Şimdi Ara

Turkcell LTE Testlerine başladımı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşalar bu sabah yaklaşık 15 Dakika LTE Sinyali aldım Mobil Hattımdan 2015'te geliyor mu yoksa

• 2015'in sonunda gelecek diye biliyorum. Ek olarak Turkcell Kıbrıs'ta KKTCELL adıyla zaten 4G hizmeti veriyor. Turkcell'i reklamları yüzünden gözünüzde çok buyutuyorsunuz. 1 GB kotalı 4G'den hayır mı gelir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu paralara bu kotalar nedir arkadaş.
  • Sarj konusunda etkisi pozitif yonde olacaksa reklamini bagira cagira yapsin ama memlekette verilen internetle sadece bnim gibi oyun oynamayip video izlemeyen kitle icin 3G hayli hayli gayet iyi,tabi fiyat hususunu da es gecmemek lazim,4G abonesine interneti yuksek fiyattan verirse kimse pek kullanmaz turbo internet gibi olur biter.

• quote:

Orijinalden alıntı: beter.böcek

Sarj konusunda etkisi pozitif yonde olacaksa reklamini bagira cagira yapsin ama memlekette verilen internetle sadece bnim gibi oyun oynamayip video izlemeyen kitle icin 3G hayli hayli gayet iyi,tabi fiyat hususunu da es gecmemek lazim,4G abonesine interneti yuksek fiyattan verirse kimse pek kullanmaz turbo internet gibi olur biter.

Şarj konusunda pozitif etki yaratacağını inanıyorum. Fiyat konusuna gelince İstasyonların Teknolojisi 3G'ye göre daha az maliyetli olduğu için fiyatlar düşmesi lazım ama İstasyonlara yapılan yatırımların parasını çıkardamadan fiyatlarda gözle görülür düşüş yaşanmaz.
  • Iste o fiyatlari da indirmezse herkes 3g de kalir 7.2 megabit hiza razi da kalir

• quote:

Orijinalden alıntı: Sigmund Freud

Arkadaşalar bu sabah yaklaşık 15 Dakika LTE Sinyali aldım Mobil Hattımdan 2015'te geliyor mu yoksa

Bi caps alsaydın bari...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell 4G stratejisi
    10 yıl önce açıldı
    Vodafone 4.5G düşük hız
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.