Şimdi Ara

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1258. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: El-Turko_67 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
25.203
Cevap
781
Favori
1.397.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
211 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
34. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 12561257125812591260
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

merhaba. şu konuda olduğunu yazan arkadaş var bir bakabilirsiniz hocam: https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160046622

• gokbiloz kullanıcısına yanıt
    turkcell 20gb 310₺
  • ensar14 E kullanıcısına yanıt

Evet hocam bu teklifi yaptılar bir gün kaldı uygulamada, ben tahhüüt sonunda belki şimdi ki fiyata daha yakın fiyatla devam ederim diye beklesin dedim öbür gün gitti 20 gb 370 TL geldi.

size direk verdilerse bu teklifi şansınız varmıştı çünkü numara taşımaya veriyor normalde
  • Averell Dalton kullanıcısına yanıt
    Bu bende olmuyor, iki hatta denedik
  • Zapiekankarz kullanıcısına yanıt
    2 farklı sms atmak gerekiyormuş 2 sms atarak denediniz mi?
    Evet, acaba dostum kampanyasna katıldık diye mi oldu acaba
    Çok iyi fiyat, bana 20 gb için 550₺ teklif çıkıyor 🙁
  • Hattı başka operatore tasiyinca paycell de gitti sacma sapan bisey bu cidden
  • autebay A kullanıcısına yanıt

Valla hocam saçma sapan işler. Dünyanın parasını istiyorlar 15-20 gb İnternete bütün operatörler.

Kesinlikle faydalanabiliyorsunuz.
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Faturalarınızın 2. Sayfasında indirimsiz fiyatlar yazıyor. Ben şu anda 360TL’lik paketi 200 TL indirimle 160’a alıyormuşum. 4 gün sonra taahhüt bittiğinde 360 TL faturalayacak olmaları lazım. Zaten aynı pakete şu anda 370TL fiyat çıkarıyor Turkcell.

Geçtiğimiz sene Vodafone aynısını yapmıştı. Babamın fatura taahhüdünün 2. Senesine geçerken 250 TL önermişlerdi 120’den o fiyata. Geçmezsen ne kadar 170… 6 aydır 170 olarak ödüyorum. Ben gerekirse taahhüt süresinin de bitmesini bekleyip sonrasında git gel ile taahhüt verebilirim. Önerdikleri fiyatlar gerçekten çok uçuk, Türkiye’de resmi enflasyon 40-50% arasındayken 120% zamlı fiyata taahhüt vermeyi doğru bulmuyorum tekele karşı.
  • hsn0659 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam 60gb paketini aldım. Sorunsuz bir geçiş oldu. Bence Vodafone ya da Türk telekom’la hiç ugrasmaya gerek yok bimcell mis
  • kaisersoze81 K kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam teşekkür ederim. Ben de bugün bimcelle basvurdum
  • hsn0659 kullanıcısına yanıt
    İyi yapmışsın hocam. Hayırlı olsun
  • kaisersoze81 K kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam
  • bitane bime gittim personel beceremedi vaktim azdı ben de çıktım. video izleyerek beraber yapmaya çalıştık   uğraşmayıp 20 gb 370 tl teklifi kabul edesim var.

• ayıp oluyor beyler A kullanıcısına yanıt

Turkcell 20 GB 310 yapmış Kasım ayı kampanyasi

• mahmutCanz M kullanıcısına yanıt
    Nerde bu kampanya acaba, Dijital Operatörde böyle birşey yok.
  • Turlcell de faturasızdan faturalıya geçişte güzel bir kampanya varmı arkadaşlar. ?

• 
Sayfa: önceki 12561257125812591260
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.