Şimdi Ara

Turkcell musteri temsilcisi varmi aramizda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaslar aramizda turkcell musteri temsilcisi varsa bir sey sormak istiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Turkcell in kurumsal bir hesabı forumumuzda yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 532'yi tuşlayan yerlerin mi ağrıyor anlayamadım. Farzedelim ki burada bir mh elemanı var, sana ayrıcalık tanıyacağını veya daha detaylı bilgi vereceğinimi sanıyorsun?

    Sıradan bir müşteri temsilcisinin senden benden pek bir farkı yok. Ha ciddi bir sorunun varsa ve daha yetkili biriyle iletişime geçmek istiyorsan uygulamada yardım bölümüne yazabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Konu seni ilgilendirmiyorsa burada boş yorum yapacağına kendine saklarsın, vodafone bölümünde bir mh / st var ve burada da neden olmasın yasakmı ? sıradan bir mh aradığımda telefonun ucuna senin gibi biri geleceğini bildiğim için aramadım, ayrıca basit bir soru, vardır / yoktur bu kadar basit.
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Vodafone bölümünde bir mh / st vardı o yüzden burada da olduğunu düşünerek sormak istedim hocam teşekkürler.
  • dark_guest kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dark_guest kullanıcısına yanıt
    Hiçbir operatorün mh burada yok. Saha temsilcisi evet var, onlarda tarife satar alır primini geçer. Senin sorunda böyle birşey olsa mh istemezsin. Ayrıca saha temsilcisi sormadın mh sordun.

    Belli ki karmaşık bir sorunun var ve normal mh sana detaylı bilgi veremediği için buradan özel muamele arıyorsun.

    Gerçekleri söyleyip bilinçlendirince işte böyle laflar sokulabiiyor. Noldun işte sanal ortam, atar gider kolay

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sor bakalım mh, st, abc ,xyz değilim ama eminim cevabını biliyorumdur ya da turkcell.com.tr de vardır.

    Birde karmaşık sorularınız için turkcell.com.tr bize ulaşın kısmından yazarsanız size detaylı bir şekilde olumsuz yanıt vereceklerdir 🤣😀

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Burdakilerin iq seviyesi gerçekten 4 yaş iq su ben soruma sizin yüzünüzden cewap alamıyorum bari postu kirletmeyin, mt , st değilseniz neden yazıyorsunuz?
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    bak arkadaşım burada insan gibi soru sordum insan olduğunuzu göstererk cevap yazın, ben soruma karşılık cevap alamıyorum sizin gibiler yüzünden, değilseniz yada sizi aşan bir soruysa cevap yazıp konuyu kirletmeyin. İşim karışık veya değil soru çok basit varmı yok mu diye sordum senin verdiğin çok alakasız ve aptalca bir cevap.
  • dark_guest kullanıcısına yanıt
    Hocam bizim sayemizde konun üstte kalmış hala laf ediyorsun. Sor bakalım dedik. Temsilcinin işi gücü yok burda seninle mi uğraşacak. Turkcell konusunda çok forum kullanıcısına yardım ettim. Sor dediysek bir bildiğimiz vardır.

    Eğer sen mh ts var mı öğrenmek istediysen gördüğün gibi yok. Soruna cevap aldın ama konu başka yardım istiyorsan sorunu sorarsın bilen varda cevaplar bilmiyorlarsa yönlendirirler. Bilgin olsun bu forum böyle çalışıyor. Bildiğini yazar, bilmediğini sorarsın. Belki aynı sorunu ya da benzer sorunj yaşayan vardır.

    Bu bölümde turkcell ile sorun yaşayan çöxüm arayan çok forum kullanıcısı var ve diğer kullanıcılar onlara cevap veriyor yardım ediyor.

    Vip hizmet arıyorsan sen yanlış yerdesin!!!!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam ben vodafone kullanıyorum yıllardır, iyi bir çekim kalitesi sunmuyor, turkcelle geçmeyi düşünüyorum, turkcellde sınırsız net paketli bir tarife yok bildiğim kadarıyla ve bunu kısıtlama kaldırarak yapabilen must.tems. olduğunu söyledi bir kaç kişi aslı nedir bir bilginiz varmı?
  • dark_guest kullanıcısına yanıt
    Eskiden vardı hız kısıtı kaldırma. 1 gb sınırsız paket kullananlar var. Onlara bile paket aşım mesajı gitmiş. Normalde aşım yok onlarda.

    Böyle bir şey varsa da sistem açığıdır. Yapanın başını yakarlar. Normal böyşe birşey olsa inan ben kullanırım. Mağaza müdürü tanıdığım var.

    Dediğim gibi varsa da sistwm açığıdır ve turkcelle uygun değildir. Kimse böyle birşey için bir başkasına yardım etmez. Hele tanımadığına tanıdığına bile belki.

    Nerden mi bilşyorum eskiden 500 mb paket vardı hız kısıt kaldırılıuordu ve sınırsız kullanılıyordu kullandık ordan biliyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Senden yorum yapmanı istemiyorum en başından beri ama inatla kaşınıyorsun, bu durumda kaale alınmayan kişi sen oluyorsun ama beyin lazım bunu idrak edebilmen için hadi kardeşim hadi. Laf kalabalığından ve konunun içinde yorum kirliliğinden başka birşey yapmıyorsun.
  • bir grupta denk geldi birisi yalan doğru bilmiyorum inan bende inanmıyorum rekabete aykırı bir uygulama olur zaten, o çocuk 3 yıldır kullanıyorum dedi bana ve sanırım 35 tl gibi bir rakam bunu da çok samimi olduğu bir dostunun yaptığını söyledi, bu sistem açıkları vodafone da var, turkcellde bilmiyodum olup olmadığını o yuzden sordum hocam
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    senin yaşın 8-9 falanmı dostum ?
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Çok laubalisin ya inan burada oturup sana yazıp parmaklarımı bile yormak istemiyorum o kadar cahilsin ki :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.