Şimdi Ara

Turkcell Mobil Ödeme Yapamıyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Forumda yeniyim, umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Ben birkaç gün önce Steam'den mobil ödeme ile GTA 4 satın almak istedim. Sonbahar indirimleri nedeniyle oyunun fiyatı 12.40 TL'ye düşmüştü. Benim Turkcell hattımda 13.99 TL vardı. Satın almak için bütün işlemleri yaptım. Telefonuma gelen mesajı "EVET" yazarak cevapladım. Oyun hesabıma geldi. Satın aldığıma dair makbuz ve mesajları aldım. Fakat kaç TL kaldığını sorguladığımda hala 13.99 TL gösteriliyordu. Aradan yarım saat kadar geçtiğinde tekrar sorguladım, yine 13.99 TL yazıyordu. Neden böyle olduğu hakkında hiçbir fikrim yok. Oyunu sorunsuz bir şekilde oynuyorum. Fakat benden "EVET" yazıp gönderdiğim mesajın ücreti bile alınmadı. Herhangi bir mesaj ya da konuşma paketi falan da yapmadım. Sadece 13.99 TL'm vardı. Hala sorguladığımda aynı miktar yazıyor. Konu hakkında bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

• Şu linke bir bakıver belki cevabı vardır

http://www.turkcell.com.tr/servisler/turkcellmobilodeme
  • Boşver işte ne güzel. Üzümüne ye bağını sorma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolun arkadaşlar. Bende pek önemsemek istemiyorum ama, sonradan bi' sıkıntı falan çıkmasını istemiyorum.
  • Online işlemlere gir canli destekten yardim alin hallederler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shamshiel

Online işlemlere gir canli destekten yardim alin hallederler.

Tamam, sağolun denerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone Mobil Ödeme
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.