Şimdi Ara

Turkcell Online İşlemler [SORU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu an Avea kullanıcısıyım,ve aveanın online işlemlerine girdiğimde kullanım detayı denen bir kısım var.Buraya girdiğimde hangi numaraya saat kaçta sms attığımı,hangi numarayı saat kaçta arayıp kaç dakika boyunca konuştuğumu,ne zaman ne kadar internet kullandığımı falan yazıyordu.Örnek vermem gerekirse:

0533 333 33 33 19.01.2015 23.33 GELEN SMS 1

0533 333 33 33 20.01.2015 23.34 GİDEN ARAMA 00.30.14 falan şeklinde.

Aynı şekilde turkcell'inde internet sitesinde,yani online işlemler kısmında falan aynı bu şekilde her şeyin kullanum detayını gösteren bir kısım var mı? Çok acil arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ziyaretci298 -- 19 Ocak 2015; 23:39:12 >

• Bildiğim kadarıyla var ama numaraları tam göstermiyor gizlilikten dolayı. Örnek: 053****4214

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladım hocam öyle gösterdiğin gibiyse eğer yeterli olur yine benim için son 4 hanesi falan.Kesin bir bilgisi olan arkadaş da bilgi verebilir mi acaba? Anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir umarım.
  • Turkcellde sadece sizin yaptığınız aramaları görürsünüz gelen çağrı sms falan görünmez.Numaranın son 4 rakamı gizlidir müşteri hizmetlerinden isterseniz onları da açtırabilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladım hocam peki gönderdiğimiz smsleri gösteriyor mu yoksa sadece arama mı?
  • ziyaretci298 kullanıcısına yanıt
    Sms internet arama ve diğer hareketleri gösteriyor sadece gelen arama ve sms leri göremezsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.