Şimdi Ara

Turkcell öğrenci kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen gün üniversitede bir tanıtımcı denk geldi 2 gb internet 500 dk heryöne 1000 sms 25 TL dedi. Acaba doğru mudur? Doğruluğunu öğrenmek için müşteri hizmetlerini arıyorum konuşacak adama ulaşamıyorum var mıdır bir bilginiz?

• Daeiya kullanıcısına yanıt
    evet vardır öyle bir kampanya yıldız hem paketi . numara taşıyanlar için üçlü paket.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yafess_

evet vardır öyle bir kampanya yıldız hem paketi . numara taşıyanlar için üçlü paket.

2 sene boyunca kullanabilirsin diyor sıkıntı cıkmaz herhalde değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yafess_

Hocam birde 25 TL deniyor ama turkcellde vergi kesimi oluyor mu? Eğer olursa her ay 25 tl yerine 30 tl yükletmek zorunda kalacağım.
  • Daeiya kullanıcısına yanıt
    1 ocak 2015 e kadar vergi ödemiyorsun. Bu paket 25 yaş altı için geçerli gencturkcell olması gerekiyor. Bu kampanya 1 yıl boyunca sabit fiyat olacak. Ancak 2015 ocak ayından itibaren 25 tl ye 1.35 zam gelirse 1.40 tl ekliyorsun. O şekilde devam ediyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler hocam sağolun
  • Bu paketi kullanıyorum ben de. Her işimi görüyorum bitecek kaygısı yaşamadan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Avea Kamu Mega Tarifesi (Referans)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AXWQA

Bu paketi kullanıyorum ben de. Her işimi görüyorum bitecek kaygısı yaşamadan.

avea interneti berbat, üniversitede çok zor çekiyor bazen hiç ve günümün çoğu üniversitede geçeceği için 23 tl veriyordum 25tlye adam gibi hizmet alırım yani :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daeiya

quote:

Orijinalden alıntı: AXWQA

Bu paketi kullanıyorum ben de. Her işimi görüyorum bitecek kaygısı yaşamadan.

avea interneti berbat, üniversitede çok zor çekiyor bazen hiç ve günümün çoğu üniversitede geçeceği için 23 tl veriyordum 25tlye adam gibi hizmet alırım yani :)

Avea'nın çekmemesi aslında birazda Turkcell'in "kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez" mantığı ile Üniversite yönetimine yaptığı tekliflerdir.
  • mevcut müşteriler yararlanamıyor dimi bu kampanyadan?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.