Şimdi Ara

Turkcell parça kontor hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar hattım uzun süre kontor yüklemediğimden dolayı arama yapmaya kapandı.Parça kontor yuklesem hattım açılırmı?

• quote:

Orjinalden alıntı: ResiqMe

Arkdaşlar hattım uzun süre kontor yüklemediğimden dolayı arama yapmaya kapandı.Parça kontor yuklesem hattım açılırmı?

Turkcell Online İşlem Merkezine giriş yapıp Kredi kartı ile kontör yükleme menüsünden 25 kontör yüklersen veya turkcell bayisinden 25 kontör yükletirsen hattın açılır. Ancak parça kontörcüden yükletirsen açılmaz.
  • evet turkcele git 25 kontöre açılır ama sistem tarafından yüklenmesi gerekir
  • Peki faturalı hattan 2797 üzerinden 25 kontör transfer edersek, aktiflik süresini uzatıyor, sanırım hattı da açar mı? Bence açar.
  • Cevaplarınız için teşekkürler.. peki bişey sorcam kredi kartı olmadanda türkcell bayisinden parça kontor alabiliyoruz değil mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmirdenbirisi

Peki faturalı hattan 2797 üzerinden 25 kontör transfer edersek, aktiflik süresini uzatıyor, sanırım hattı da açar mı? Bence açar.

Turkcell konrör transfer numarası 2277 dir. Nereden gönderirseniz gönderin ( ister faturalı olsun; ister kontörlü ) kontör transfer yolu ile Turkcell'de süre uzatması yapamazsınız. Avea'da kontör transfer ile süre uzatabiliyorsunuz ancak Turkcell'de böyle bir uygulama yok. Ama arkadaşların dediği gibi ya Turkcell web sitesinden;https://csi.turkcell.com.tr/services/rechargeCounter3D?lang=tr ya da bir Turkcell bayisinde 25 kontör ( 5 TL ) yüklediğinde hattın aktif olacaktır.

• http://www.turkcell.com.tr/bireysel/tarifeler/hazirkart/nasilkontoralabilirim buradaki linkten telefon penceresini seçerseniz, 2797 üzerinden kontör yüklemesi yapıldığını görürsünüz. Transfer olarak işlem görmez, normal kontör satın alma gibi işlem görür. Bu nedenle aktiflik süresini uzatır ve hattı aktif hale getirir.

@ResigMe, nakit ödeyerekte kontör alabilirsiniz. abone merkezlerinden. 25 kontör 5 liraya satılıyor ve anında hattınıza yükleniyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Parça Kontör Bayiliği hakkında
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vodafonede en iyi yöntem nasıl olur acaba.. hazır konu varken yeni konu açmak istemedim... süre uzatmanın en iyi yolu nedir...
  • 20 kontor transfer almak.

quote:

Orjinalden alıntı: karantina61

vodafonede en iyi yöntem nasıl olur acaba.. hazır konu varken yeni konu açmak istemedim... süre uzatmanın en iyi yolu nedir...
  • Hazır konu varken ben de sorayım, faturalı avea hattımı kontörlüye çevirdim, sabit vergileri ödememek için. Avea da kaç kontöre uzatıyoruz süreyi acaba?
  • quote:

Hazır konu varken ben de sorayım, faturalı avea hattımı kontörlüye çevirdim, sabit vergileri ödememek için. Avea da kaç kontöre uzatıyoruz süreyi acaba?

20 transfer yaparsan uzuyor. fakat 3 aylık süre bitmemiş olacak.
  • 6 ayda bir yüklemeyi düşünüyorum.
  • quote:

6 ayda bir yüklemeyi düşünüyorum.

50 kontör kartı veya sistemden(banka,abone merkezi vs.) yüklenecek olan 50 kontör ile 6 ayda bir yükleme yapmanız yeterli olur.

bir zamanlar forumda söylenti vardı. sistemden yüklenen 20 kontör ile 3 aylık sürem uzadı diyorlardı. o konu tam bir karmaşa)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piri.reis -- 21 Ocak 2009; 20:49:10 >
  • teşekkürler hocam, 2.5 ay sonra, ak mı kara mı belli olur.
  • bı telefoncu olarak soyle soylıyeyım

bulundugunuz sehırde parça kontor ısı yapan yerlere gıdın SÜRE UZATAN kont almak ıstedıgınızı soyleyın

Türkcell de 25-50
    vodafonede 50
    avea da 50

bunlar operatorun kont yukleme zamanını uzatmakta

iyi paylaşımlar
  • bazı bakkallarda satıyolar heralde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.