Şimdi Ara

Turkcell Sözünüze Hediye Dakikalar Kampanyası Kandırmacası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3-4 aydır bu kampanyadan yararlanıyorum nam-ı diğer cayma bedelli kontratlar... bugün online işlem merkezinden detayları incelediğimde çağrı merkezi aramalarının ve bazı normal numara aramalarının da ücretlendirildiğini gördüm. Garabet şurda resimde de göreceğiniz üzere hediye dakika yazmasına rağmen ücretlendirme var yani hem ücret yansıyor hem de ücretsiz dakika kotam da düşüyor. Lütfen dikkat edin ve faturalarınızın ayrıntılarına bakın. Müşteri hizmetlerine mail attım normalde 1 gün sonra dönen turkcell 1 haftadır yanıt veremedi bekliyorum hala.

dahası da var çağrı merkezi aramalarında da tutarsızlık var aynı çağrı merkezi aramalarında birisi ücretlendirilmiş diğeri ücretlendirilmemiş şimdi soruyorum bu nasıl bir mantıksızlık turkcell daha yaptığı kampanyaları takip edemiyor olmaz olsun böyle şirket şu kontratın süresi bitsin yapacağımı biliyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tacoist06NL -- 24 Temmuz 2009; 20:45:16 >

• iyi demişsin abi doğrudur da artık güvenim sarsıldı arama yapmaya korkar hale geldim. geçen gün de mesela bir çağrı merkezini aradım bugün güncele baktığımda faturam artmış iyice soğudum turkcellden.
  • bende buna üyeyim.

tarife değiştirmek serbest mi acaba?
    tarife saniyeye geçmek istiyorum ama ceza uygulanır mı?
  • hattını kapattırmadığın veya taşımadığın sürece herşey serbest
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.