Şimdi Ara

turkcell numara taşıma en uygun konuşma + int? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: evvela

Numaramı taşıyacağım... SMS DAKİKA İNTERNET olan en ucuz faturalı tarife turkcelde hangisidir arkadaşlar?

Hangi operatorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kamu personeli olan varsa 29 tl ye 600 dk + 600 sms
    ben aveadan numaramı turkcelle taşıdım ve bunu kullanıyorum 1 gb lık internet paketi aldım ek olarak o da 13 tl.
    aveada daha uygun fiyatlar ama bina içerisinde internet rezalet derecede yavaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STasdemir -- 18 Nisan 2013; 19:47:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanfb28

quote:

Numaramı taşıyacağım... SMS DAKİKA İNTERNET olan en ucuz faturalı tarife turkcelde hangisidir arkadaşlar?

Hangi operatorsun

Vodafene deyim . Hattı kızım kulanıyor. Pek fazla konuşmuyor. İnternet ve SMS olursa çok iyi olur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: furkanfb28

quote:

Hangi operatorsun

Vodafene deyim . Hattı kızım kulanıyor. Pek fazla konuşmuyor. İnternet ve SMS olursa çok iyi olur.

AVEA FATURASIZ YIKILAN PAKET VAR HY500DK HY5000SMS 1GB İNTERNET 19TL.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan_80

Avea ucuz türkcel kaliteli olay kısaca bu.
    Aveanın verdiklerini 1.5 katı fiyat türkcelde bulursanız kesinlikle türkcel kullanmak daha iyi.
    Epeyden beri avea kullanıyordum. Akıllı telefon aldıktan sonra baktım telefonun şarzı 1 gün zor dayanıyor. Telefonla çok internete giriyorum o yüzden şarz çabuk bitiyor. Şİmdi türkcelde 1.5 gün hatta biraz dikkat edersem 2 gün gidiyor. Avea dışarıda ful çekerken apartmana girince merdiven aralığında çekim sıfıra düşüyor. Hele bir bodrum katına girin yada asansöre binin avea kesin çekmez.
    Bu durumlar eski tip telefon kullananlar ve sadece evde telefon kullananlar için bir sıkıntı oluşturmuyor ozaman ucuz avea yı tercih ediyor.
    Aveada 20 TL ye aldığın paketi türkcelde 30 TL ye bile bulamıyorsun.
    Sonuç olarak ne kadar ekmek o kadar köfte.

KATILMIYORUM. AVEA YA HALA ÇEKMEYEN VAR BENCE EN İYİ AVEA ÇEKİYOR ŞÖYLE ÖRNEK VEREYİM. TRCELL ÜMRANİYEDE ZEMİN KATLARDA ÇEKME SORUNU VAR AVEA İSE BODRUMDA ÇEKİYOR. VODAFONE ZATEN BERBAT.

• Faturalı olarak geçiş işlemi yaparsanız
    250 dakika Turkcellilerle 250 dk her yöne görüşme =19 tl
    500 mb internet = 6 tl toplamda 25 tlye konuşma ve internet satın alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: assasina

Faturalı olarak geçiş işlemi yaparsanız
    250 dakika Turkcellilerle 250 dk her yöne görüşme =19 tl
    500 mb internet = 6 tl toplamda 25 tlye konuşma ve internet satın alabilirsiniz.

bu gençtürkcell için bildiğim kadarıyla
    benim gibi kartlar için yazdıklarım dışında alternatif yok
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.