Şimdi Ara

Turkcell Kontörlü Hat Fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün bir yere sordum. Sıfır kontörlü hat fiyatına 20 kontörlü için 12 TL ve 100 kontörlü için 22 TL dedi. Fiyatlar her yerde aynı mı? Ya da daha uygun fiyatlar var mı? Aslında güzel numara bulsam, birkaç lira farka bakmam ama bulamıyorum.

• banada 15 25 dediler
  • gittigidiyordan aldım ben şuanki numaram vede güzel bir numara fiyatlarda uygun bi bakın derim gittigidiyora

isterseniz benim aldığım kullanıcıyı da söylerim güvenilir sorunsuz bir alışverişti çünkü
  • aslinda link verebilsenizde bizde baksak
  • denizlide
    bir bayide
    1 adet vodafone 20 kontörlü hat 8 lira

başka bir bayide
    1 adet turkcell ve 1 adet vodafone 20 kontörlü hat, toplam 13 lira diye duydum. gidip alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piri.reis -- 3 Eylül 2009; 22:08:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: facelesstr

aslinda link verebilsenizde bizde baksak

ben bu adamdan aldım vede fax la kimlik fotokopimi yolladım sorunsuzca bana geldi tavsiye ederim ama diğer satıcıların numaralarına da bakın bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: syruse

gittigidiyordan aldım ben şuanki numaram vede güzel bir numara fiyatlarda uygun bi bakın derim gittigidiyora

isterseniz benim aldığım kullanıcıyı da söylerim güvenilir sorunsuz bir alışverişti çünkü

gg'daki kullanıcı adını yazsaydın keşke o kişinin. bir de kimlik fotokopisi yollamadan bize yollayamaz mı hattı?
    (kimlik fotokopimizdeki bilgilerle açık hat veya başka kötü niyetle kullanılma riski almayalım.)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.