|
kardeş Türkselde taahhüd bitimine son 1 ay kala başka operatöre geçince ceza yansımıyor diye biliyorum(bayiye sormuştum) ama YİNE DE YANLIŞ BİLGİ VERMEYEYİM. Müşteri hizmetlerine sor bence ceza yansır mı diye. Daha önce Türktelekomda da son 1 ay kala herhangi bir ceza yansımıyordu ama değiştirmişler. Türktelekomda son gün bitene kadar başka yere geçmemek gerekiyor. Bir de Turkcell e geçecekler mutlaka Müşteri hizmetlerini arasınlar, ücretlendirme periyodu 6 sn. mi yoksa 60sn mi öğrenip öyle geçsinler. Yani alo deyip 1 sn lik görüşme sonunda 6 sn mi düşüyor yoksa 60 sn.mi? Zira benim tercih ettiğim 10gb 1000dk 250 sms lik tarifenin ayrıntılarında ücretlendirme periyodu yazmıyor. DÜZELTME: aşağıdaki linkte Büyük Festival 10Gb tarifesi için "Yıllık abonelik" kısmında belirtilmiş yani taahhüdlü durumda 6sn olduğunu anlıyorum ben. Diğer tarifelerde nasıldır bilmiyorum araştırmadım. Bilgi mahiyetinde mesajımı düzelttim... https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/yeni-musteri-paketleri/buyuk-festival-10-gb < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corsai79 -- 7 Kasım 2025; 14:47:58 > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt