Şimdi Ara

Turkcell Kullanıcıları Bakabilirmi (İnternet Ayarları)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar turkcell hat takılı şuan telefonun içinde.Ancak hücresel veri de 3g de açınca çalışmıyor status bar da simge çıkmıyor hücresel veri ağı etkinleştirilemedi diyor.Geçenlerde telefonu restore lamıştım ondan dolayı ayarlar gitti sanırım sizlerin hücresel veri ayarları nedir ? (Ayarlar>Genel>Ağ>Hücresel Veri Ağı)

edit : yanlış anlama ...

APN internet
    kullanıcı adı - boş
    parola - boş

şeklinde ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miroğlu. -- 29 Ağustos 2011; 17:24:24 >
  • Soylediginiz ayar ise yaradi cok tesekkurler.
    Türklük, Atatürk ve Cumhuriyet vazgeçilmezim. Küfür edene küfür etmekten çekinmem. Dini bütün gruplar tehlikelidir ve düşmanımdır. Din eğitimini sadece Devlet verir, gerisi çıkarcıdır. Fesli köpek, Armağan gibi Türk düşmanlarını örnek verenlerle çarpışırım.
  • Yok hayir turkcell den almistim.Arkadasin soyledigi ayarlardaki kisim bostu bende restore dan sonra.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyler bende konuyu bulmusken yazatim dedim. Benim telefonda 3G ve Hucresel veri agi su an kapali. Ben simdi bunlari acsam ve safariden 0.facebook'a girsem TL gider mi. Zaten telefonda TL cok az. Girsem TL gider diye korkuyorum.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.