Şimdi Ara

Turkcell Numara Taşıma'da Bir Numara(ymış)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell'in tvlerde dönen son reklamlarında bu yıl numara taşımada Turkcellin bir numara olduğunu , Turkcell kalitesine geri dönenlere teşekkür ediliyordu . 34 milyon Turkcelliye teşekkür ederiz diyince beynimden vurulmuşa döndüm

• tamam.
  • niye beyninizden vuruluyorsunuz anlamadım.2 ceyrekte bile - abone yazarken 34 M üstündeydi. Bu ceyrekte Numara tasımada pozitife geçti. Şaşırılacak bir durum yok. Turkcell'in biraz çabalaması ile göstergeler hemen pozitife döndü.3 gün öce açıklanan çeyrek sonuçlarında hem gelir hem arpu hem de Numara Taşıma da çıkan sonuçlar çok çok iyi.
  • Pahalı olan her zaman iyidir mantığını seveyeyim ülkem insanları
  • Valla bana göre oldukça hesaplı.Özel İller Kampanyası ile Mart ayında Avea dan Turkcell e geçtim.20 TL yüklemeye heryöne 40 TL veriyor.
  • turkcell bazı kampanyalarında turkcell den numarasını taşıyıp son 10 günde tekrar dönen abonelere indirim yapmıştı...

belki de bu şekilde gidip gelen abone sayısını arttırmıştır...sanki abone gitmiş de memnun kalmayıp gerii dönmüş imajı yaratmış olabilirler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetivet

Pahalı olan her zaman iyidir mantığını seveyeyim ülkem insanları

+1907
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: __NeRoMaN__

Valla bana göre oldukça hesaplı.Özel İller Kampanyası ile Mart ayında Avea dan Turkcell e geçtim.20 TL yüklemeye heryöne 40 TL veriyor.

http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/tarifeler/faturasiz/katkat_kontor_tarifesi.shtml?pagemenu=tarifeler.faturasiz.katkat

• Acaba bu araştırmayı nerede yapmışlar?
  • etrafımda turkcele numara taşıyan hiç görmedim, genelde turkcelden kaçanlar var
  • Millet kaciyor tcelden
  • 1yıldır bedava konuşuyorum başka yerde yok böylesi kullanmayı bilene tavsiye ederim turkcelli
  • hepsi bir numarayız diyor alta hızlıca geçen şu tarihler arasındaki yazıyı okuyamıyoruz acaba 2-3 günlük periyotla mı gerçekleşti bu merak ettim
  • turkcellin olayı 1ocaktan 31 ekime kadarmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.