Şimdi Ara

Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★ (269. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.890
Cevap
134
Favori
205.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 267268269270271
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tuzsuz_deli_bekir

Ethernet kablosu ile götürüp istediğiniz gibi dağıtabilirsiniz.
    yani cevap : Kullanılır.
    Anladım hocam teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ZTE den çıkarttım sim kartı ve Samsung Galaxy A20 ye taktım interneti deneyeceğim. 3G ile bağlandı. Ama hotspot yapınca bilgisayar internete bağlanmadı anlamadım. O yüzden telefon ile bilgisayar kablo ile bağlı internete. Şimdi ping oyun vs. deneyeceğim @kasature

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bomi01 -- 21 Ekim 2019; 22:51:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The KsM

Beyler sanırım telefondaki uygulamalar ve play store vb. Geç açılma olayını çözdüm, şu an whatsappta resim atarken, play store dan uygulama indirirken vs gecikme yapmıyor. Ayrıca modem de daha stabil ve hızlı çalışıyor artık. Nasıl yaptığıma gelince:

- Önce modem arayüzüne girip wifi ayarlarından bant yönlendirme ve çoklu ssid ayarlarını devre dışı bırakıyoruz, sonra üstte çıkan wifi anahtartı seçeneklerinden sadece 2.4ghz olanı seçiyoruz, uygula diyoruz.

- Ardından aynı sayfada altta çıkan 2.4Ghz ana SSID yazan seçeneği seçıp ayarlarına giriyoruz ( wifi ayarları yani).Sonra alltaki 2.4 gHZ gelişmiş ayarlar kısmından kanal bant genişliğini 40Mhz seçiyoruz, Frekans ( kanal) yazan yeride 2462Mhz(kanal11) seçiyoruz, uygula diyoruz en alltan.

- wifi kısmında işimiz bitti, ana sayfaya gelip gelişmiş seçenekler'i seçiyoruz

- gelen sayfada yönlendirici ayarlarından DHCP sunucusunu devre dışı seçip uygula diyoruz.

- sonra yine aynı sayfada Firewall seçip, firewall anahtarı yazan seçeneği devre dışı olarak seçip uygula diyoruz.

- ardından aynı safyada, diğer kısmına gelip aygıtı yeniden başlat diyoruz, yeniden başlayınca artık sorunsuz kullanmaya başlayabilirsiniz.

Bu şekilde yaklaşık 1.5 gündür sıkıntısız kullanmaktayım youtube, twitter, play store ve whatsapp sorunları çözüldü. Ayrıca, kablolu bağlandığım bilgisayarımdaki kopmalar da düzeldi.

EKSTRA DENEDİKLERİM:
    -Bilgisayardan hotspot yapınca düzgün kullanılıyor evet ama aynı şey repeater ile yapınca geçerli değil.

-Repeatera kablolu bağlanıp kablosuz dağıttım, ama yine aynısı oldu.

-Dhcp den dns değiştirdim repeater da dağıtırken, yine işe yaramadı.

- en son yukardaki şekilde yapınca düzeldi.

Deneyen arkadaşlar düzelip düzelmediğini yazarsa sevinirim
    Harfiyen yaptım, internet bağlantısı gitti. Ağ görünüyor ama internet yok. Windows'ta ''İnternet yok, ağ güvenli'' diyor. Fabrika ayarlarına geri döndürdüm.

• bu zte modemler demek bu kadar çok sorun çıkartıyor
    konu başlığına zte modem verirlerse almayın diye belirtilmeli ,bu kadar para verdikten sonra böyle rezillik olur mu ?
  • bendede geri gitti bağlantı, 3g moduna alın modem 4g de sıkıntılı çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: The KsM

