Bildirim
Turkcell Peşin Telefon Alımı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Turkcell müşteri hizmetlerini ararsanız daha çabuk cevap alırsınız ama baska operatör müşterilerinede satısları vardır elbet
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kac yasindasin?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
telefonu satarlar ama hediyeleri alamazsın diye düşünüyorum yine de bir bayi ile görüş -
Hediyeleri internet mağazasından sipariş verince alabiliyorsunuz diye biliyorum. -
Turkcel onliden alicaksaniz turkcell musterisi olmaniz gerekiyor sanirim denemistim.
sen şimdi ciddi ciddi 3 yılını doldurmuş, öyle bi ekrana sahip telefona 1400 küsür lira para mı vericeksin? hemde yıl olmuş 2016 ve o kadar çok seçeneğin varken? ne diyim bilemedim.. -
g4 mü alıyım 1530 a ?
3 sene ekimde doluyorda 5s ile 6 arasında perfonmans farkı yok ip6 da g4 den iyi o zaman 5s ile g4 arasında öyle aman aman bir fark yoktur ki
5s 1500 g4 1530 ve 5s i düşünüyorum ben g4 ün kamerası daha iyi 5s de parmak izi okuyucusu var + siri türkce vs. -
Kardeş iphone seviyosan bilemem burda sana akşama kadar g4 şöyle süper böyle uçuyo deselerde fikrin değişmez. Ben sadece şaşırdım. O paraya 3 senelik telefon alınmaz yani ne biliyim. evet doğru 6 ile 5s pek farklı değil ama emin ol 6 2500 lira edicek bi telefonda değil zaten. Millet şimdi 6 ları satıp samsung 2016 a serisine geçiyor ki ekranlarını yanyana koyup 5s le bi bak derim 5s den soğursun anında.
Bende 6 yı sattım, a serisine geçicem gibi bakalım düşünüyorum.. -
Yılbaşından önce sarı kutu puanlarıla turkcell den 1330tl ye almıştık
100tl daha indirim yapmışlardı
1300tl den fazla verilmemeli iphone 5s e
6 nın eder 2000 den fazla değil zaten ona sözüm yok.
5s 1500
6 2000
6s 2400 2500
eder şu piyasaya göre.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X