Şimdi Ara

Turkcell sesli SMS yollama ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce reklamlarda dinledim ama başını kaçırdım.
    Sms yoluyla 1 sms fiyatına sesli mesaj yollayabilirsiniz diyordu!
    Turkcell'in sitesine girdim ama birşey bulamadım.
    Ne karışık bir site ...

Bilgisi olan mutlaka vardır:)
    Nasıl yapacağız bu işi?

• KonuşGönder mesajı göndermek çok kolay. KonuşGönder mesajı göndermek istediğiniz numaranın başına 0 yerine * koyarak arayın Örnek: *53XXXXXXXX, mesajınızı 30 saniye içinde söyleyin ve kapatın. KonuşGönder mesajınız istediğiniz kişiye hemen ulaşsın.

Size yeni bir KonuşGönder mesajı gönderildiğinde, mesaj gönderenin numarasından bir bilgilendirme mesajı alırsınız.

Size gönderilen yeni KonuşGönder mesajlarını *0* tuşlayıp YES ’e basarak ücretsiz dinleyebilirsiniz.

Eski KonuşGönder mesajlarını tekrar dinlemek için *1* tuşlayıp YES ’e basabilirsiniz. Daha önce dinlediğiniz KonuşGönder mesajlarınızı tekrar dinlemek 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilir.

Kaydettiğiniz KonuşGönder mesajlarını *2* tuşlayıp YES ’e basarak 'ı dinleyebilirsiniz. Kaydettiğiniz KonuşGönder mesajlarını her dinleyişiniz 1 kısa mesaj karşılığı ücretlendirilir.

http://www.turkcell.com/bireysel/servisler/mesajlasma/konusgonder

• Bilgilendirme için teşkkür ederim.
  • konuş gönder servisi sayesinde 1000 kontör kazandım. unutamam hiç bu servisi
  • nasıl kazandın 1000 kontörü
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChapkiN

nasıl kazandın 1000 kontörü

kampanya bitti.

http://forum.donanimhaber.com/m_22461482/mpage_1/key_turkcell%2C1000%2Ckontor//tm.htm#22925591
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turktelekom SMS Gelmiyor
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.