Şimdi Ara

Turkcell neden sınırsız internet yapmaz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefon kullandığımızda özellikle ben rahat rahat internette giremiyoruz orta halli bir fiyat yapsalar sınırsız normal hızla kullansak güzel olur.Bunu galiba vodafone yapmıştı daha önce galiba

• abartmadan ve sadece amacı için kullanmayı bilmeyen akıllı aboneler yüzünden, siz cepten ihtiyaçlar için verilen bir hizmetten günlerce download yaparsanız adamlar da haliyle altyapılarını düşünerek kapatırlar veya turkcell gibi hiç böyle bir işe bulaşmazlar haklı olarak, o akıllı aboneleri buradan saygıyla anıyorum
  • bilgisayardan internete girme gibi hizmetleri yoksa nedendir 3G modem satarlar.
    usb 3g modem sat ama bilgisayar kullanıcılarına hizmet verme.oda güzelmiş.
    bu 3g modemleri içine micro sd kart takıp flash bellek gibi kullanmak içinmi aldık.
    biz akıllıyız ama onlar bizden daha akıllı.
  • Adı üzerinde mobil internet yani...Sürekli hareket halinde olanların veya acil işlerin halledilmesi amaçlanılarak hayata geçirilmiş bir platform...Ama saolsun bizim milletimiz herşeyde olduğu gibi bununda suyunu çıkardılar...Cepnetteki durumu gören diğer operatörler uzun bir süre sınırsız internet işine girmez...

Sınırsız internet istiyorsanız adsl, fiber, kablo gibi alternatifler var...
  • Şebekeyi yormamak için. Çünkü Türk insanı parasını verdim sonuna kadar kullanırım mantığında.
  • Vodafone konusunda GB'lar havada uçuşuyor. Neredeyse sidik yarıştırma kıvamına gelenler var. Aman sınırsız falan çıkmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ykaraca

Şebekeyi yormamak için. Çünkü Türk insanı parasını verdim sonuna kadar kullanırım mantığında.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.