Şimdi Ara

Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★ (381. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.890
Cevap
133
Favori
211.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 379380381382383
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi de cihaz 5gye uyumlu muydu ki? Bizim burda da baz istasyonları için altyapı çalışması varmış. Hızım artardı belki ama verdim ben cihazı. Koyim gözüne, bir sürü para...
  • pcwolf28 P kullanıcısına yanıt
    Onlar kolay isler getir gotur şeklinde deistitirlerde ben 5 G gelmeden once 4.5G sinirsizin geri donecegi yanindayim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gelse nolur ki 10 mbit paket bile aşırı pahalılaştı ilk fiyatına göre, full sınırsız paketi 290 tlye vermezler artık.
  • hali hazırda bu dar kapasiteli altyapı olduğu müdddetçe bırak 5g yi 6g olsa faydası yok. altyapı hizmetlerine ciddi yatırım yapılmalı bir bölgede kullanıcı sayısı artında bu kadar veri akışı sıkışmamalı bunu kastediyorum
  • Bugün başvuru yaptım. 10 mbps sınırsız ama yetersiz olursa hızı 20 mbps yükseltebiliyor muyum diye sordum cevap veremediler. Bilen var mı ? Yükseltme olayı var mı ? 1 yıl boyunca 10 mbps kullanmak zorunda mıyım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SuperBox devretmek isteyen varsa ö.m. atabilir mi ? Paket fark etmeksizin.
  • The Blackmaster kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de 10 mbps kullanıyorum eylülden beri. O zaman yükseltme yapılabiliyordu . Şimdi nasıldır bilmiyorum ama bi 10 mbps alın akşam saatlerinde de 10 mbps alıyorsanız o zaman yükseltin. Çünkü akşam saatleri genelde hızım 2-3 mbps oluyor.

• Superbox Wifi evde diğer odalardan hiç çekmiyor neredeyse. Bunu nasıl çözebilirim (Kablo çekmeden)
  • ZTE modemi yalnızca 2.4Ghz veya yalnızca 5ghz de çalıştırma İn bir yolu yok mu? Sürekli değiştiriyor sanırım kendisi.

• PVH kullanıcısına yanıt
    Ya evin orda kısmına doğru konumlandıracaksınız.
    Ya da pereater alacaksınız.
    Olmadı evde daha iyi çeken modem varsa onu superboxa bağlayıp wan girişinden superboxun internetini kendi modeminizden paylaşacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

Ya evin orda kısmına doğru konumlandıracaksınız.
    Ya da pereater alacaksınız.
    Olmadı evde daha iyi çeken modem varsa onu superboxa bağlayıp wan girişinden superboxun internetini kendi modeminizden paylaşacaksınız.
    Hocam merhabalar,

Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Yakınlaştırıcı - Güçlendirici 300 Mbps MI-WIFI-PRO

Bu ürün işime yarar mı?
  • PVH kullanıcısına yanıt
    Evet iş görür.

• Wi-Fi sinyal sorunu varsa sorun modemden ziyade evle alakalı olmalı diye düşünüyorum bendeki zte modem evin her noktadında Wi-Fi sinyal kalitesi tam güçte
  • Yeni cihazim fiyat performans cihazi mi a3 beyaz rengini 1750 tl ye aldim bataryasi 2 gun gidiyor çift simli birinde superbox hatti takili diğerinde ses hattım 3G de cekmesine rahmen cok iyi sonuclar veriyor alcak olanlar boyle bir kombin yapabilir. Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar sitesinde şöyle bi madde var. sizce bu tüm 10MBPS için geçerlimidir
    quote:

Superbox Müşterilerimize Özel Ramazan Müjdesi! 17.05.2019 tarihinden itibaren tüm Superbox 10 MBPS İnternet paketindeki müşterilerimizin hızlarını 2 Kat arttırarak 20 MBPS'ye çıkardık! Bu fayda müşterilerimizin kontrat süreleri boyunca devam edecektir.
  • Metin* kullanıcısına yanıt
    Şu an geçerli değil

• arayüzde openvpn client'ı var mı cihazlarlarda?
  • Bol miktarda devir isteyen mesaj gördüm konuda; resmi olarak devretmek mümkün mü superbox'ı? Aksi durumda babanızın oğlu olsa da hattınızı kimseye vermeyin arkadaşlar...
  • pcwolf28 P kullanıcısına yanıt
    Superbox huawei b525 router deneme yaptım hat avea

Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★

• zinedine_zidane kullanıcısına yanıt
    Devri olmuyor Turkcell de data hattı

• 
Sayfa: önceki 379380381382383
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.