Şimdi Ara

Turkcell - Paycell N11 de geçerli 10TL indirim kampanyası (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
8
Favori
6.627
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En mantıklısı papara kart almak sanırsam çünkü 10tlye kargo parası var diye çok pahalı şeyler var.
  • Papara kartı ekledikten sonra +5 TL veriyor. Yani hediye 10 TL'yi nakit paraya çevirebilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet en mantıklı seçenek bu olarak gözüküyor ben de öyle yaptım bakalım.
  • Papara kart kargo ücreti var heralde yorumlarda kargoya ücret ödediklerini söylemişler eğer kargo ücretsiz ise bende alacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla bana 1 hattımda kullandırdı diğer hattımda kullandırtmadı baska n11 hesap da olsa,

40 TL leri kullanmıştım bi önceki kampanyada.
    bugün de silmişler 10 TL yi.
    paycell bunu da yazdım bir kenara.
  • maho1428 M kullanıcısına yanıt
    Önceden ücretli idi ama 2 ay önce ücretsiz yaptılar

• 10 tl para yüklendi ama ödeme aşamasında turkcell premium mobil ödeme üyesi olacaksınız diyor. onun da ücreti 7 tl. ne anladım bu işten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AAD4AAA61

2 ay önce verdikleri koşul şartsız 40 TL'den sonra akillanmislar. Ama ekleme 3 aylık 6,99 kapatsaniz bile geçiriyorlar. Ne yazık ki. 10 TL yi harcamayın, 3 TL karda olursunuz.

20 TL kuponum daha vardı 30 TL oldu. Harcayacağım, benim için karlı ama sadece 10 TL'yi harcayacaksaniz 7 lirası aidata gidiyor
    O kampanyada bende 3 hattım ile katıldım, ama 40tl yi geçmemişti, yan, hattıma herhangi bir spariş tutarı yansımadı sadece hediyeyi kullandım. Muhtemelen bundan hiçbir hattıma ynasımadı benim.
  • Satıcıya(Paparaya) soru sorduğumda kargo ücretlidir ve alıcıya aittir diyor la bu ne iş böyle?
  • Ben bir ay önce N11'den ucretsiz aldım. Para vermemek istiyorsanız Black Card'a başvurun, tamamen kurye dahil ücretsiz. Hiçbir ücret almadan getiriyorlar. Banka kartı gibi.

Aklıma geldi iade için alacaksınız değil mi? O zaman bilmiyorum.

• Hocam black card var zaten iade alırım diye aldım satıcı ücretli diyor siparişim bölgesinde ücretsiz kargo gözüküyor.
  • 7tl mobil ödeme ücreti varsa bu kadar insanın serüveni nedir anlamadım
  • N11 deki ürün sayfasında kargo ücretsiz yazıyorsa ücretsizdir. Aksi halde n11 e itiraz ederiz. Ben papara yi tanımam n11 i tanırım. Kargocu kapıda ücret isterse geri gönderirim. Hem teslim hem iade kargo parasını ödesinler de akılları başlarına gelsin.

Ekleme: Ürün sayfasını kargo ücretli olarak değiştirmişler. Ama benim verdiğim siparişte kargo ücretsiz yazıyor. Çünkü ben siparişi verirken kargo ücretsizdi. Bakalım ücretsiz kargo ile mi gönderecekler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 8 Haziran 2020; 13:26:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt
    N11 canlı destekten yazdım ''Kargo ücretleri mağazalara ve ürünlere göre değişiyor. Mağazadan aldığınız cevabı baz alabilirsiniz x Bey.'' yazdı ya bunlar bizle dalga geçiyorlar bilmiyorum.Müşteriyi yanlış bilgilendirmeye giriyor bu dediğiniz gibi hem iade ederim hem şikayetimi basarım.
  • Zaten N11 kodu ile girdiklerinde ücretsiz kargo olarak listeniyor. İade mantığı kodu ver, anında paketle hemen gidiyor. Sisteme düşüyor zaten. (İşin içinde olduğumdan biliyorum)

Bilirsiniz sipariş onaylandıktan sonra adres değiştiremezsiniz. Satıcıya söyleseniz bile değiştiremez. Çünkü n11 kodunu söylediği için direk sistemde yazan adresi atıyor.

N11 satıcıya şöyle diyor: Şu kargoya şu kodu şöyle ve ürünü teslim et diyor. N11 anlaşmalı kargo olduğundan sistemden direk bilgiler düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 8 Haziran 2020; 13:26:51 >
  • Biliyorum aynı sistemi gg'den ama önceki mesajda yazdığım şeyi söyledi n11 canlı destekte biri.Asıl konu bu.
  • Kargo ücreti isterlerse ürünü almama hakkınız var, almadan geri gönderin kapıda. Kargoya verilince Alıcı Ödemeli yazar ise siz odersiniz. Gönderen Öder yazarsa Papara (N11) öder.

Eğer isterlerse dediğim gibi kapıda ben ürünü kabul etmiyorum geri gönderin diyebilirsiniz. Paranız iade edilir

• Bir arkadaş deneyebilirse sevinirim. Ben 1 ay önce aldım ücretsiz şekilde kapıma geldi.

Benim halihazırda kartım var. Yoksa söylerdim.

• Dediğiniz gibi yaparım teşekkürler.
  • hocam sonradan kargo ücretli yaptılarsa
    önceki ücretsiz kargo şeklinde aldıkları siparişlere
    sonradan kargo ücreti ekleme hakları yok

Turkcell - Paycell N11 de geçerli 10TL indirim kampanyası

ne diye mesafeli satış sözleşmesi yapıyorlar ve biz de mecbur onaylıyoruz o zaman?

Turkcell - Paycell N11 de geçerli 10TL indirim kampanyası

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.