< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
|
|
|
Denediğin yerlerde şebeke çekim seviyesi ne durumda peki < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Sebeke Full cekiyor farkli sehirlerde de bulundum sonuc ayni operatoru degistirdim trktlkm a gecince sorun duzeldi isinma gecti bende is telefonum trkcell oda isinmaya devam ediyor ama bu isinma genelde sebekenin internetini acip nette gezince bide birisi ile sebekeden normal arama yapinca isiniyor yoksa sebeke nin netini kapatinca wifi ye gecince isinma da duruyor neyse operatoru degistirince problem gitti zaten rahatladim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
dedigim gibi farkli sehirlerde denedim sehir merkezinde oturuyoruz sebeke full cekiyor ama bu peoblem sebekenin netini acip nette gezinince isiniyor neti kapatip wifiye gecip nette gezinince isinmiyordu mesela bide birisi ile sebekeden konusunca isiniyordu artik operatoru degistirdim trktelkoma gectim artik bi sorun yok isinma gecti konussamda nette de gezinsem isinmiyor ha birde sirket hattim var o hala turkcell mesela onda farkli akilli telefon var oda hala yil 2025 26 ya giricez isiniyor sebeke netini acip nete girince konusurkende ayni problem var ve bu telefon android benim kendi kullandigim eski turkcell hattim iphone du ordan anladim zaten opertorden oldugunu farkli telefonlarda denedik sonuc ayni < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Yorumlara bakinca kimse inanmamis dalga gecenler olmus yillardir kullandim tecrube edindim ama bu turkcellin kotu oldugu anlamina gelmiyor interneti asiri hizli ses konusma kalitesi cok iyi belki neti cok hizli oldugu icin isiniyor diye dusunuyorum turktlkmun turkclle gore yavas neti < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Amacim zorla inandirmak degil di zaten inanmiyorsan dalga gecmiceksin hani saygili olacaksin karsi tarafin dalga gecmesi bilip bilmeden tecrube etmeden inanmamasi ona soylendim. Burda biz manyakmiyiz bi tarafimizdan boyle bisey varmis gibi bos bos vakit harcayalim. bende antalya dayim burda 150 megabit hiz aliyorum oturdugum evde binanin disina cikinca 300 e cikiyor turkcellde ise ortalama 400 lerde megabit aliyordum evde disarda daha fazlaydi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Valla uzun yillardir turkcellde isinma olayi var ben 2014 yilinda kesfettim ve farkettim ve hala da devam ediyor ama bu olay netin paketini acinca oluyor sebekeden arama yapinca bide. wifi ye gecince bi sorun olmuyor bide bende de cok olurdu turkcellde telefonum hep acik ama kapali gozukuyor arayanibilden mesaj geliyordu telefon acikken gun icerisinde ama haftada bir veya iki kere olurdu 3 ayri marka model telefon kullanmama ragmen bu sorun vardi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|