bendede geri gitti bağlantı, 3g moduna alın modem 4g de sıkıntılı çünkü
    muzdarip olduğum konu ping. 3g'de de denedim 5 saniyede bir ping feci yükseliyor. gecenin 1'inde internete benim dışımda kimse bağlı değilken bile böyle. sanırım en son diğer arkadaşlar gibi simi modemden çıkartıp bir telefona takacağım.
  • benim şansıma ne ping sorunu yaşıyorum ne de hız. sadece telefon üzerinde yaşadığım artık klasik haline gelmiş sorun var. Bulunduğunuz lokasyon vs önemli gibi görünüyor bu konuda. Telefon üzerindeki sorunları da şikayet dilekçesi olarak sistemden ilettik her sabah çözüm sağlayacağız diye mesaj atıp duruyorlar. Gerçi bu sorun da modemi 3g moduna alınca ya da bilgisayar üzerinden paylaşım açınca kayboluyor. Bakalım ne olacak. Olmazsa ayıplı mal diye sorunsuz olanı göndermelerini talep edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rdlsln -- 22 Ekim 2019; 12:44:5 >
  • rdlsln kullanıcısına yanıt
    superbox ZTE 4G de iken bi online oyun oynayın sorunu göreceksiniz, en basitinden LoL deneyin hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar zte modemdeki hattı telefona takıp modem olarak kullanabiliyormuyuz yoksa farklı işlemler yapmak gerekiyormu ZTE modem çıkdırtıyor resmen yaaaa

• Ben taktım Samsung A20 telefonumun 2. sim yerine. 4G olmuyor hocam onun için IMEI atılması lazımmış. 3G ile giriyor internete gayette iyi. Ama ben hotspot oluşturup bilgisayara aktardım bilgisayar internete girmedi, kabloyla tethering yapınca girdi. Belki başka telefonlar bağlanır bu hotspota.

• Arkadaşlar öncelikle benim hızda hiçbir problemim yok . Önceden googleplay WhatsApp vs sıkıntılarım vardı , cihazın wifi özelliğini kapattım ,mi router 3 var elimde bununla interneti wireless olarak dağıtıyorum ipyi kendisi veriyor diğer cihazlara sadece router ip alıyor superboxdan. Ben hiçbir şey yapmadan WhatsApp ve googleplay sorunları ortadan kalktı anlamadım cihaza bir güncelleme de gelmemiş şimdilik sorunsuz kullanıyorum hiçte kapalı durmuyor cihaz 7/24 açık bağlantı kopma vs yada kitlenme gibi bir durumda görmedim.

• TalihsizSerüvenci T kullanıcısına yanıt
    Devam etmezseniz evet alıyorlar

• Arkadaşlar 2 simli Samsung Galaxy A20 varda 2. SIM e superbox IMEI si atayim diyorum nasıl yaparım? Bu ilk android telefonum. Şöyle temiz bi rehber, döküman vs. var mıdır
  • GLOCK-19 kullanıcısına yanıt
    CEO'ya yazdım Genel müdürlükten ekip gönderdiler onlar hiç sizin gibi söylemiyor 5G'nin gelmesinin en az 1 yılı bulacağını söylüyor ve frekans ihalesi bile yapılmadı operatörlere süre bile verilmedi 2020'de gelmesi zor dedi.
  • Benim kafama takılan olay bu sim kartları sadece süperbox cihazlarında mı çalışıyor yoksa sadece bu imeili cihazda mı ?
  • 4.5g turkcell vinn mw40v
    Bu modem ile süperbox sim kartöı taksam çalışırmı bilgisi olan var mı arkadaşlar ve batarya ömrü nedir imei atma derdi olurmu .modem çok büyük taşımak sıkıntı oluyor bazen

Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★

• Ahmed0147 A kullanıcısına yanıt
    Superbox hattı IMEI repair olmadan başka cihazlarda sadece 3G de çalışıyor

• İyi günler ps4 de Ping yükseliyor bunun çözümü neydi

• biraz önce kuruluma geldiler zte modem getirdiler huawei istediğimi belirtmiştim dedim yok elimizde dedi geri gönderdim

• bilgisayarin ttl degerini 64ten 127ye cevirirsen baglanir

• 
Sayfa: önceki 267268269270271
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.