Şimdi Ara

Turkcell numarasını geri Turkcelle taşırken sim kart bedeli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell hattımızı geri turkcelle taşırken, eski simkartın duruyorsa onu kullan, yoksa 12 lira para ver yeni sim kartını verelim... Deniyor bulunduğum ilçede. Bu böylemidir, yoksa burdakilermi bizi kazıklıyor.?

• ordakiler seni kazıklıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

Turkcell hattımızı geri turkcelle taşırken, eski simkartın duruyorsa onu kullan, yoksa 12 lira para ver yeni sim kartını verelim... Deniyor bulunduğum ilçede. Bu böylemidir, yoksa burdakilermi bizi kazıklıyor.?

Eski sim kartınız varsa, doğru onu kullanabilirsiniz.
    Ama sim kartın yoksa para ver olayı yok. Yerinde olsam durumu Turkcell'e bildiririm.
  • Valla burdakiler alıyor, hemde 12 lira, ben itiraz ettim vermem dedim, hat vermediler. Hemen yazıyorum Turkcelle o zaman...
  • Aslında doğru bir uygulama...Zırt pırt numara taşıyan evliya çelebilerin önüne geçebilir...Ha diğer kullanıcılarda eski sim kartlarını saklasınlar bi zahmet...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

Valla burdakiler alıyor, hemde 12 lira, ben itiraz ettim vermem dedim, hat vermediler. Hemen yazıyorum Turkcelle o zaman...

En geç 2 gün içinde dönüş yaparlar.

quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

Aslında doğru bir uygulama...Zırt pırt numara taşıyan evliya çelebilerin önüne geçebilir...Ha diğer kullanıcılarda eski sim kartlarını saklasınlar bi zahmet...

Sizde haklısınız. Ama böyle bişey yok benim bildiğim kadarıyla.
    Buna benzer bir olay geldi başıma. Bildirince uyarı yaptılar. İkinci gidişimde beni kazıklamaya çalışmadılar. Gerçi artık Turkcell kullanmıyorum.

• Sim kartın maliyeti kaç kuruşki. Turkcell extraya sık sık gittiğim dönem, onlara gelişinin 50 kuruş olduğunu biliyorum ben. Alıyorsan bile makul bir rakam al, 12 lira nedir yahu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E sim numara taşıma
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ücret felan yok ücretsiz her yerde
  • gecen sene de, bir avea bayisi benden 5 lira istemisti. Neyseki baska bayiden ucretsiz halletmistim. Yani anlayacaginiz bazi uyanik bayiler bunu yapiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

gecen sene de, bir avea bayisi benden 5 lira istemisti. Neyseki baska bayiden ucretsiz halletmistim. Yani anlayacaginiz bazi uyanik bayiler bunu yapiyor.

o 5 lira isteyen bayi de sizin gibi bir müşteriyi de kaybetmiş oldu

bence ucretsiz yapsaydı daha cok kar etmiş olacaktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: termal1

quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

gecen sene de, bir avea bayisi benden 5 lira istemisti. Neyseki baska bayiden ucretsiz halletmistim. Yani anlayacaginiz bazi uyanik bayiler bunu yapiyor.

o 5 lira isteyen bayi de sizin gibi bir müşteriyi de kaybetmiş oldu

bence ucretsiz yapsaydı daha cok kar etmiş olacaktı

evet dogru diyosunuz. Mesela bu bayi bana en yakin bayi ama o olaydan sonra hicbir zaman oradan alisveris yapmadim.
  • Sinekten yağ çıkartıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: termal1

ordakiler seni kazıklıyor

Aynen yok böyle bir şey
  • quote:

Mailinizde iletmiş olduğunuz konu ile ilgili ücret talep eden bayi bilgilerini ( Tam adı, iletişim numarası ve adresi ) bize iletebilir misiniz? Aşağıda Turkcell İletişim Merkezleri' nin linki bulunmaktadır.

http://www.turkcell.com.tr/site/tr/bizeulasin/Sayfalar/turkcell-noktalari.aspx

İletişimde Turkcell'i tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Yarın ilk işim o dükkanın ismini ve telefonunu iletmek olacak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.