse telefonda geçebilirsiniz. he olduda bedel çıktı o zaman arayın kayıtları inceleyip siliyorlar bedeli. en azından bana ttnette böyle olmuştu

• Oyunlarda ping durumu nasıldır merak ettiğim turkcell şeysi.
  • Süperbox Sorunsuz Kullananlardanım Dün akşam 4 gibi deli gibi bir hıza sahiptim

Not: Full Sınırsız Paketteyim . Taahhüt Bitmesine az kaldı ama devam edeceğim gibi görünüyor

Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★

• Almak isteyenlere fikir açısından yazayım. 3 ay önceye kadar zte modem kullanıyordum ve çok sıkıntılar yaşadım. Sonrasında arayarak modem değişimi yaptılar. İlk 15 gün çok güzeldi ve ilerleyen günlerde yine sıkıntılar baş gösterdi, tekrar aradım baz istasyonu kuruluyor o yüzden olabilir dediler. Sanırım dediklerinde haklıydılar , şeytan kulağına kurşun genel anlamda çok memnunum. Genelde cold war oynuyorum ve Ping 80-110arası. Bazı oyunlar ise 70-100 arası. Bu arada 20/5 kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ccandan kullanıcısına yanıt
    Etmezsen bana satabilirsin🥳
  • türkazmi T kullanıcısına yanıt
    Tekrar tahadut verebilirsin ,tahadut verirsen seni avantaj 20 mbps paketine geçirecekler 199 TL ye tahadut verirsin .Tahadutsuz kullanırsan eski pakette oldugun için 249 TL ye kullanırsın ,lokasyon sınırın olmayacak. 🙂Ben teşekkür ederim🙂
  • Turkcell mobil internetimin 240 mbit aldığı yerde superbox 2,5 mbit alıyor bu nasıl oluyor 10 mbit paket kullanıyorum ilk kez bu ay böyle bir sıkıntı yasıyorum. Olduğum yerde şehir merkezi fln değil.

• piyuv P kullanıcısına yanıt
    Dün aradım durumu belirttim. Bugün aradılar. Kurulum adresi ve sözleşmede yapılan imza aynı olduğundan iptal olamıyor dediler. Artık cayma bedeli ödemekten başka çare kalmadı galiba :/
  • Arkadaşlar Zte modem sms sorununu mesajları silmeden nasıl çözebiliriz? Mesajlar açılmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: shark1907

Turkcell mobil internetimin 240 mbit aldığı yerde superbox 2,5 mbit alıyor bu nasıl oluyor 10 mbit paket kullanıyorum ilk kez bu ay böyle bir sıkıntı yasıyorum. Olduğum yerde şehir merkezi fln değil.

Data hatlarında kısıtlamaya gidiyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • onkuba kullanıcısına yanıt
    Bu kadarı da fazla ama. Data hatlarına kaç kat daha fazla ödediğimiz halde bir de.
  • shark1907 kullanıcısına yanıt

Aynı banttan mı bağlısnız?

• shark1907 kullanıcısına yanıt
    Kısıt lama felan yok sallamış üye ,ben 2 yıldır 20 lik paketteyim hiç bir sorun yok ,senin düşük hız alman ,civardeki yoğunluktan kaynaklanıyor ,kalicida olabilir ,gecicide
  • Merhaba dostlar, huawei b535 Markalı Turkcell Superbox amblemli modemi Vodafone data hattımda kullanabilir miyim, Elimdeki r216 cihaz bozuldu, Vodafone rüzgarnet ile 20 ay taahhütüm var, sorunsuz, anteni kuvvetli uzun süre kullanabileceğim bir model önerebilir misiniz?

• zn_volkan Z kullanıcısına yanıt
    B535 bende var Vodafone simi takınca direk sinyal alıyor
  • Bugün itibariyle taahütüm sona erdi.

Dijital operatörden bakınca böyle gözüküyor, şimdi Taahhütsüz fiyat 598₺ mi anlayamadım?

• Taahhüt bitince numara taşıyıp kullanabiliyor muyuz normal hat olarak ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PVH kullanıcısına yanıt
    Hayır düzelecek o daha faturan çıkmadığı için 2 fatura birden görünüyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-126D2940A

B535 bende var Vodafone simi takınca direk sinyal alıyor

Çok teşekkür ederim, ikinci el aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 28 Aralık 2020; 10:14:4 >
  • 
Sayfa: önceki 513514515516517
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.