Bildirim
Turkcell Kontratlı Lg Optimus G Pro
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Teşekkürler -
gittim baktm turkcell yokmuş ama birebir maketi var malzeme filan aynı gayet kaliteli ve guzel isterseniz hemen yarın 12 taksit 1600 liraya getirelim dedi istemedim note 3 bekliyorm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kudretxxx
gittim baktm turkcell yokmuş ama birebir maketi var malzeme filan aynı gayet kaliteli ve guzel isterseniz hemen yarın 12 taksit 1600 liraya getirelim dedi istemedim note 3 bekliyorm
Dostum Ben Artık Samsung'un Ürünlerine Güvenmiyorum Servis Berbat Ayriyetten Note 3 Tabiki Daha İyi Olucak Çünkü Yeni Güncel Bi Cihaz Olucak Ama Ekran Konusunda Amoled Ekran Kullanırsa Bu Cihazdan Yine İyi Olamaz Ayriyetten Samsung Note 2'de Bazı Hatalar Yaptı Ben Bu Cihazı Almakta Sonuna Kadar Israrcıyım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkem2626 -- 3 Eylül 2013; 20:32:15 > -
quote:
Orijinalden alıntı: gorkem2626
quote:
Dostum Ben Artık Samsung'un Ürünlerine Güvenmiyorum Servis Berbat Ayriyetten Note 3 Tabiki Daha İyi Olucak Çünkü Yeni Güncel Bi Cihaz Olucak Ama Ekran Konusunda Amoled Ekran Kullanırsa Bu Cihazdan Yine İyi Olamaz Ayriyetten Samsung Note 2'de Bazı Hatalar Yaptı Ben Bu Cihazı Almakta Sonuna Kadar Israrcıyım.
ekran konusunda lg ile yarışabilecek pek firma yok
quote:
quote:
quote:
ekran konusunda lg ile yarışabilecek pek firma yok
Evet Dostum Sırf Bu Telefon Ekranı İçin Bile Alınır Ki Özellikleride İyi Note 2'den İyi Olması Zaten Cabası.
-
Kardesmisiniz ikinizde 2626 yada biri fake hesapmi
quote:
Orijinalden alıntı: kemaloztin
Yoo cok samimi bi arkadasim
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: kemaloztin
Yoo cok samimi bi arkadasim
Hmm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-112D66D80 -- 2 Ekim 2013; 19:07:02 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X