Bildirim
Turkcell Kontörlü Hat ve Nano SIM!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
yani kısaca demişler ki ;
" fakirliğin alemi yok iphone 5 kullanıyorsun bi zahmet faturalı hat al "
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ellerine az sayıda NanoSim kart geliyor. Onlar da şımarıklık yapıp ya müşteri seçiyorlar ya da fahiş fiyat istiyorlar nano sim'e.
Turkcell müşteri hizmetlerinden iste, büyükşehirlere 2 gün içinde kuryeyle ulaştırıyorlar. 12,5TL -
Aynı şerefsizliği banada yaptılar.
Açtım telefonu Turkcell'e anlattım durumu. Ben daha durumu anlatırken telefondaki bey şikayeti yazmış bile :)) Çakallığı yapan TİM'in ismini cismini ve o çakalın ismini verdim. 96 saat içinde geri dönücez dediler. Tam 96 sonra aradılar :) fakat işim vardı açamadım. Msj attılar size ulaşamadık diye.
Yani ara şikayet et. 3 defa aynı yer aynı şikayeti alırsa. Sktri basarlar -
quote:
Orijinalden alıntı: ***Respect***
Aynı şerefsizliği banada yaptılar.
Açtım telefonu Turkcell'e anlattım durumu. Ben daha durumu anlatırken telefondaki bey şikayeti yazmış bile :)) Çakallığı yapan TİM'in ismini cismini ve o çakalın ismini verdim. 96 saat içinde geri dönücez dediler. Tam 96 sonra aradılar :) fakat işim vardı açamadım. Msj attılar size ulaşamadık diye.
Yani ara şikayet et. 3 defa aynı yer aynı şikayeti alırsa. Sktri basarlar
Deniyeceğim dostum yardımın için teşekkür ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X