Şimdi Ara

Turkcell Platinum Kullananlar Kulübü (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.698
Cevap
39
Favori
134.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sinema kampanyası görünmüyor. Bugüne kadar "Kampanyamızı yeniliyoruz" yazıyordu, şimdi oda yok.

Sanırım patladık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi Bakalım. Cuma da geldi.. Salla Kazan garanti İnternetciler yaşadı yine..
    Biz de öyle Bip'leyelim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Hadi Bakalım. Cuma da geldi.. Salla Kazan garanti İnternetciler yaşadı yine..
    Biz de öyle Bip'leyelim..
    Hiç yoktan iyidir.
    Turkcell Platinum Kullananlar Kulübü

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Aynen.. Bize yine Çöp :) Çıktı...
    Fizy 1 Ay
    Face ve Twitter Paket.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Aynen.. Bize yine Çöp :) Çıktı...
    Fizy 1 Ay
    Face ve Twitter Paket.
    Ya harbi benim paket ciddi ciddi baya ucuza gelmeye başladı.

10gb platinum hediyesi veriyor (önümüzdeki ay 12 ay boyunca 5gb daha verecek), salla kazandan 2 haftada 5gb aldım, bi 5 daha alsam eder 10gb, sürpriz noktadan 11GB geliyor.

76GB için 229 tl o kadar da pahalı değil aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 22 Şubat 2019; 0:12:35 >
  • Nasıl oluyor bilmiyorum ama Turkcell’im salla kazandan hediye olarak verdiği internet paketleri çok çabuk bitiyor. Tam ölçmedim ama 3 gb görünümlü 1 gb gibi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Platinumda allahtan gb garantili salla kazan olayi varmış. Platinumda ilk sallama youtube paketi verdi. Hani nerede garanti gb

• quote:

Orijinalden alıntı: AfterLife61

Platinumda allahtan gb garantili salla kazan olayi varmış. Platinumda ilk sallama youtube paketi verdi. Hani nerede garanti gb
    Korktuğum şey o hediyelerinde garanti gb kapsamında olmasıydı. Bu kötü oldu.

Geçen hafta 3gb aldım, bu hafta 2gb.

Haftaya kesin 1gb sosyal medya o zaman........

• TV+ güzeldi, arada takılırdım da ya neden bir çok kanal yanında TL simgesi var artık.

Eurosport izlerdim bazen üye ol diyor. Şimdi açıp söveceğim müşteri hizmetlerine kem küm etmekten başka işe yaramıyorlar!

• bayugur kullanıcısına yanıt
    play.google.com
    Veri Yöneticim - My Data Manager - Google Play'de Uygulamalar
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobidia.android.mdm&hl=tr

Bu uygulama ile bakın isterseniz. Ben de şüpheliyim bu konuda.

• Lifecell 5GB'lı hattıma günlük 1GB internet verdi.
    Platinum 8GB'lı iş hattıma 1GB instagram verdi.

GB garantili salla kazan olayı yalan
  • quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

Lifecell 5GB'lı hattıma günlük 1GB internet verdi.
    Platinum 8GB'lı iş hattıma 1GB instagram verdi.

GB garantili salla kazan olayı yalan
    Bu kampanya çıktığında defalarca görüştüm ve facebook, instagram ve youtube için verilen hediyelerde bu garanti olayına dahil dendi.

Heryöne gb demeyerek yine kelime oyunu yapıyorlar.

Birde eski platinum'mu tarifelerinden birinimi kullanıyorsun? Yoksa yeni platinum mu?

Eski platinum tarifesi. 2 yıl önce ilk çıktığında aylık 10 GB falan verdi aylarca.

Çok da internet kullanan biri değilim, sadece heyecan arıyorum salla kazanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

Eski platinum tarifesi. 2 yıl önce ilk çıktığında aylık 10 GB falan verdi aylarca.

Çok da internet kullanan biri değilim, sadece heyecan arıyorum salla kazanda
    Eski platinum paketler garanti olayından faydalanamıyor. Sadece yeni platinum paketlerde geçerli.

Bende eski platinum 35tim, yeni 40a geçtim. Onceden hep sosyal medya alırdım 2 haftadır heryöne gb veriyor maşallah.

Şimdilik 2de 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 22 Şubat 2019; 14:4:35 >

Aynen öyle programi güncelledim sinema sekmesi gitti yok. Daha once umarim korktum basimiza gelmez demiştim burda. Normal platinumlara kalkacak blacklarda olacak sadece diye bir his var icimde demiştim. Umarım yanilirim. Gerçi internet sitelerinden de kaldırmışlar. Tamamen iptal de olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AfterLife61 -- 22 Şubat 2019; 15:17:49 >
  • AfterLife61 kullanıcısına yanıt
    Yeni sinema yasası gereğince sanırım olmayacak. Sinemia felan da kapanır. Yasa açık.
  • astegon kullanıcısına yanıt
    Yasanın bu tür bi kampanyayi kisitlamasi varmi bilmiyorum fakat yasadan sora biletlere zamda yapti cinemaximum. Vodafone paşalar gibi aktif ve sinema kampanyası hala devam ediyor. Umarim Turkcell bu kampanyayi tamamen iptali etmez. Pakette kalma nedenlerimden biride bu çünkü. İptal olursa hemen platinumdan cikarim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AfterLife61 -- 22 Şubat 2019; 17:32:35 >
  • Yasa gereği veremiyorlar ama. Vodafone önceden satın aldığı için elinde kalanları veriyodur şimdilik yani

• Sinema kampanyası için mh ile şimdi görüştüm. Kampanyayı daha geniş çaplı bir hâle getirmek için kaldırmışlar. Şuan firmalarla anlaşmalar yapılmaktaymış. Sinema'nın yanına bowling, yemek gibi faydalarda eklenecekmiş.

İnşallah bu şekilde olur ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 22 Şubat 2019; 21:4:0 >
  • astegon kullanıcısına yanıt
    Yeni yasa Sinemia gibi kampanya yapan 3. taraf firmalara yasak getirmiyor. Dolayısıyla sinemia çalışmaya devam ediyor, bir sıkıntı yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.